Jump to content

memoriesradio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.802
  • Εγγραφή

  • Days Won

    9
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by memoriesradio

  1. Το έχω αναφέρει πολλάκις για τις προτεραιότητες της εταιρείας (iptv).
  2. Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη. Σήμερα αντελήφθη λανθασμένες μετρήσεις στο nPerf με server Cosmote (throttling κάργα). Με top host κομπλέ. Για την ώρα νυχτερινή εξόρμηση στα μπαράκια και όχι μόνο, σαν νέος που είμαι...
  3. Από εργολάβο. Καλημέρα από Ιόνια οδό. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να κατέγραφα ταυτόχρονα και τα 3 δίκτυα, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Άντε με το καλό και με 5G συσκευή να έχουμε και εκεί εικόνα. Και φυσικά πάντα θα υπάρχουν (σε ανησυχητικό βαθμό) αυτοί που κρίνουν ένα δίκτυο από αριθμούς επενδυτικών πλάνων, και όχι από πραγματικούς αριθμούς καθημερινής χρήσης και εμπειρίας ανά την επικράτεια (με ή χωρίς κόσμο) - Real World...
  4. Διακρίνω εδώ μέσα κάποιους να τρώνε "ζόρια" μέρα που είναι... Όσοι έχετε Νόβα, πάρτε μαζί σας, προενισχυτή χαμηλού θορύβου, καμιά λογαριθμική κεραία, και καντηλάκι και θυμίαμα για το ξεμάτιασμα... Επίσης ενημερωτικά, από Μέτσοβο - Γρεβενά, ανάμεσα σε όλα τα τούνελ έχει στήσει μικρές εξωτερικές κεραίες μόνο η Cosmote. Η Victus (που είχα υποτίθεται και πληροφορίες για αυτό) τελικά όχι.
  5. Αύριο Τρίτη ανεβαίνω και εγώ Θεσσαλονίκη ξανά. Κανονίστε κατάσταση.
  6. Εν κινήσει και χωρίς να έχω χρόνο να τεστάρω κι άλλους servers. Θεσσαλονίκη ΚΤΕΛ (πιάτσα ταξί με βενζινάδικο Θεοδώρου) 120Mbps. Γιαννιτσών (One Salonika) 270Mbps.
  7. Στο ύψωμα μετά τα διόδια του Τερόβου, η γνωστή κοντή κοκκινόασπρη στην αερογέφυρα.
  8. Κυκλοφορώ κάθε Τρίτη στα περίπτερα αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή. Τώρα χτυπάω σουβλάκια στην Άνω Τούμπα (Θεσσαλονίκη).
  9. Στα παραπάνω πρόσθεσε και Λακεδαιμόνιους, Γότθιους, Ούνους, Σπαρτιάτες Ρωμαίους, και κάτι ψιλά από το Ναγκόρνο-Καραμπάχ...
  10. Κάνεις λάθος. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα όπου υπάρχει συνεγκατάσταση και των 3 εταιρειών τα τελευταία χρόνια.
  11. Μια χαρά είσαι. Τέτοιες ταχύτητες (συνήθως) είναι το 5G άλλης εταιρείας...
  12. Μην είσαι χαζός. Δες για κανένα διαμερισματάκι μέσα στη Λειβαδιά, να δεις το φως σου...
  13. Θα σε καλύψει. Σήμερα είχε πολύ κόσμο. Από αύριο όμως που θα καταφθάσουν οι ορδές των βαρβάρων, τι θα γίνει; Μόνο με πολλά βαν από όλες τις εταιρείες θα σωθεί λίγο η κατάσταση. Θα βουλιάξει η πόλη το Σ/Κ λόγω του καρναβαλιού. Από αύριο και το Σάββατο κάθε 5 λεπτά θα έρχεται λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Λίγο παραέξω από το κέντρο σήμερα οι ταχύτητες ήταν νορμάλ (25-50Mbps). Στο 5G δεν είχα εικόνα λόγω συσκευής.
  14. Πάτρα Πλατεία Γεωργίου: 0.5D/35U Ρήγα Φεραίου: 0.5D/35U
  15. memoriesradio

    Nova 4G

    Αχ σε καλό σου! Να 'σαι καλά γιόκα μου. Με έκανες και γέλασα πάλι.
  16. Με ενδιαφέρει συγκεκριμένα αν γράφει στερεοφωνικά στο video, και σε τι bitrate. Γιατί πχ το redmi note 8 pro που έχω, γράφει μονοφωνικά στο video.
  17. Καλησπέρα. Σχεδόν έτοιμος για την αγορά του POCO X6 PRO. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν το συγκεκριμένο κινητό, κατά την εγγραφή video (πίσω κάμερες), καταγράφει στερεοφωνικό ήχο (stereo), και αν ναι σε τι μορφή και σε τι bitrate, όπως επίσης και πως σας φαίνεται ο ήχος του video, όταν γίνεται αναπαραγωγή σε υπολογιστή, αν μπουκώνει σε υψηλές εντάσεις (πχ συναυλίες, κτλ). Πληροφορίες για τον ήχο στο video μπορείτε να δείτε αν ανοίξετε το video στον υπολογιστή με το VLC (δεξί κλικ, Tools, Codec Information). Ευχαριστώ.
  18. Επανήλθε. Όλα καλά και ταχύτατη αποκατάσταση.
  19. Locally βγαίνουν κλήσεις. Προς Θεσσαλονίκη όχι.
  20. Δεν βγαίνουν κλήσεις προς Θεσσαλονίκη. Από Αχαΐα Vodafone, προς Θεσσαλονίκη Cosmote.
  21. Υστερεί λίγο έως πολύ στην κάμερα σε σχέση με το 13 Pro.
×
×
  • Create New...