Jump to content

swagouras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About swagouras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

swagouras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Κατέβασα το kasperksy από το play store της google στο κινητό -galaxy core- και μόλις το έβαλα να ψάξει βρήκε στην εφαρμογή της cosmote my account (επίσης κατεβασμένη από το play store)" threat heur: trojan.smsandroidOS " . δεν θυμάμαι το πλήρες όνομα να το γράψω ακριβώς.. είναι κάτι ανησυχητικό? έχω το τηλέφωνο περίπου ένα μήνα- χωρίς root και -χωρίς να έχω μπεί σε πονηρά sites ή εφαρμογές εκτός του play store. τα φώτα σας παρακαλώ!
  2. Τζάμπα χάρηκα δηλαδή
  3. Επειδή δοκίμασα αυτά που μου είπε ο Charlie πιο πάνω κάτι δεν μου άρεσαν είπα να μείνω στην default εφαρμογή μηνυμάτων του κινητού. Ως τελευταία λύση δοκίμασα αυτό πού μου είπαν όλοι ότι θα αποτύχει να κατεβάσω δηλαδή ένα άλλο πληκτρολόγιο. Κατέβα το touch pal το οποίο είναι εντελώς δωρεάν και έμεινα έκπληκτος! Γράφει μικρά ελληνικά στους 160 χαρακτήρες μηνυμάτων και όσο για την πρόβλεψη που έχει σε σύρσιμο δεν υπάρχει! Δοκιμάστε το!
  4. Εκεί που νόμιζα ότι δεν γίνεται τίποτα τελικά βρήκα λύση!!κατέβασα από το store το touch pal X και σώθηκα! Γράφει μικρά ελληνικά και στην εφαρμογή μηνυμάτων και έχει εξαιρετική πρόβλεψη αν γράψεις με σύρσιμο! Τέλειο! Έτσι δεν χρειάστηκε να αλλάξω εφαρμογή για μηνύματα και έχω μικρά ακόμα και στους 160 χαρακτήρες.
  5. Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω άμεσα. @anikologr δεν έχω το δίκαρτο, πήρα το απλό
  6. Εγώ το έχω τρεις μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 90 ευρώ και απο δικό σου άνθρωπο μην το σκέφτεσαι! Εγώ το πήρα 130 από skroutz. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω μέχρι στιγμής είναι να μην περιμένεις τρελές επιδόσεις σε " βαριά" παιχνίδια. Και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι με dual core 1.2 & 1gb ram θα παίζει τα πάντα αλλά κολάει λίγο σε πολύ απαιτητικά games. Κατά τα άλλα στις λοιπές λειτουργίες είναι μια χαρά. Value for money όπως είπες ειδικά στα 90 euro ;-)
  7. Καλησπέρα είμαι κάτοχος Samsung galaxy core το πήρα από skroutz ευρωπαϊκής ένωσης και δεν μπορώ να γράψω ελληνικά με μικρά σε SMS. Αρχική γλώσσα είχε ολλανδικά και αγγλικά και υποστηρίζει μέχρι 160 χαρακτήρες. Κατέβασα από το μενού του κινητού ελληνικά αλλά γράφει μόνο κεφαλαία. Σε όλες τις άλλες εφαρμογές π.χ. καταχώρηση επαφής ή ίντερνετ browser όπως αυτό εδώ το κείμενο που γράφω εδώ από το κινητό έχει ελληνικά κανονικά. Κάποια εξήγηση-λυση;το κινητό δεν είναι root btw. P.s. Υπάρχει κάποιο free πληκτρολόγιο στο Google store που να αξίζει;
  8. Στα άλλα μενού εφαρμογών σου βγάζει και μικρά ομως ε όπως αναφέρω και σε εμένα; Ξέρει κάποιος αν για τα κεφαλαια έχει σχεση το ότι μου γράφει sms μέχρι 160 χαρακτήρες; Η μόνη λύση είναι εγκατάσταση πληκτρολογιου απο το store; (είμαι λίγο άσχετος)
  9. Το παρακάτω το postara και σε άλλη ενότητα δυστυχώς χωρίς να πάρω απάντηση γιαυτό postarw και εδώ. Δεν ξέρω αν είναι λάθος εδώ αλλα δεν βρίσκω άλλη σχετική ενότητα. Καλησπέρα σε όλους. Πήρα και εγώ το πολυσυζητημένο core πριν 2 μέρες από ένα skroutzomagazo το οποίο ήταν EU φυσικά και απότι είδα ανοίγοντας το μάλλον για Ολλανδία πήγαινε :p Σαν επιλογή είχε ελληνικό μενού το οποίο και επέλεξα. Μόλις πήγα να στείλω το πρώτο μου sms είδα σαν προεπιλογή ότι είχε ολλανδικά και αγγλικά ως διαθέσιμες γλώσσες αλλά πάτησα αναζήτηση για άλλες γλώσσες και κατέβασα και ελληνικά όπως τα διαθέτει η συσκευή. Το πρόβλημά μου είναι ότι γράφει μόνο κεφαλαία ελληνικά το πληκτρολόγιο SMS και δεν διαθέτει μικρά. Να σημειώσω ότι σε όλες τις άλλες λειτουργίες του κινητού π.χ. ίντερνετ browser, viber, καταχώρηση νέας επαφής, οπου κάνω χρήση του πληκτρολογίου εκεί βγάζει μικρά γράμματα ελληνικά κανονικά. Κάποια λύση official χωρίς να χρειάζεται root υπάρχει? Γιατί δεν γνωρίζω και δεν θέλω ακόμα να πειραματιστώ με κάτι μη official. Ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα σε όλους. Πήρα και εγώ το πολυσυζητημένο core πριν 2 μέρες από ένα skroutzomagazo το οποίο ήταν EU φυσικά και απότι είδα ανοίγοντας το μάλλον για Ολλανδία πήγαινε :p Σαν επιλογή είχε ελληνικό μενού το οποίο και επέλεξα. Μόλις πήγα να στείλω το πρώτο μου sms είδα σαν προεπιλογή ότι είχε ολλανδικά και αγγλικά ως διαθέσιμες γλώσσες αλλά πάτησα αναζήτηση για άλλες γλώσσες και κατέβασα και ελληνικά όπως τα διαθέτει η συσκευή. Το πρόβλημά μου είναι ότι γράφει μόνο κεφαλαία ελληνικά το πληκτρολόγιο SMS και δεν διαθέτει μικρά. Να σημειώσω ότι σε όλες τις άλλες λειτουργίες του κινητού π.χ. ίντερνετ browser, viber, καταχώρηση νέας επαφής, οπου κάνω χρήση του πληκτρολογίου εκεί βγάζει μικρά γράμματα ελληνικά κανονικά. Κάποια λύση official χωρίς να χρειάζεται root υπάρχει? Γιατί δεν γνωρίζω και δεν θέλω ακόμα να πειραματιστώ με κάτι μη official. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...