Jump to content

MarDouk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

MarDouk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν χρειάζεται πρόγραμμα για την εξωτερική, αλλά θερμόμετρο... και δυστυχώς θερμόμετρο ακριβείας σε τέτοια συσκευή δύσκολο να βρούμε αφού η ίδια η συσκευή παράγει θερμότητα. Πάντως έχω να κάνω μια ερώτηση, γιατί όποτε δοκιμάζω οποιαδήποτε version του xbar το κινητό κολλάει μέχρι να την απεγκαταταστήσω; Τι προτείνετε ως must software για windows smartphone mobile; (αναφορικά)
  2. Εγώ το πήρα μεταχειρισμένο από το fleamarket με δερμάτινη θήκη στο κουτί του και άψογο με 250 ευρώ Επίσης πήρα και μια κάρτα μνήμης SanDisk SD 1GB με 95 ευρώ καινούρια.
  3. Κατά πάσα πιθανότητα φταίει το ότι δεν λειτουργούν σωστά τα mms, στο P800 που είχα πριν κάνω τις ρυθμίσεις για mms με τον ίδιο τρόπο μου ερχόταν ένα sms που έλεγε να το δω από μια τοποθεσία του web. Παρόλα αυτά εγώ θέλω να βάλω mms στο 8080 και έχω ΤΙΜ. Με το P800 έστελνα sms σε έναν αριθμό με κείμενο MMS#E (το Ε σημαίνει Ericsson) και μου ερχόντουσαν οι αυτόματες ρυθμίσεις, όπως γίνεται και με Nokia στο MMS#N, τώρα για Qtek δεν βρήκα τίποτα στο site της ΤΙΜ. Επίσης άμα ξέρει κανείς να μου πει και για τις ρυθμίσεις GPRS.
  4. είμαι κάτοχος ενός 8080 και θέλω να το κάνω sync μέσω του ActiveSync και του Bluetooth, μέσω USB δεν έχω κανένα πρόβλημα μέσω Bluetooth όμως αυτό που συμβαίνει αν και ακολούθησα οδηγίες που βρήκα, ρύθμισα σωστά το bluetooth παρόλα αυτά το ΑctiveSync ενώ βρίσκει και προσπαθεί να κάνει connect στην σειριακή πόρτα του 8080 που έχω ανοίξει (COM6 In, COM7 Out) και ενώ το bluetooth ανιχνεύει το εν' λόγω service παρόλα αυτά κάνει fail με μύνημα του τύπου "To ActiveSync απέτυχε να συνδεθεί με την συσκευή κάντε κλικ στο ΟΚ για να σταματήσει το ActiveSync τις προσπάθειες σύνδεσης με αυτή την συσκευή". Επίσης οταν προσπαθώ να κάνω σύνδεση από το ActiveSync του 8080 με Σύνδεση μέσω ΒΤ μου βγάζει μύνημα σφάλματος: "Δεν μπορώ να συνδεθώ με το PC. Κλείστε όλα τα προγράμματα που μπορεί να χρησιμοποιούν την σύνδεση και ξαναδοκιμάστε" και όντως δεν βλέπω να κάνει αίτηση στο PC αφού το bluetooth μένει ανενεργό.Η γνώμη σας θα μου ήταν Πολύτιμη. Ευχάριστω.
  5. ναι κανονικά, α και επίσης οταν προσπαθώ να κάνω σύνδεση από το ActiveSync του 8080 με Σύνδεση μέσω ΒΤ μου βγάζει μύνημα σφάλματος: "Δεν μπορώ να συνδεθώ με το PC. Κλείστε όλα τα προγράμματα που μπορεί να χρησιμοποιούν την σύνδεση και ξαναδοκιμάστε" και όντως δεν βλέπω να κάνει αίτηση στο PC αφού το bluetooth μένει ανενεργό.
  6. είμαι κάτοχος ενός 8080 και θέλω να το κάνω sync μέσω του ActiveSync και του Bluetooth, μέσω USB δεν έχω κανένα πρόβλημα μέσω Bluetooth όμως αυτό που συμβαίνει αν και ακολούθησα οδηγίες που βρήκα, ρύθμισα σωστά το bluetooth παρόλα αυτά το ΑctiveSync ενώ βρίσκει και προσπαθεί να κάνει connect στην σειριακή πόρτα του 8080 που έχω ανοίξει (COM6 In, COM7 Out) και ενώ το bluetooth ανιχνεύει το εν' λόγω service παρόλα αυτά κάνει fail με μύνημα του τύπου "To ActiveSync απέτυχε να συνδεθεί με την συσκευή κάντε κλικ στο ΟΚ για να σταματήσει το ActiveSync τις προσπάθειες σύνδεσης με αυτή την συσκευή". Η γνώμη σας θα μου ήταν Πολύτιμη. Ευχάριστω.
×
×
  • Create New...