Jump to content

arigato

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About arigato

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

arigato's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ναι, Αντωνη (αν λεω σωστα το ονομα!). :D
  2. Να το κερδισει αυτος που το εχει αναγκη περισσοτερο!
  3. Fair κινητο για την τιμη του. Καλη επιτυχια.
  4. Αν καποιον τον ενοχλουν οι εκπομπες του Appleteam, δεν καταλαβαινω γιατι απλα δεν τις αγνοει. Τοσα αλλα θεματα υπαρχουν. Τωρα οσον αφορα την αγορα της συσκευης. Αν καποιος θελει να την αγορασει για φυσιολογικη χρηση, μπορει να την αγορασει, καθως δεν ειναι "deal breaker", το οτι στραβωνει αν την πιεσεις με ολη σου τη δυναμη. Δεν προσπαθει κανενας να πεισει κανεναν οτι πρεπει να την αγορασει. Προσωπικα, αν ηθελα θα την αγοραζα χωρις να παιρνω πολυ στα σοβαρα το bendgate. Δεν εχω φερθει σε καμια συσκευη μου με αυτο τον τροπο που το τεσταρουν οι ειδημονες και μη. Επισης, σημειωστε οτι οι υπολοιπες εταιριες αν κανεις κατι τετοιο στη συσκευη σου κ απευθυνθεις στο service τους θα γελανε, καθως θεωρειται υπαιτιοτητα χρηστη. Σιγουρα θα βελτιωθει στις επομενες παρτιδες. Για οσους παρουν απο τις "ευλιγιστες παρτιδες" και οντως τους συμβει αυτο κατα λαθος, πιστευω πως λυση θα βρεθει απο την Apple με καποιο τροπο (πχ αντικατασταση). Παρακαλω, αν καποιος εχει υποψιν του περιπτωση οπου συνεβη κατι τετοιο και η Apple δεν το καλυψε να το αναφερει.
  5. Προσωπικα εχω να βαλω κινητο στην τσεπη κ να κανω τα παντα απο εποχη Nokia 8210 k 5210. Τα smartphones ποτε δεν με βολεψαν να τα εχω στην τσεπη. Δεν νιωθω ανετα. iphone 4 k iphone 5 ειναι ζητημα αν τα εχω βαλει 5 φορες στην τσεπη μεσα σε τοσα χρονια. Και φυσικα κανοντας περπατημα για λιγη ωρα. Προτιμω να τα εχω σε τσαντακι οπως κ αλλα πραγματα εντος του κινητου. Αλλα αυτο το κανω εγω. Δεν ξερω πραγματικα πως βολευονται μερικοι χρηστες και βαζουν phablets στην τσεπη τους. Παντως μια τοσο μεγαλη συσκευη για μενα ασχετως μαρκας ειναι επιφοβη για φυλαξη στην τσεπη. Θεωρω πως ειναι εξισου επιφοβο με το να αφηνεις ενα tablet καλοκαιρι μεσα στο αυτοκινητο.
  6. Δικιο εχεις και σιγουρα ολοι θελουμε μια συσκευη αψεγαδιαστη οταν πληρωνουμε τοσα λεφτα. Το κακο ειναι οτι στα τεχνολογικα παντα τυχαινουν για διαφορους λογους λαθη. Ειναι τοσοι πολλοι οι παραγοντες που δεν μπορεις να πεις τι εφτιαξε ακριβως. Μπορει να τυχει σε οποιαδηποτε εταιρια. Η Apple μας εχει καλομαθει με το να παρουσιαζει υψηλου επιπεδου συσκευες και λογικο ειναι τωρα να μας πειραζει πολυ αυτο που συνεβη. Προσωπικα δεν θελω να δικαιολογησω την Apple, οσο το να προσπαθω να βλεπω ορθολογικα τα γεγονοτα. Και οπως ανεφερα κ πιο πανω πιστευω οτι θα διορθωθει ολο το θεμα. Δε νομιζω να αρνηθει σε κανενα να το καλυψει εντος εγγυησης. Αν υπαρχει διαθεση για εξυπηρετηση τοτε ολα πανε καλα!
  7. Σωστα τα λες. Η κατηγορια phablet ειναι ξεχωριστη. Η Apple μολις μπηκε. Αλλο 3,5-4 ιντσες αλλο 5,5 σε κινητα τηλεφωνα. Γιαυτο το ειπα. Ειναι ευχη κ καταρα να εισαι early adopter καθως καπως θα την παθεις. Παντως πιστευω πως με τον ενα ή τον αλλο τροπο θα επιλυθουν τα οποια προβληματα και θα μεινουν ολοι ευχαριστημενοι. Αλλωστε το ιδιο συνεβη και με το iphone 4. Σταδιακα επιλυθηκαν τα προβληματα και ειχαμε ενα τηλεφωνο που πουλουσε 4 χρονια κ ακομα το χρησιμοποιουν αρκετοι, οπως και εγω. Τωρα αν αλλαξε η Apple και δεν θελει να επιλυσει τα οποια προβληματα παρουσιαστουν, θα μας βρει απεναντι της και εννοειται πως καταδικαζουμε τετοιες πρακτικες. Πιστευω πως ολα θα πανε καλα. Ας εχουμε λιγο υπομονη να δουμε πρωτα τι θα γινει και κανουμε ταμειο στο τελος. Υ.Γ. Μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει οτι καποιος ειχε προβλημα με την καινουργια συσκευη του, απευθυνθηκε στην Apple και δεν τον εξυπηρετησε. Αυτο για μενα λεει πολλα.
  8. Το αστειο ειναι οτι πριν την εκπομπη συζητουσαμε μεταξυ μας, και λεγαμε οτι και ενταλμα συλληψης να βγαζαμε στην Apple και στον Tim Cook για αυτη την αδυναμια, παλι θα μας χαρακτηριζαν μη αντικειμενικους. Το μνμ σου το επιβεβαιωσε. Θα σου προτεινα να την ξανακουσεις προσεκτικοτερα και να δεις οτι υπηρξε μεγαλη αντικειμενικοτητα, καθως ειμαστε και εμεις πελατες σαν εσενα εταιριων τεχνολογιας. Τωρα η γνωμη η δικια μου. Aν καποιος θελει να αγορασει iphone 6 plus, δεν θα πρεπει να διστασει επειδη καποιοι βαλθηκαν να το κανουν μπουμερανγκ, οπως επισης και οποιος θελει να αγορασει Note 4 δεν θα πρεπει να διστασει επειδη μερικοι βαλθηκαν να το κανουν τραπεζικο μηχανακι πιστωτικων καρτων. Ολες οι εταιριες σε καινουργια προιοντα, εμφανιζουν θεματακια κ ειδικα οταν εισερχονται σε μια νεα κατηγορια. Στην περιπτωση μας η Apple ειναι καινουργια στην αγορα phablets. Δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι early adopter επι μονιμου βασεως και να μην συναντησεις διαφορα bugs, software ή hardware, σε οποιαδηποτε εταιρια.
  9. Υπαρχει κ μια διαφορετικη οπτικη γωνια. Οι χρηστες iphone αρεσκονται να χρησιμοποιουν το iOS. Τωρα πλεον με τις μεγαλυτερες ιντσες, μελλοντικα το λειτουργικο θα γινεται optimized για αυτες τις ιντσες. Προφανως θελουν λοιπον να το απολαυσουν στο maximum. Ωστοσο κανεναν δεν εμποδιζει η Apple, να μεινει σε μικροτερες συσκευες. Εγω παραμενω με τις 4, με βολευουν παρα πολυ!
  10. Αυτο ειναι μια πολυ μεγαλη κ τελειως διαφορετικη κουβεντα φιλε μου. :) Θα εχει πραγματικα ενδιαφερον αν καταφερναμε να το εχουμε θεμα σε μια μελλοντικη εκπομπη. Παντως εχε υποψιν σου οτι φετος η ερευνα πιθανοτατα ειχε ονομα swift.
  11. Παντως αν του χρονου τελικα βγει το true mutitasking ή multi window, οπως θελετε πεστε το στο ios, και τρεχει αψογα σε iphone 5s, iphone 6 κ plus, σιγουρα θα γκρεμιστει ο ¨μυθος¨. Πραγματικα αυτο με τα tabs δε μπορω να το καταλαβω. Καποιος αγοραζει μια συσκευη κ μεχρι να καει ή να την πουλησει, ανοιγει ατερμονα tabs? Πραγματικα τοσα χρονια χρηστης σε συσκευες αυτο δε το εχω ξανακουσει... Αραγε ο επαγγελματιας στο γραφειο του δουλευει με phablet? Παιρνει καποιος κινητο για να το στησει σαν server? Η apple εδω και χρονια βαδιζει στην λογικη οτι η κατηγορια συκευων που εχουν πολυ ¨ψωμι¨ θα εχει μια περιοδο 4 χρονων που θα υποστηριζεται ενεργα. Για να κρατησε την Ram στο ιδιο επιπεδο κατι θα εχει στο μυαλο της. Προφανως το λειτουργικο να κρατηθει ελαφρυ κ τα επομενα χρονια. Αλλωστε μην ξεχναμε οτι εχει κατασκευαστει για apple only hardware. Τωρα αν αποφασισει ξαφνικα οτι σε διαστημα 1-2 χρονων τα κινητα της θα απαξιωνονται, θα βρει τον κοσμο μπροστα της. Σημαντικο ειναι επισης το γεγονος οτι το iOS, αν κ βασιστηκε στον Darwin core απο το OS X των Mac, χτιστηκε απο την αρχη για πολυ χαμηλοτερης δυναμικοτητας φορητες συσκευες εναντι αλλων λειτουργικων συστηματων. Η εκπομπη κ το μνμ αυτο δεν εχει σκοπο να πεισει κανεναν για τπτ. Αυτο που προσπαθουμε να πουμε ειναι οτι εχει περασει κ στα κινητα η λογικη PC. Για τους μεσους χρηστες Mac, μεχρι το 2010 2gb ram ηταν υπερακετα για να πηγαινει πολυ καλα το μηχανημα. Στο PC σε πολλες περιπτωσεις δεν εφταναν τα 4gb. Αυτη τη λογικη ακολουθει κ στις συσκευες με iOS. Ελπιζω αυτο το μικρο παραδειγμα να βοηθησει στην κατανοηση αυτων που λεω. Και κατι τελευταιο. Ειναι μεγαλη αγενεια και ελειψη καλων τροπων απο μερικους, να χαρακτηριζουν χαζους αλλους ανθρωπους που επελεξαν την μια ή την αλλη συσκευη. Αν αυτο τους κανει να νιωθουν ανωτεροι οργανισμοι τι να πω....
  12. Ας το κερδισει καποιος που θα το αξιοποιησει στο επακρο!Καλη επιτυχια!
×
×
  • Create New...