Jump to content

sotospapath1_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sotospapath1_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

sotospapath1_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Φίλε σε μένα δουλεύει μια χαρά και με τη ROM του MINIDEAL και με τη MIUI.
  2. Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά. Ερώτηση: έχω βάλει την MIUI και θέλω να την αλλάξω. Για να βάλω άλλη ROM θα κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία όπως στη MIUI? Ευχαριστώ.
  3. Φίλε μην ανησυχείς και γω την ίδια έχω και δουλεύουν όλα μια χαρά. Απλά θέλουν τον χρόνο τους και τα δύο.
  4. Φίλε καλημέρα σου. Εγώ εδώ και 3 μήνες χρησιμοποιώ (περιστασιακά) το Sygic navigator 11 2 6. apk. Είναι free και δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Και με την κινέζικη rom και με την Miui.
  5. Φίλε εγώ το δουλεύω εδώ και ένα μήνα και πάει μια χαρά. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
  6. Γεια σας και πάλι. HELP. Έβαλα την MIUI και δεν μπορώ να εντοπίσω την εξωτ. κάρτα με τίποτα. Έκανα format την κάρτα αλλά και πάλι τίποτα. Δοκίμασα και με άλλη κάρτα και πάλι δε μου την αναγνωρίζει.
  7. Αντρέα είδα ότι στης εφαρμογές εκεί που είναι όλες λείπει ο φάκελος Antdroid. Με αποτέλεσμα ότι και εάν προσπαθώ να ενεργοποιήσω να μην μπορώ διότι την εκκίνηση την έχει μη επιλέξιμη.
  8. Καλημέρα Αντρέα. Δεν θυμάμαι τι έκανα γιατί το πείραζα την Δευτέρα. Τώρα κατέβασα από το κινητό της γυναίκας μου ένα πληκτρολόγιο και θα το περάσω σε μένα να δω. Θα ενημερώσω τι έγινε.
  9. Λοιπόν δε μπορώ να κατεβάσω τίποτα διότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου στο Gmail. Ενώ πάω να γράψω κάποιο όνομα και μου βγάζει μήνυμα ότι δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο αυτό φαίνεται αχνά από κάτω και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Επίσης ανακάλυψα ότι δε μπορώ να ενεργοποιήσω από τις εφαρμογές ότι έχει σχέση με Android. Παρακαλώ βοήθεια.
  10. Ευχαριστώ πολύ Νίκο - Νία για τις συμβουλές σου. Θα το δοκιμάσω.
  11. Το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι δεν ενεργοποιείται οπότε δε μπορώ να μπω στο wifi του σπιτιού μου. Ούτε μήνυμα δε μπορώ να γράψω!!!
  12. Γεια σας και από μένα. Έχω το κινητό εδώ και 20 μέρες από το minideal και μέχρι την Τρίτη δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με επαφές ούτε με το gps ούτε με οτιδήποτε έχει η συσκευή. Από την τρίτη όμως μάλλον δημιούργησα με κάποια ενέργειά μου κάποιο πρόβλημα και δε μπορούσα να κατεβάσω τίποτα από το play store. Μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δυστηχώς η εφαρμογή com.google.process.gapps έχει σταματήσει. Τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά έχω μεγαλύτερο πρόβλημα διότι δεν με ενεργοποιεί το πληκτρολόγιο βγάζοντας το μήνυμα: Δυστυχώς η εφαρμογή Πληκτρολόγιο Android (AOSP) έχει σταματήσει. Και δε μπορώ να κάνω τίποτα. Παρακαλώ για λύση στο 2ο πρόβλημα περισσότερο. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
×
×
  • Create New...