Jump to content

smoby7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by smoby7

  1. smoby7

    LG G5

    V20b-OPT1-HQ
  2. smoby7

    LG G5

    μάγκες την καλησπέρα μου. έβλεπα προηγούμενες απαντήσεις... κάτοχος 5 μηνών με το G5 και στην οθόνη δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Μόλις δόθηκε σε εμένα η Nougat! κάντε μία προσπάθεια στο bridge για update και πείτε μου;)
  3. Πρώτη φόρτιση και είμαι 37%. 21 ημέρες με την σημερινή. Από τότε που το πήρα. Η έκδοση με τα λευκά leds. Του έχω ρυθμίσει να ειδοποιεί και καθημερινά είναι σε δόνηση και ειδοποίηση πάνω από 15 φορές!
  4. Δεν μπορείς να απευθυνθείς κάπου για την ποιότητα της μπαταρίας?
  5. Στο playstore βγήκε αναβάθμιση για το Mi fit. Ίσως να βοηθήσει κάποιους, υποθέτω!
  6. Στην δεύτερη εβδομάδα είμαι
  7. Παίδες; Πια έκδοση του mi band έχετε; Αυτή με τα πολύχρωμα leds ή με τα λευκά μονάχα; Εγώ παρέλαβα την καινούργια με τα λευκά μόνο και η μπαταρία είναι μια χαρά ακόμα, αν και δεν το έχω πολύ καιρό ακόμα!!! Πάντως έχω ακούσει πολλά αρνητικά όσων αφορά την πολύχρωμη έκδοση...
  8. Το είχα άλλα είδα πως μου άφηνε σημάδι οπότε το χαλάρωσα. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ!
  9. Μάλλον ναι. Πάντως η δόνηση όσων αφορά το ξύπνημα μόνο αστεία είναι... Δεν θα ξυπνουσα ούτε σε δέκα μέρες αν περίμενα αυτό... Χαχαχαχα
  10. Το έψαξα αυτό που λες. Λέει πως είναι η πιο καινούργια έκδοση. Θα δούμε... Κι άλλη ερώτηση! Ενώ ήμουν στο κρεβάτι, αφού ξύπνησα, άρχισε να δονητε επί 5 φορές ανά πέντε λεπτά περίπου... Αυτό το έκανε επειδή ξύπνησα; και μου έλεγε επί τις ουσίας "ξύπνα"? Ή έφαγε κανα κόλλημα? Μόλις σηκώθηκα πάντως σταμάτησε να το κάνει... Πως στο καλό καταλαβαίνει ποτέ είμαι ξαπλωμένος ώστε να μετράει τον ύπνο, δεν καταλαβαίνω... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν το μεταξύ. Όταν το κοιτάω όταν κάθομαι ή στέκομαι όρθιος δεν μου δείχνει πόσο έχω φτάσει το όριο των βηματων. Μονάχα όταν βρίσκομαι σε κίνηση και το κοιτάξω μου δείχνει. Αυτοί οι Κινέζοι είναι σαν τους γαλατεσ... Τρελοί!!! Ωραία εντύπωση έχω μέχρι στιγμής!
  11. Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Από Ελλάδα το πήρα... Μόλις το έβγαλα από το κουτί έκανε κάτι στραβά, αλλά μετά την φόρτιση (πρίζα) έστρωσε. Με την app του playS το έχω. Μια χαρά είναι. Έχω μια ερώτηση μόνο, γιατί μου εμφανίζει ΜΌΝΟ λευκά leds; Γνωρίζει κανείς?
  12. Φίλε μου ή η μπαταρία σου έχει σοβαρό θέμα και θέλει service ή δεν μας λες όλη την αληθεια όσων αφορά την χρήση που κανείς στο κινητό σου τηλέφωνο. Εμένα το g2 μου βγάζει 1,5 μέρα με χρήση και χωρίς 2 προς τις 3 χαλαρά!!!
  13. Μου ακούγετε πολύ παράξενο αυτό! Λύση για το πρόβλημα σου δεν έχω, απλά, θα σου προτείνω να κάνεις ένα back up και να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις!!!
  14. όταν λες "εταιρία" εννοείς εκεί που δουλεύω; γιατί δεν έχει (η Ελλάς χρόνια είναι πίσω σε αυτά, άσε) δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να δημιουργήσω κάτι εγώ από μόνος μου; κάτι διάβασα στην ιστοσελίδα της bb για ένα app με το όνομα express το οποίο είναι free, δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ενεργοποίησης;
  15. Καλησπέρα! Ως χρήστης κινητών τηλεφώνων άλλαξα αρκετές μάρκες και τώρα έφτασα στο Blackberry Z10 με το πιο πρόσφατο update! Υπέροχο κινητό!!! δεν έχω άλλα λόγια να το περιγράψω! Έχω ένα θέμα όμως... το κινητό μου δεν έχει την εναλλαγή των 2 προφίλ (Personal and Work), έψαξα κάτι λίγα και θέλει ένα BES (δεν έχω ιδέα τι είναι :rolleyes: ) επίσης από ότι είδα από την blackbery.com δεν υποστηρίζεται στη Ελλάδα (μακάρι να κάνω λάθος) μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει 1ον εάν μπορώ να το ενεργοποιήσω στην συσκευή μου και 2ον πως, βήμα-βήμα, θα το κάνω;;;
×
×
  • Create New...