Jump to content

ellio12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ellio12

  1. Μακάρι να κέρδιζα το redmi note 3...Καλή μας επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους:)!!!
  2. Χμμμ...Ενδιαφέρον μου ακούγεται....Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ...:)
  3. Τα δοκίμασα όλα και το πρόβλημα συνεχίζεται με την εστίαση. Αλλαγή rom, πήγα ακόμα και σε stable global v7, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι η κάμερα δεν κάνει εστίαση σε κοντινές φωτογραφίες. Τι μπορώ να κάνω πλέον?
  4. Ναι να άνοιξη την κάμερα και να δω αν έχει κάποιο πρόβλημα με το προστατευτικό καπάκι πίσω από την κάμερα και αν είναι να το αφαίρεση. Σ ευχαριστώ για το βίντεο πάντως. Θα δοκιμασω το βραδακι και θα ενημερωσω. Factory reset έχω κάνει πριν από κάθε εγκατάσταση καινούριας rom οπότε δεν πιστεύω να είναι εκεί το πρόβλημα.
  5. Έχω δοκιμάσει και fx camera zoom και πάλι τπτ. Μάλλον πρέπει να έχει πρόβλημα ή κάμερα εσωτερικά. Ξέρει κανεις πως μπορώ να το ανοιξω?
  6. Έκανα καθαρισμό αλλά και πάλι τπτ. Το πρόβλημα είναι στην εστίαση. Ξέρει κανεις καμία αλλη λυση; Η μπροστά κάμερα δεν έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι με την πίσω μόνο.
  7. Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπιζω εδώ και καιρό ένα θεμα με κάμερα. Ενώ στις μακρινές φωτογραφίες δεν έχω πρόβλημα στις κοντινές το κινητό δεν κάνει εστιαση. Έχω την 5.10.8 από miui.gr και δεν μπορώ να θυμηθω από ποτέ συμβαίνει αυτό. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Προσπάθησα να ανέβασε φωτό αλλα περνάει το όριο των mb για upload.
  8. Πρέπει να κατεβάσω συγκεκριμένη rom τώρα? Recovery έχω γιατί μπαίνει με vol(+) και power στο recovery της teamwin 2.8.2.0 είναι η έκδοση Για το wi-fi αυτός έχει stable 4.11.14 και εγώ είχα developer 5.7.16.Αλλά και πάλι και με πιο παλιές rom δεν μπορούσα να πιάσω περισσότερα δίκτυα wi-fi. Τώρα το παρατήρησα όμως περισσότερο. Μάλλον είναι ασθενες η κεραία wi-fi του κινητού μου. Για την κάμερα θα σε ενημερώσω αργότερα τι ακριβώς έκανε
  9. SOS!!! Πολύ σοβαρό πρόβλημα! Προσπάθησα να κάνω upgrade στην stable miui 6 από το en.miui.com και μπαίνοντας στο recovery πάτησα advanced wipe και "τίκαρα" όλες τις επιλογές με αποτέλεσμα να χαθούν τα πάντα από τον internal storage!! Το κινητό συνδέεται κανονικά μεσω usb με το pc και ο εσωτερικός χώρος είναι άδειος! Στο recovery mode μπαίνει κανονικά αλλά δεν ξέρω τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω από εδώ και πέρα! Επίσης κάνοντας reboot system το κινητό κάνει reboot και κολλάει στο λογότυπο mi. Παρακαλώ μια μεγάλη βοήθεια!!:(
  10. Για το root σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!Έκανα ότι ακριβώς μου είπες!!! Όσον αφορά την κάμερα το τζαμάκι πως το αντικαθιστάς? Εδώ στην Ελλάδα δεν κατάφερα να βρω κάτι και ένα site που έλεγε επισκευή συσκευών xiaomi δεν δεχόταν να το κάνει αλλάγη ούτε να το δει. Ο φίλος μου δεν έχει δοκιμάσει ακόμα την οδοντόπαστα γιατί φοβάται. Με ένα απλό πανί να το τρίψει και μετά να το αφήσει να στεγνώσει? Επίσης, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wi-fi. Σε σύγκριση με redmi note 3g φίλου αυτός έχει και πολύ καλύτερο σήμα στο ίδιο δίκτυο ενώ εμένα δεν το αναγνώριζε καθόλου. Επιπλέον στου φίλου μου έβρισκε περισσότερα δίκτυα σε σχέση με το δικό μου Redmi note 3g.Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
  11. Παιδιά γρατζουνιστηκε ή πισω κάμερα xiaomi redmi note 3g φίλου μου και πλέον οι φωτογραφίες του βγαίνουν με τρομερή θολούρα. Γνωρίζει κάποιος κάποιο αξιόπιστο κατάστημα που να διαθέτει δυνατότητα επισκευής κάμερας για αυτά τα κινητά και να είναι στην Ελλάδα; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρησιμοποίησα την εφαρμογή root checker και μου βγάζει αυτό το μνμ που φαίνεται στο screenshot. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κανω? Επιπλέον ο δέκτης του wifi δεν είναι πολύ δυνατός και ενώ αλλά κινητά πιάνουν πολύ καλού σήμα το δικό μου δεν εμφανίζει καθόλου τα δίκτυα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει γι αυτό; Συγγνωμη αν κουρασα με τις απανωτές ερωτήσεις μου αλλά και εγώ μαθαίνω το κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Παιδιά καλησπέρα και απο μένα. Αντιμετώπιζε ενα πρόβλημα με το gps. Κάνω δοκιμή με gps test και μου γράφει no fix, και προσπάθησα να βρω την τοποθεσία με το gps και δεν τη βρίσκει. Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει;
  13. Καλησπέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω από σήμερα το πρωί ένα σοβαρό πρόβλημα. Ενώ το κινητό ήταν στο 18% το έβαλα στην πρίζα για φόρτιση και δεν φόρτιζε. Το δοκίμασα και με άλλο φορτιστή, δοκίμασα να το φορτίσω και από λάπτοπ και πάλι τίποτα. Το κινητό αισίως έκλεισε και τώρα δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κανέναν. Παρακαλώ πάρα πολύ ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?
  14. Καλη επιτυχία σε ολους. Για να δουμε ποιος θα είναι ο τυχερός ?
×
×
  • Create New...