Jump to content

man1960

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by man1960

  1. Παιδια εγω το αγόρασα τέλος Μαρτίου από το minideal τον Ιούλιο άρχισε να τελειώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία και να μην μπορώ να κάνω κλήσεις μου έβγαζε μύνημα network not available .Μετά απο επικοινωνία με το minideal μου συνέστησαν να αλλάξω την μπαταρία όπως και έκανα.Η καινούργια μπαταρία κράτησε μόλις 3 μέρες .Μετά απο νέα επικοινωνία με το minideal το έστειλα στην Κινα για επισκευή όπως διαβεβαίωσαν η επισκευή θα ήταν δωρεάν λόγω εγγύησης.Να μην τα πολυλογώ αφού το παρέλαβαν μου είπαν οτι πρέπει να πληρώσω 46 δολάριο γιατί έχει καεί η motherboard και αν και δέχονται οτι ισχύει η εγγύηση επιμένουν να πληρώσω γιατί αυτοί είναι αντιπρόσωποι και οχι κατασκευαστές.Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Κινέζοι που τα πουλάνε αλλά ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MINIDEAL
  2. Παιδιά καλησπέρα είμαι νεος στο forum δεν ξέρω πολλά πράγματα ,έχω πάρει το Α806 πριν από 6 μήνες απο mini deal και έχω ενα θέμα .Μετα απο μια φωρτηση στο αυτοκινητο χανεται συναίχεια το σήμα και δεν μπορω να κανω κλησεις ουτε να λαβω , μετα επανερχεται το σημα κλπ .Οταν το κανει μου εμφανιζει Network not available .και αν παω στις ρυθμησεις _ δικτυα κινητης _ data usage and app control μου βγαζει _Δυστυχως η εφαρμογη Network settings εχει σταματησει. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει απο καποιο φιλο παρομοιο προβλημα δεν μπορουσα να δω ολες τις αναφορες.Αν μπορει να βοηθησει καποιος ???
  3. man1960

    Lenovo A760

    Παιδιά καλησπέρα είμαι νεος στο φόρουμ έχω πάρει και γω το Α760 απο το minideal ,όλα καλά το πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet μέσω δικτύου ... αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ? Διευκρίνιση οτι είμαι λίγο άσχετος με τα smart phone είναι το πρώτο μου ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...