Jump to content

nikkal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.291
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikkal

  • Ημ. Γέννησης 25/08/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Πάτρα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

nikkal's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. nikkal

    iPhone 11

    Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ.
  2. nikkal

    iPhone 11

    Δεν το χρησιμοποιώ εγώ το τηλέφωνο. Βασικά η απορία μου είναι αν η πτώση αυτή δικαιολογείται. Εάν όχι, είναι λόγος για να πάει στο service, αφού είναι εντός εγγύησης;
  3. nikkal

    iPhone 11

    Καλημέρα. Όντας άσχετος από iphone, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν δικαιολογείται η υγεία της μπαταρίας να έχει πέσει στο 90% μέσα σε 8 περίπου μήνες από την αγορά της συσκευής (καινούρια). Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα. Έχουμε πρόσφστη εικόνα αναφορικά με την μετατροπή σε αορίστου χρόνου; Όντως αυξάνεται η τιμή και πόσο; Ρωτάω διότι το συμβόλαιό μου λήγει σε 4 μήνες και η περιοχή μου είναι ακόμα στο adsl. Έτσι ψάχνομαι για άλλες λύσεις τύπου κάρτας sim με απεριόριστα δεδομένα, όπου πιθανόν να παίξει καμιά αξιόλογη προσφορά τον Νοέμβριο στην BF. Για τον λόγο αυτό δεν θέλω να κάνω ανανέωση από τώρα και σκέφτομαι να το αφήσω να μετατραπεί σε αορίστου.
  5. Εάν μου βρεις τρόπο να αλλάξει το what's up σε frog δίχως το γνωστό sms τότε θα συμφωνήσω. Αλλά μάλλον δεν υπάρχει! Εσύ αναφέρεσαι σε φορητότητα, ενώ εγώ είμαι ήδη συνδρομητής της cosmote.
  6. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κατατοπιστικες οι απαντήσεις σας Εάν κάποιος έχει απάντηση και στην ερώτηση περί rollover των gb από την ανανέωση θα ήμουν κομπλέ!
  7. Θα προσπαθήσω να διευκρινίσω με την cosmote κάποια πράγματα πρώτα (π.χ. αυτό με το rollover των παροχών) και μετά θα κινηθώ.
  8. Δεν θα το έλεγα πως είναι έτσι ακριβώς. Βλέπω πως με 13€ κάρτα και 8,9€ κόστος μπορώ να έχω πχ 10gb από το πακέτο και άλλα 3gb λόγω πληρωμής με payzy (εάν κάνω λάθος διόρθωσε με). Στο σύνολο 13gb. Στο προνομιακό wu με την ίδια κάρτα και χρέωση 8,5€ έχω 1,5 gb από το πακέτο και 4 gb από το token. Στο σύνολο 5,5gb. Στο δε απλό wu τα παραπάνω μου στοιχίζουν 11,5€. Μεγάλη διαφορά. Γι' αυτό λέω πως μου φαίνεται πολύ καλό για την χρήση των δικών μου (σύζυγος και κόρη). Έχω ενδοιασμους, μόνο, για την αλλαγή επειδή θα χάσω το προνομιακό wu. ΥΓ: Τα gb που δίνει κατά την ανανέωση ξέρεις εάν κάνουν rollover;
  9. Στο link που μου έστειλες βλέπω 1,5 gb για ανανέωση 13€. Άρα με payzy γίνεται 3 gb. Rollover κάνει αυτή η παροχή;
  10. Άρα μία βασική διαφορά είναι η μη παροχή των tokens. Δηλαδή 4 gb λιγότερα εάν πληρώνεις με payzy. Οπότε να το πρώτο κακό...
  11. Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να μετατρέψω σε frog δύο καρτοκινητά what's up, το ένα εκ των οποίων είναι προνομιακό. Εάν έχω καταλάβει σωστά διαβάζοντας το θέμα: 1) Η αλλαγή γίνεται μέσω του γνωστού sms ΑΛΠΑΚ και θα κοστίσει 3€ ανά σύνδεση. 2) Τις συνδέσεις θα συνεχίζω να τις διαχειρίζομαι από την εφαρμογή της Cosmote. 3) Κάνοντας την αλλαγή, τυχόν χρηματικό υπόλοιπο θα διατηρηθεί, ενώ θα χαθούν όσα λεπτά/mb/sms είχαν μαζευτεί από τα παλαιότερα rollover των πακέτων του what's up. Θα χαθούν και τα mb των rollover των tokens; Ως frog πλέον, τα mb των tokens θα κάνουν κανονικά rollover; 4) Βάζοντας 13€ κάρτα μέσω της εφαρμογής της cosmote (και όχι της frog) και ενεργοποιώντας το πακέτο National Combo, το οποίο κάνει rollover, θα έχω 10 gb/200'/400' προς frog συν 2 gb από το silver token (ή 4 gb από το platinum για πληρωμή με payzy). Θα έχω και το bonus με αυτόματα 500 mb/600' προς frog και μέσα από την εφαρμογή επιπλέον 500 mb/600' προς frog; Γιατί στους όρους λέει πως "Το 1GB ΔΩΡΟ δεν ισχύει για ανανεώσεις με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω του App". 5) Ισχύει κανονικά η απαλλαγή από το τέλος κινητής για τους κάτω των 29 (το ένα νούμερο είναι ήδη δηλωμένο ως τέτοιο); 6) Γενικότερα, έχει όλες τις παροχές του what's up (π.χ. κωδικοί deals for you, προσφορές για δωρεάν data); 7) Υπάρχει κάποιο θολό σημείο; Είναι κάπου περισσότερο συμφέρων το what's up; Κάθε βοήθεια/διευκρίνιση ευπρόσδεκτη.
  12. Δεν υπάρχει topic για το Α34 γι' αυτό και έγραψα εδώ.
  13. Καλημέρα. Όπως είχα γράψει και σε topic της Vodafone, στις 27/11 το πρωί διαπίστωσα πως δεν λάμβανα κανένα sms. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε το διήμερο 25-26/11. Δοκίμασα άλλη εφαρμογή μηνυμάτων, δίχως αποτέλεσμα. Έκανα και στις δύο εκκαθάριση δεδομένων και πάλι τίποτα. Ακόμα και εκκαθάριση ρυθμίσεων δικτύου έκανα (κάπου είχα διαβάσει πως είχε λειτουργήσει σε άλλη περίπτωση). Αφού επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και ανέφερα το πρόβλημα, το πρωί στις 30/11 άρχισα να λαμβάνω όσα μηνύματα είχα σε εκκρεμότητα (πλην αυτών του PayPal). Σήμερα έλαβα κλήση από την τεχνική υποστήριξη, κατά την οποία ενημερώθηκα πως δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο. Αντίθετα, μου είπαν πως έβλεπαν μέχρι το βράδυ της 29/11 πρόβλημα στην συσκευή μου. Η συσκευή είναι Galaxy A34, αγορασμένο από επίσημο σημείο, το οποίο το χρησιμοποιώ από 14/11 όταν και το παρέλαβα. Μέχρι την 25/11, δεν είχα κανένα θέμα με τα sms και τα λάμβανα κανονικά. Τι μπορεί να παίχτηκε εκείνες τις μέρες;
  14. Το internet μέσω κινητής δεν είναι καθόλου κακή λύση, όταν δεν έχει καν την δυνατότητα για vdsl και παλεύεις με adsl της συμφοράς. Το μεγαλύτερο μείον του είναι ο κόφτης στην ταχύτητα. Καλύτερα συμβόλαιο unlimited και i4s με 3€.
  15. ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ 976.56GB! ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ!
×
×
  • Create New...