Jump to content

Stellagk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Stellagk

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Stellagk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. μπορείς να με παραπέμψεις κάπου, γιατί δεν είμαι και τόσο σχετική όσο φαίνομαι.. :P σ'ευχαριστώ πάντως
  2. παιδιά χαίρεται και καλή εβδομάδα! Δεν ξέρω αν έχω μπει στο "σωστό", έχω βρει το παρακάτω: http://www.skroutz.gr/s/9672674/Xiaomi-Redmi-Note-4-High-Edition-MediaTek-3GB-64GB.html είναι το Xiaomi Redmi Note 4 High Edition MediTek κ θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί απ'ότι βλέπω πρέπει να έχει μικρο-διαφορές με αυτό του θέματος συν ότι δεν υπήρχε θέμα με αυτό το κινητό ακριβώς.. λέει πως έχει 10 πυρήνες, δεν ξέρω.. στο gsmarena δεν το έχει καθόλου, μάλλον έχει αυτό που έχετε ανεβάσει κι εσείς εδώ.. από Samsung Galaxy J5 που ημουν μεν ικανοποιημένη 1,5 χρόνο, μου έπεσε και έσπασε η οθόνη παρόλο που το είχα σε θήκη και με tempered glass κ δε θέλω να κάνω τώρα μια βιαστική αγορά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν το έχω βάλει κάπου λάθος συν ότι δε με άφηνε να δημιουργήσω καινούριο θέμα..
  3. Καλησπέρα και από'μένα!! Μόλις σήμερα το απέκτησα το πολυπόθητο!! Σε γενικές γραμμές μια χαρά, ειδικά τα χρώματα με ενθουσίασαν! Ήθελα να ρωτήσω, θέλω να μετακινήσω κάποιες εφαρμογές, όπως fb, messenger, viber στην κάρτα μνήμης (αφού της έκανα διαμόρφωση - διαγραφή) και δεν τις μετακινεί ολόκληρες, δείχνει ότι πάνε κάποια ΜΒ στην κάρτα μνήμης κ ότι τα υπόλοιπα μάλλον μένουν στη μνήμη του τηλεφώνου... επίσης στη συλλογή για να μετακινήσω κάποιες φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης, δεν μπορώ, δε μου δίνει κάποια επιλογή! Αν πω για παράδειγμα πως κατεβάζω μια φωτογραφία, αποθηκεύεται κατευθείαν στη μνήμη του τηλεφώνου! Με ένα root μπορεί να διορθωθεί ή να πάω για καινούρια κάρτα μνήμης; Το πήρα από επιδότηση, από μαγαζί κοσμοτε και δεν είχε ακουστικά.
  4. Ευχαριστώ! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς το Vodafone Smart Prime 6 , να μου πει εντυπώσεις! Μου αρέσει πάρα πολύ και τα χαρακτηριστικά τα βρίσκω πολύ ικανοποιητικά για τις δικές μου απαιτήσεις-ανάγκες!
  5. samsung galaxy core prime ή sony xperia E3 ? (δεν έβαλα το sony xperia E4g γιατί δεν το έχει φέρει ακόμη ο γερμανός και το sony xperia E4 το θεωρώ παρόμοιο) σε λίγο διάστημα θα πάρω επιδότηση και με κάτι παραπάνω σκεφτόμουν αυτά! Δε με παίρνει για πολύ παραπάνω!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  6. Stellagk

    Sony Xperia E4

    καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Επειδή με ψήνει πολύ να το πάρω (με έψηνε περισσότερο το Μ2 αλλά αυτό εδώ είναι πιο οικονομικό και με σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες) , απλά ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά του με το Ε3 ? Γιατί δε βλέπω και πάρα πολλές εκτός από κάποιες μικρολεπτομέρειες όπως η οθόνη π.χ! Ρωτάω γιατί το Ε3 είναι πιο ακριβό και βάση λογικής αυτό που βγαίνει μετέπειτα είναι πιο ακριβό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. τελικά εσείς που το έχετε, αξίζει τα λεφτά του; παρατήρησα ότι είναι σχετικά πιο οικονομικό απ'όταν πρωτοβγήκε, λογικό! Απλά, ήθελα να ρωτήσω, αυτό ή να περιμένω το 640?
  8. Το έχω βρει σε πολύ δελεαστική τιμή στα media markt 90 ευρώ και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.. Το ZTE Kiss III από μόνο του δε με είχε ενθουσιάσει και σα σχέδιο και γενικά δεν τη γνωρίζω καλά τη συγκεκριμένη εταιρεία. Εγώ απλά βγάζω καμιά φωτό που κ που και δεν κάνω πολύ χρήση ίντερνετ..
  9. Καλή σας μέρα! Ενημερωτικά, να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία, η σειρά turbo x απ'το Πλαίσιο, είναι καλή ή μούφα; εγώ π.χ μπορεί να ενδιαφέρομαι για το turbo-x A , θα μου πείτε για τα λεφτά του μπορεί να είναι οκ, αλλά ήθελα να δω και γενικά γνώμες για αυτή τη σειρά..
  10. πρωτότυπο!! καλή επιτυχία και πάνω από όλα υγεία!
  11. καλή επιτυχία σε όλες και όλους και καλές γιορτές!!
  12. ευχαριστώ niotheros μήπως γνωρίζεις τι παίζει και με το mail office που μου βγάζει ότι δεν έχω δηλώσει τη συσκευή μου;
  13. Καλημέρα σας :) έχω Nokia lumia610 με windows 7.8 και βρήκα από το ιντερνετ του υπολογιστή να κατεβάσω την εφαρμογή messenger του facebook. Αφού το πάτησα, επέλεξα τύπο συσκευής (windows phone) και προχώρησα, μου πρότεινε να μπω στο λογαριασμό office και μπήκα από αυτόν που έχω δηλώσει και στο zune αλλά μου βγάζει ότι δε βρέθηκε δηλωμένη συσκευή. Τι μπορώ να κάνω για να κατεβάσω την εφαρμογή; Στο μαρκετ δεν υπάρχει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συγγνώμη μήπως δεν μπορώ επειδή λέει ότι είναι διαθέσιμη μόνο για windows phone 8 k 8.1 ? Αν είναι έτσι, τότε: 1)έχω δυνατότητα αναβάθμισης σε 8 ή 8.1 ? και 2)με το mail τι παίζει ακριβώς που δεν έχω καταλάβει;
  14. Καλημέρα και καλή επιτυχία να έχουμε όλοι! Φαίνεται δυνατό τηλέφωνο!!
×
×
  • Create New...