Jump to content

leno

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leno

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

leno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδια χαιρετώ και πάλι αυτό ειχα γράψει πρίν απο κάποιες ημέρες και το κινητό εχει μείνει απο τις 8 Μαίου να μου λέει με την αναζήτηση tracking number αποστολή σε Ελλάδα απο Βιέννη.Eιναι δυνατόν τόσες ημέρες να θέλει να έρθει σε Ελλάδα, έστειλα και email να δω τι θα μου απαντήσουν.Ποσο να περιμένω ακόμη?ξέρει κανείς να μου πει?
  2. Παιδια παρήγγειλα απο minideal.net ενα xiaomi redmi note 4x και μετα διάβασα τα χιλια μύρια για παράπονα που έχουν γίνει τώρα τελευταία.Εχω ξαναπαραγγείλει και έμεινα ευχαριστημένη.Ξέρει κανείς τι έχει συμβεί τελευταία και έχουν γίνει τόσα παράπονα να αγχωθω?μ έστειλαν email επιβεβαίωσης το tracking number αν ακυρώσω τωρα τη παραγγελία θα έχω κυρώσεις?
  3. leno

    Lenovo S650 VIBE

    καλησπερα,και εγω ημουν αναμεσα σε αυτο και στο s 820 και κατεληξα σ ε αυτο κ θελω και εγω να το παραγγειλω αλλα νομιζα οτι το εκαναν root αν ξερει καποιος ας βοηθησει παρακαλω... το κανουν root η οχι???επισης αν δν θελω να αλλαξω rom εγω που δν ξερω ,θα εχω προβλημα??αν δν αλλαξω???οποιος ξερει ας απαντησει... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα ηθελα να ρωτησω ποια η διαφορα του lenovo a820 και του s650??ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη σας??αυτο που με ενδιαφερει ειναι η καμερα και η μπαταρια.
  4. leno

    Lenovo S820

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ROM ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
  5. leno

    Lenovo S820

    Καλησπερα παιδια θελω να αγορασω ενα lenovo s820 θελω να μου πειτε τη γνωμη σας γι αυτο το κινητο και αν παθει κατι στην ελλαδα τα φτιαχνουν πουθενα εδω??η θα εχω προβλημα??σας παρακαλω βοηθηστε γιατι δν ξερω τι να κανω.
  6. leno

    Lenovo S820

    παιδια καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω απο mini-deal 2 lenovoS820 και δν ξερω αν παραγγειλω με freeshipping αν θα επιβαρυνθω με φορους κ τελωνειο??επισης πρεπει να ζητησω ελληνικο μενου??η δν εχει καθολου??ξερει καποιος ας βοηθησει παρακαλωω!!!
  7. leno

    Lenovo S650 VIBE

    καλησπερα ξερω οτι πεταγομαι αλλα ειμαι καινουρια σε αυτα κ θελω τη βοηθεια σας. παρηγγειλα και γω απο το mini-deal 2 lenovoS820.ποια η γνωμη σας ???ξερετε αφου παρηγγειλα με free shipping αν θα εχω φορο και τελωνειο??
×
×
  • Create New...