Jump to content

next2u2008

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About next2u2008

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

next2u2008's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. πρωτα πολλα να ευχηθω καλη χρονια με υγεια σε ολους! εχω ακολουθησει ολους τους οδηγους απο εδω κ ολα ειναι κομπλε.. μονο μια λεπτομερεια μου εχει μεινει. θελω να γυρισω τα φοντς για να μου βγαζει σωστες τις ειδοποιησεις. σαν εκδοση εχω την 1447st κ theme center την 2.60 χωρις να παιρνει καποια αναβαθμιση. το προβλημα ειναι οτι δεν μου δινει την επιλογη "importing my resources" το εψαξα σε αρκετες επιλογες του τηλεφωνου αλλα χωρις αποτελεσμα.. παει πουθενα το μυαλο καποιου?
  2. Οκ τα εκανα ολα οσα ηθελα κ τωρα δουλευει μια χαρα το κινητο! Να σαι καλα kandilak!!! εχει κ στο vickmall με 20$ http://www.vickmall.com/2500mah-original-battery-for-lenovo-a8-a806-a808t-smartphone.html ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια εκδοση εχεις 1447st? Με την εφαρμογη root checker το ελενξες?
  3. Κ παλι χιλια ευχαριστω , πλεον μπηκα κανονικα!! εννοειται πως θα το κανω και αυτο που λες στο edit , εσυ το εχει μελετησει πολυ καλα το αντικειμενο οπως φαινεται :) Χρειαζεσαι κερασμα καφε για την πολυτιμη σου βοηθεια!!! EDIT : χμμ μαλλον θα χρειαστω αλλη μια φορα την βοηθεια σου! επειδη βλεπω οτι το link στον οδηγο που κατεβαζεις το gapps εχει πεσει https://goo.im/gapps/gapps-kk-20140606-signed.zip/ κ βγαζει Server Error (500) , μηπως το εχεις πουθενα κρατημενο?
  4. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!!! Μας σωζουν οι απαντησεις σου! Πλεον μου εβγαλε το τικ πως το εκανε με το νεο driver! αλλα για καποιο λογο οταν παταω το "vol+" & "vol-" & pwr με παει στο lenovo-recovery αντι του twrp θα ξαναδοκιμασω να το περασω το twrp με το flash tool μηπως για καποιο λογο δε το περασε σωστα..
  5. παιδια τα φωτα σας παρακαλω πολυ, Ηρθε το κινητο με την official rom ΧΩΡΙΣ root κ multilanguage, ειχε μεσα την 1432 , επειτα μεσα απο το κινητο εκανα update σε 1447-st ειπα τωρα να περασω το TWRP για να βαλω ελληνικα κ google play αλλα ενω ακολουθω βημα βημα ολα αυτα που ειπε ο kandilak ολα πανε καλα οπως τα περιγραφει μεχρι το σημειο που πρεπει να αρχισει να κατεβάσει το img στο κινητο.. δεν εβγαλε ουτε το σφαλμα για The scatter file cannot found στο flash tool , απλα μου βγαζει το μυνημα των windows για το οτι προγραμμα της συσκευης δεν εγκατασταθηκε με επιτυχια και απο κει κ περα δεν κανει τιποτα. http://i674.photobucket.com/albums/vv107/periali3/1-1.jpg http://i674.photobucket.com/albums/vv107/periali3/2-1.jpg δοκιμασα πολλες φορες να το βγαλω - ξαναβαλω το κινητο κ ενω ειναι συνδεδεμενο να πατησω stop κ παλι download αλλα χωρις αποτελεσμα.. δοκιμασα κ σε 2 pc με windows 7 (συνολικα 6 θυρες usb) αλλα παλι τα ιδια. απλα απο οτι βλεπω εμενα δεν μου αναγνωριζει κ κατω απο την εικονουλα του κινητου μεσα στο flash tool το chip info που βγαζει στην 3η φωτογραφια. edit: δοκιμασα κ να τρεξω το flash tool ως administrator οποια σκεψη βοηθειας ευπροσδεκτη :)
  6. παιδια βλεπω το official site θα κλεισει? http://www.vibeui.com/ κ μαλλον ανοιγει αυτο? http://www.diybeta.com/a806
  7. ευχαριστουμε πολυ! Καλη επιτυχια σε ολους :)
  8. Στο τρακινγκ ακομα λεει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 18-11-2014 17:25 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ χωρις να εχει αλλαξει κατι.. Οποτε αναμενω γιατι Ελλαδα σιγουρα δε θα εχει φτασει :(
  9. Το εστειλαν στις 18-11-2014 απο ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ αλλά στο tracking δεν εχει αλλαξει ακομα κατι :( Ok αν περιμενεις ως που να ερθει ευχαριστως να σου πω..
  10. Δυστηχως ακομα εμενα δεν εχει φτασει Ελλαδα το πακετο για να σου πω, αλλα αφου ολο το site ειναι ευχαριστημενο με το vickmall γιατι να εχεις προβλημα εσυ αμα το παρεις απο εκει? ;)
  11. Tα ακουστικα που δινουν δωρο ξεκινησαν να τα κανουν δωρο εδω κ κανα 3ημερο με 4ημερο , οποτε σιγουρα δεν θα εχει προλαβει να τα παραλαβει κανεις ακομα ;)
  12. Aπο vickmall , δωρο ηταν η silicone case + απλη ζελατινα + τα ακουστικα , αγορασα την MOFI θηκη + την 9Η Nilkin Tempered glass
  13. τελικα σημερα μου εστειλαν κ εμενα φωτο :D
  14. Χαχαχαχα εσυ τα παιρνεις πλεον χοντρικης :lol: :p Μιλαμε το μισο forum αυτο το κινητο θα εχουμε :happy: Ποτε θα ερθει κ το δικο μουυυυ? :worry:
  15. ευχαριστουμε παρα πολυ!!! καλη επιτυχια σε ολους!!
×
×
  • Create New...