Jump to content

rhodef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rhodef

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

rhodef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Στο gmail οτιδηποτε συννημενο έχω, δεν μπορω να τ ανοίξω. Ποια εφαρμογή πρεπει να κατεβάσω;
  2. Παιδιά ποια εφαρμογή αποτυπώνει την εικόνα της οθόνης είτε είμαι σε κάποια άλλη εφαρμογή είτε ιντερνετ?
  3. :) Ευχαριστώ! Κάτι άλλο τώρα.. επειδή έχω κατεβάσει το facebook λογικά κάτι πάτησα και οι οι φίλοι από την εφαρμογή έχουν περαστεί όλοι στις επαφές μου.. Πως τους βγάζω και να κρατήσω μόνο όσους είχα στις επαφές μου? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακυρο! το βρήκα μόνη μου :P
  4. το έχω παράλληλα ανοιχτό ίσως να μην έπρεπε αλλά η κλασσική περιέργεια, όταν έχεις κάτι καινούριο δίπλα σου θες να το ανοίξεις και να το επεξεργαστείς!
  5. Παιδιά μόλις το πήρα στα χέρια μου το κινητό (τις τελευταίες ώρες)! το φορτίζω απλά παρατηρώ ότι ζεσταίνεται αρκετα? Συμβαίνει? Η να ανησυχήσω? Με το προηγούμενο δεν είχα τέτοια θέματα!
  6. Λίγο ψάξιμο κάποιες ώρες άντε μέρες δεν νομίζω να είναι πρόβλημα! Ελπίζω όντως να με ανταμείψει η επιλογή αυτή!
  7. Γεια σας παιδιά! Σε 2 μέρες περιμένω το Νοκια Lumia 620. Μέχρι τώρα δεν είχα καμιά ιδέα από smartphones οπότε ψάχνομαι από το ιντερνετ και από το φορουμ για να είμαι ενήμερη. Κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξω για αρχή?
  8. Το έχω δει και το Νοκια 630, απλά με ενδιαφέρει πιο πολύ η μπροστινή κάμερα κάτι που δεν έχει αυτό το μοντέλο, γιαυτό κοιταγα πιο πολύ το 620 και το 625 (μικρές οι διαφορές τους)
  9. Διαβάζω και καλά και αρνητικά για το L7 ii. Πλέον η τιμή του στα σκρουτζομάγαζα γύρω στα 100 ευρω! Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις αλλά η τιμή του είναι δελεαστική. Να το πάρω ή να δώσω ένα 50άρικο παραπάνω να πάρω το L9ii?
  10. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! ;)
  11. Για το LG Optimus L7 II, να μην το σκεφτώ? Βλέπω 50ε κάτω από L9 II. Αξίζει λες να τα δώσω για να πάρω το L9 ii?
  12. Οκ οπότε να αφήσω στην άκρη το "αποθημένο" ενός iphone και να κοιτάξω καθαρά και μόνο δυνατότητες! Απλά όλοι μου λένε για την apple, πως άπαξ και πάρεις είναι σκυλια δεν χαλάνε με τπτ κτλ..
  13. Σε ευχαριστώ πολύ! Σκέφτομαι μήπως δώσω κάτι παραπάνω και πάρω iphone 4s. Στο skroutz αυτή την στιγμή το έχουν στα 280 (8gb) Αναποφάσιστος ξέρω!
  14. Στο youtube τα έχω δει εύχρηστα μου φαίνονται και τα δύο κινητά! Ρωτώ γνώμες για καλύτερο οικονομικό κινητό!
×
×
  • Create New...