Jump to content

olia32

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by olia32

  1. Καλημέρα, φίλε. Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη. Τελικά, βρήκες άκρη με το κινητό σου; Για το ίδιο κινητό (του θέματος), αναφέρεσαι, έτσι δεν είναι;
  2. Δυστυχώς, σήμερα έλαβα το κινητό από το SERVICE της VODAFONE. Τόσο πολύ... βαριούνται ή είναι στουρνάρια; Θυμάμαι, πριν από 10 ημέρες, ο υπάλληλος του καταστήματος, μου είπε ότι ή θα επισκευάζονταν κανονικά στην αρχική του, μορφή ή καθόλου και μου εξήγησε πως η πρώτη περίπτωση ήταν η πιό πιθανή να συμβεί (όπως κι έγινε, τελικά), επειδή τέτοιου είδους βλάβη, θεωρείται πως δεν έχει νόημα να επισκευαστεί γιατί το κόστος του, θα πλησίαζε την αρχική αξία του αντικειμένου, κάτι που σήμαινε πως... υπήρχε ο φόβος να μην καταβληθεί το αντίτιμο κι αυτό έγινε επειδή η ζημιά του, μάλλον ήταν μικρή. Μ' άλλα λόγια, σαν να μου είπαν "πάρ' το, όπως το κατάντησες"!!! Ωραίο Service!!!
  3. Καλησπέρα σας και πάλι. Δυστυχώς, παραμένει το πρόβλημα. Δεν υπάρχει κάποιος, με τεχνικές γνώσεις από το forum, να μου απαντήσει τί μπορεί να φταίει; Το κινητό ανοίγει κανονικά και στην οθόνη του, εμφανίζει η μπάρα που φορτώνει μέχρι τη μέση.
  4. Καλησπέρα σας. Σήμερα το πρωί, μου προέκυψε νέο πρόβλημα. Δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε στα δίκτυα Wi-Fi, αλλά ούτε και στο Bluetooth, καθώς καί στις δύο περπτώσεις που προανέφερα, το "τετραγωνάκι" που επισημαίνει με μπλε χρώμα την κατάσταση σύνδεσης, δεν παίρνει το χρώμα, με συνέπεια να μην εμφανίζει τα δίκτυα. * Επίσης, δεν έχει αναγνωριστικά των διευθύνσεων "MAC" και "IP" ("Μή διαθέσιμο"). * Τί πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Σκέφτηκα να κατέβαζα τις εφαρμογές που είναι σχετικές στον υπολογιστή και ακολούθως να τις περνούσα στο κινητό. Μια άλλη περίπτωση (που απεύχομαι) είναι να έχει υποστεί το συγκεκριμένο μέρος, κάποια ζημιά από πτώση. Τί λέτε; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος από 'σάς που να έχει τεχνικές γνώσεις;
  5. Τελικά ήταν σωστή η σκέψη μου. Άφησα ν' αποφορτιστεί τελείως η μπαταρία του και με την επαναφόρτιση, άνοιξε και λειτουργεί κανονικά.
  6. Φίλοι μου, καλησπέρα σας. Έχω (κι εγώ) το κινητό του θέματος (Vodafone Smart 4 max). Ήδη το έχω δύο χρόνια και εκτός από το -μόνιμα, σχεδόν- πρόβλημα με το μειωμένο σήμα της κεραίας του, που οφείλεται από... τις πτώσεις του, τώρα "απέκτησε" και πρόβλημα με την οθόνη του. Συγκεκριμένα, καθώς έβλεπα, βίντεο στο youtube, το τάμπλετ κόλλησε στην εφαρμογή και ό, τι και να κάνω, ακόμα και που προσπάθησα να βγάλω τη μπαταρία, δεν έκλεισε για να ξανανοίξει όπως θα περίμενα (το περιγράφω πιό κάτω). Να σημειώσω ότι, τον προηγούμενο μήνα το είχα πάει για επισκευή της κεραίας και ν' αντικαταστήσω το καπάκι. Σήμερα, όταν το άνοιξα, παρατήρησα ότι ο τεχνικός του υποκαταστήματος της Vodafone, της περιοχής μου, είχε κολλήσει τη μπαταρία, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την αποσυνδέσω-βγάλω κανονικά, ενώ είναι ενώνεται μ' ένα λαμαρινάκι. Γνωρίζει κάποιος, εαν επισκευάζεται από κάποιον απλό χρήστη; (Μια σκέψη που έκανα ήταν να το αφήσω ν' αποφορτιστεί πλήρως.)
  7. Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, φίλε. Προσπάθησα να το "flash-άρω" μέσω της εφαρμογής του "Omnius", αλλά το μόνο που κατάφερα είναι -ίσως- να το ξεκλειδώσω (ήταν κλειδωμένο στη Vodafone). Πάλι η μπάρα σταματάει στη μέση. Γνωρίζεις πού μπορεί να γίνει επιτυχημένο service; Όσο για το PC Companion που μου πρότεινες, όπως και το επίσημο "Update" της Sony, κατά ένα περίεργο τρόπο δεν μου συνδέεται (εμφανίζει σφάλμα δικτύου).
  8. Φίλοι μου, καλησπέρα σας. Μετά από την προσπάθεια να επαναφέρω τις ρυθμίσεις (όχι ολική διαγραφή) του τηλεφώνου, κατά τη λειτουργία του, το τηλέφωνο κόλλησε (όπως κολλούσε και στην κανονική του κατάσταση) στο 50%. Στο ίδιο σημείο είναι και μετά από ώρες, χωρίς να τερματίζει η μπάρα του. Έτσι, είχα την "φαεινή" ιδέα, να βγάλω και να ξανατοποθετήσω την μπαταρία με αποτέλεσμα να ξεκινήσει από την αρχή την επαναφορά, σταματώντας όμως, στο ίδιο σημείο με πριν (50%). Να σημειώσω ότι η μπαταρία ήταν πλήρως φορτισμένη. Επίσης, το είχα αγοράσει το 2011 από το υποκατάστημα της Vodafone (χωρίς δυνατότητα να χρησιμοποιήσω SIM άλλου δικτύου) Οι ερωτήσεις μου, είναι: 1. Πώς θα μπορέσω να το κάνω να επαλειτουργήσει κανονικά; 2. Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι (εννοείται για Windows) που να μπορώ να ξαναπεράσω το λογισμικό; 3. Πού μπορώ να βρώ το τελευταίο λογισμικό του; 4. Υπάρχει η πιθανότητα να διορθωθεί (ακόμη καί από τεχνικό); Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ================== Ενημέρωση =========================== Να σημειώσω ότι πλέον -παραδόξως, δεν ανοίγει, δηλαδή εκεί που είχε φτάσει στο "συνηθισμένο" ~50%, έκλεισε και μ' όποιο τρόπο και να προσπάθησα να το ανοίξω, είτε πατώντας παρατεταμένα το κόκκινο πλήκτρο (τερματισμό κλήσης), είτε βγάζοντας-βάζοντας την μπαταρία, δεν ξανάνοιξε.
×
×
  • Create New...