Jump to content

ttjohn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ttjohn

  1. Φιλε αυτην την στιγμη εχουμε απο τις πιο φτηνες κινητες τηλεφωνιες οπως σταθερο τηλ και ιντερνετ στον κοσμο.Στην αμερικη που ζει ο ξαδερφοσμου το κινητο τηλ ειναι πανακριβο για ενα προγραμα ας πουμε cosmote 25 plhrvnei 60 ευρο τον μηνα.Για σταθερο το ιδιο οπως και το ιντερνετ .Αν δεν μου το ελεγε δεν θα το πιστευα νομιζα οτι εκει αυτα ειναι τζαμπα.
  2. Απάντηση προς ολους που ρωτάνε αν υπογράψουν μπορουν να το ακυρώσουν Λοιπόν παιδια 3 φορες εχω υπογράψει συμβόλαιο για φορητότητα μου εχουν ερθει οι κάρτες και τελικα μετα απο αντιπροσφορά ακύρωσα τη φορητότητα πέταξα τις κάρτες στα σκουπίδια και ολα μια χαρά.Ολα αυτα χωρις επιδοτήσεις συσκευής. Οποτε μην αγχώνεστε αν σας κανουν αντιπροσφορά μπορείτε να ακυρώσετε την φορητότητα χωρις κανενα κόστος κσι να πετάξετε και τις κάρτες . Αν δεν εχεις πάρει συσκευή μπορείς να φυγεις οποτε θελεις απλά θα πληρώσεις την εκπτωση παγίου που σου εχουν κανει για καθε μηνα που εισαι στο συμβόλαιο.
  3. Δεν χρειαζονται επιστροφη οι καρτες,ρωτησα και μουπαν πετατες
  4. Μονο με φορητοτητα .Εδω και 8 χρονια αυτες τις τιμες εχω γιατι παω απο δω και απο κει.Το δικτιο για καθε εταιρια υπαρχει ειναι στημενο οποτε τα παγια που παιρνουν ειναι ολα τσεπη,αρα γιατι να με χασει εμενα απο πελατη και τα 50 ευρολουκια μου τον μηνα που μπορω να δωσω για 2 νουμερα στο πακετο που θελω?Αρα στο τελος για να μην σε χασουν σου δινουν την καλη προσφορα.
  5. 65 plus οικογενειακο 2 νουμερα 50 ευρο τον μηνα τελικη τιμη.Ολα αυτα ΜΟΝΟ με παζαρια και φορητοτητες και δεν σε νοιαζει σε πια εταιρια θασαι.Οποιος εχει κοληματα με σιγκεκριμενη εταιρια τοτε θα την πληρωνει
  6. Τηλεφωνικως τους πηρα μου καναν εμενα πριν 1 βδομαδα για 2 νουμερα οικογενειακο στα 39 ευρο το νουμερο
  7. Το red1 το πσιρνεις 39 ευρο το νουμερο με οικογενειακο.Μια χαρα τιμη.
  8. Η φορητοτητα ακυρωνεται μεσω τηλ αφου συμφωνησεις με την αντιπροσφορα, σου λενε τι πρεπει να κανεις για να την ακυρωσεις. Μην φοβαστε τα πηγαινε ελα μονο ετσι πετυχαινετε καλα συμβολαια και ολες οι εταιριες εχουν τις καλες και τις κακες περιοχες για σημα.εδω εγω πριν 2 χρονια εσπασα συμβολαιο στην βονταφον που το ειχα 2 μηνες με εκπτωση 50% για να παω κοσμοτε με εκπτωση 80%
  9. Φιλε σορρυ που θα στο πω αλλα εισαι το κοροιδο της εταιριας. Πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα για να εχεις ψιχουλα. Αν τοσα χρονια ψαχνοσουνα και πηγαινες δεξια αριστερα θα ειχες παροχες συμβολαιου στην μιση και τιμητου. Βεβαια καλιο αργα παρα ποτε. Μην περιμενεις τιποτε να σου κανει η κοσμοτε αν εσυ ο ιδιος δεν το διεκδικησεις . Μονοδρομος η φορητοτητα. 8 χρονια πληρωνω 25-30 ευρο τον μηνα και εχω προγραματα των 65 ευρο αλλα δεν εχω κοληματα με καποια εταιρια σε ολες εχω παει wind vod cosmote μια εδω μια κει οποια θα μου δωσει την καλυτερη προσφορα. Τα τελευταια 5 χρονια παιζω ναμεσα σε βονταφον κοσμοτε
  10. Αντιπροταση γινεται οταν παραλαβουμε τις καρτες σιμ και υπογραψουμε στον κουριερ γιατι μετα τοτε η εταιρια κανει γνωστο στην αλλη εταιρια οτι ο πελατηστης ζηταει φορητοτητα και αυτο γινεται για ευνοιτους λογους ψυχολογικης πιεσης .Επισης οταν γινει αντιπροταση μπορεις να ακυρωσεις την φορητοτητα και ας εχεις λαβει τις καρτες σιμ απλα στελνοντας φαξ στην εταιρια για ακυρωση φορητοτητας και παιρνοντας εναν αριθμο οπου δηλωνεις ακυρωση φορητοτητας.
  11. Θα κανεις φορητοτητα σε vod στο red 1 οικογενειακο γυρο στα 39 ευρο καθε γραμμη θα βγει.Οταν θα σου ερθουν οι καρτες με κουριερ την αλλη μερα θα σε παρουν απο κοσμοτε για να σου δωσουν το 65αρι στα 25 ευρο.
  12. Φιλος πριν μια βδομαδα εκανε φορητοτητα απο κοσμοτε σε βονταφον και καπακι τον πηραν τηλ και του εδωσαν το 65ρι 25 ευρο τον μηνα
  13. Πηγα και ρωτησα σημερα σε μαγαζι της vod και δεν υπαρχει αυτη η προσφορα.Στα 54 μουπαν για το ρεντ 1
  14. Ο υπαλληλος σου ελεγε ψεματα.Ποσες φορες εχω παει να κανω φορητοτητα και την εχω ακυρωσει λογο αντιπροσφορας,ακομα και 2 φορες ειχα παρει και την sim παρολα αυτα κανενα προβλημα.Φοβεριζουν τον κοσμο.Καλα εκανες.και γω οπως εγραψα πιο πανω εκανα φορητοτητα στην βονταφον και λογικα θα με παρουν απο κοσμοτε για τον65 πλας στα 25 ευρο.Αλλα και να μην με παρουν θα μεινω στην βονταφον με το ρεντ1
  15. Φιλε 19 Ε δινεται και με σταθερο.25 Ε δινεται αν φευγεις απο βονταφον και σου κανουν αντιπροσφορα.Εγω οπως και ειπα πιο πριν παω βονταφον μονο για κινητο.Τωρα αν θα μου κανει η κοσμοτε αντιπροσφορα 25 Ε το 65 πλασ εχει καλως αλλιως χεστηκα και θα μεινω βονταφον με 39 ευρο.
  16. Μετα απο τηλ της κοσμοτε με τελικη προσφορα για γελια 5 ευρο εκπτωση ανα γραμμη εκανα αιτηση φωρητοτητας στην vodafone το red 1 με 39 ευροτελικη τιμη.Τον πουλοοοοοοο λεμεεεεεεεεεεεεε.
  17. Καλησπερα παιδια.Εχω οικογενειακο 2 νουμερα στο 55 + με διπλασιους χρονους και δεδομανα και σημερα πηρα τηλ να μαθω τι επιδοτηση εχω μιας και ληγει το συμβολαιο σε 20 μερες.Και τι μου ειπαν ρε σεις??εχω λεει επιδοτηση 3 ευρο για καθε νουμερο αχαχαχαχαχαχα.Της ειπα της κοπελας τι επιδοτηση ειναι αυτη? να παρω καραμελες? Ρε μας δουλευετε?Αν πας στο λινκ της κοσμοτε το 65 + το δινει σε οσους ερχοντε απο αλλο δυκτιο 45 ευρο απο 65 που παλι πολλα ειναι και γω με δυο νουμερα μου κανουν 3 ευρο εκπτωση? τους ειπα οτι αφου δεν θελετε τα 60 ευρομου τον μηνα για τα δυο νουμερα που εχω στο ιδη υπαρχον δικτιοσας σας χαιρετω.Και αρχισε και μου λεει οτι σκεφτομαστε τους πελατες κτλπ και θα κανει αιτηση στο αρμοδιο τμημα να δουν τι καλυτερο θα μου κανουν.Τους ειπα οτι τα 65 ρια και 100 ρια για καθε γραμμη δεν υπαρχουν πλεον να δινοντε απο τους πελατες .
  18. Εχω το κοσμοτε 55 plus με διπλασιους χρονους και mb εδω και 17 μηνες.για 2 νουμερα οικογενειακο πληρωνω 50 ευρο τελικη τιμη μιας και ολα τα ειχα βαλει τοτε στο παγιο ουτε συσκευες ουτε τιποτε αλλο.Τωρα που λειγει μου καναν μια προσφορα για γελια.Μιας και δεν υπαρχουν λεφτα για σπαταλη θα φυγω απο κοσμοτε και θα παω vodafone καρτοκινητο ουτε καν κοσμοτε για σπασιμο.Αφου δεν θελουν ναχουν τα 50 μου ευρο καθε μηνα για αλλο ενα 18 μηνο στο ιδη υπαρχον δικκτυο τους λεω καινγω αντε γεια.
  19. Ηξερα οτι τετοιες προσφορες με τοσο μεγαλη εκπτωση μονο αν σε παρουν για να φυγεις απο αλλη εταιρια εκαναν.Μακαρι ναναι ετσι .
  20. Και γω εχω το ιδιο προγραμμα με σενα στην κοσμοτε αλλα ληγει τελοε σεπτεμβρη.Πιο τηλ πηρες στην vodafone και σου ειπαν για το red1 στα 25 ευρο;
×
×
  • Create New...