Jump to content

Tasos84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tasos84

  1. Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει πως περνανε Mp3 απο XP στο κινητο? Συνδεση MTP δεν την αναγνωριζουν τα ΧΡ και αν επιλεξω απλη USB storage δεν ξερω σε ποιο φακελο της SD να περασω τα αλμπουμ και αν θα τα βρισκει μετα ο Player....:(
  2. 2 ερωτησεις που τις ξανακανα αλλα δεν πηρα απαντηση.. :confused: 1) Με NFC μπορω να στειλω τα παντα σε αλλους και να δεχθω τα παντα εκτος εικονων και βιντεο. Εκει μου βγαζει επιλογη να τα ανοιξω με Play store η το αλλο μαρκετ που εχω. Μπορει να βοηθησει καποιος???? 2) Μπορει να υποδειξει καποιος 1-2 εξωτερικους φορτιστες για τη μπαταρια του V3 σε περιπτωση που εχει παρει καποιος 2η?
  3. Καλησπερα. 1) Εχει βγει η θηκη μας σε μαυρο και ειναι ωραια αλλα τη βρισκω μονο σε ενα μαγαζι. Θετικα η αρνητικα κανεις η προσωπικη αποψη για το συγκεκριμενο? Ειναι περιεργο που το εχουν μονο αυτοι? http://www.antelife.com/original-protective-leather-case-for-inew-v3-black.html 2) Aπ οτι διαβαζω οι παρακατω θεωρουνται γενικως οι καλυτεροι players. Δε θελω να προκαλεσω spamming αλλα οποιος ποσταρει ετσι κι αλλιως ας πει και τη γνωμη του να παρουμε μια εικονα.:O poweramp playerpro n7player rocketmusic
  4. To καταλαβαινω και ζητω συγγνωμη αλλα δεν ειναι και τελειως εκτος θεματος γιατι εχει να κανει με τον ηχο του κινητου μας απ την αλλη :O Και για handsfree που αντικειμενικα ειναι πολυ καλα και μπορει να πηραν κι αλλοι η να παρουν στο μελλον αν δουν οτι διορθωνεται το προβλημα και να απολαμβανουν ακομη πιο ολοκληρωμενα το V3..χεχε! Απλα αν ειναι θεμα γειωσης ρε συ και θεσης σε μενα τοτε πως λειτουργει το μικροφωνο κανονικα?? Τελοσπαντων οποιος ξερει κατι παραπανω και κυριως αν οντως ενας ανταπτορας κανει και τις 2 μετατροπες ας απαντησει συνολικα καποια στιγμη. Δεν ξαναποσταρω εγω.
  5. Εισαι σιγουρος γι αυτο? Διαβασα σε αρκετα σαιτ οτι οι ανταπτορες αυτοι απλα κανουν τη μετατροπη απο το ενα στο αλλο οτι κι αν εχεις. Οποτε με τον ιδιο ανταπτορα αν τον βαλω εγω πχ θα εχω OMTP αν τον βαλεις εσυ θα εχεις CTIA. Eυχαριστω παντως.
  6. Kαλημερα.... θα ηθελα μερικες διευκρινισεις απο καποιον σχετικα με τα ρημαδο-hands free της sony ericsson που εχουν αναφερθει πολλακις για να τελειωνουμε συνολικα. Παρελαβα σημερα τα MH1 και οχι MH1c. Διαβασα καπου οτι ειναι OMTP ενω τα c ειναι CTIA. Καταρχας να πω οτι σε μενα δουλευει κανονικα σε κληση το μικροφωνο, με ακουνε δλδ, και πρεπει να παταω το κουμπι για να ακουω καθαρα. Τα υπολοιπα 3 κουμπια δε δουλευουν. Οποτε αποριες... 1) Οι ανταπτορες που αναφερθηκαν σε προηγουμενα ποστ κανουν την ιδια δουλεια ειτε λεει OMTP to CTIA ειτε το αντοστροφο? Παιρνουμε οτι να ναι δλδ απο ebay? 2) Πως ξερουμε τι εχει το V3 μας αναλογα με την εκδοση του?Που φαινεται δλδ αυτο? OMTP η CTIA εννοω 3) Tι διαφορα εχει στην πραξη ο ανταπτορας απο ενα tie wrap και σε τι μαγαζια βρισκουμε tie wrap? Θα δουλευουν και τα υπολοιπα κουμπια με τον ανταπτορα ενω με το tie wrap οχι ας πουμε? Και τελος προτασεις για κανεναν καλο Player για μουσικη..?
  7. Καλημερα σε ολους. 2 ερωτησεις και μια παρατηρηση εχω..:confused: 1) Δοκιμαζοντας πρωτη φορα το NFC χθες με ενα S3 διαπιστωσα καταρχας οτι δουλευει κανονικα σαν λειτουργια χωρις να πειραξω κατι εσωτερικα αλλα με ενα προβλημα. Εγω εστελνα τα παντα αλλα δεν επαιρνα εικονες και βιντεο. Επαιρνα λινκς, επαφες, ανοιγε youtube αλλα οταν μου εστελνε εικονα η βιντεακι το S3 μου βγαζε επιλογη να το ανοιξω με το play store η με το aptoide που ειναι κι αυτο μαρκετ.Kαι με 2ο κινητο σημερα ακριβως τα ιδια. Ξερει κανεις τι ακριβως γινεται...? Δε μπορεσα να βρω καποια ρυθμιση.... 2) Μπορει να υποδειξει καποιος κανενα καλο και οχι πολυ ακριβο εξωτερικο φορτιστη γιατι λεω να παρω ενα πακετακι απο το banggood με ακομη μια θηκη, ενα καπακι ενα screen protector και κυριως 2η μπαταρια?? Τελος σχετικα με την παρατηρηση στο ποστ #3442 σελιδα 230 χαζευα τις εικονες που ανεβασε ο φιλος απο το antutu και διαπιστωσα μεγαλη διαφορα στις 2 καμερες. Που οφειλεται αυτο..?? Παραθετω και τα δικα μου. Ειμαι με 1.04 stock και παρηγγειλα απο minideal 14 γεναρη.
  8. Ανταπτορακι λεγοντας...? Τι και απο που? Μιλουσα με φιλο και μου ειπε οτι σε ολα τα android βαζοντας μια ακολουθια με νουμερα ( διαφορετικη για καθε εταιρια και στην οθονη που μπαινεις για να κανεις κληση ) μπορεις να μπεις σε advanced mode και να σκαλισεις τα παντα. Στην προκειμενη περιπτωση ακομα και τα πρωτοκολλα για τον ηχο λυνοντας το προβλημα. Αλλα το αφησαμε σε θεωρητικο σταδιο. Ξερει κανεις κατι παραπανω?? Για το φιλο που ρωτησε και σε μενα εχει ενα delay στο ξεκλειδωμα οπως επισης γενικως στη φορτιση εχει ενα θεμα η μπαταρια...μπορει να λεει πχ 25% να το βαλω για φορτιση και μετα απο 10 λεπτα να παει στο 100% αλλα ειναι εικονικο. Μετα απο κανενα μισαωρο πχ μπορει να σβησει και μολις βαλω φορτιστη δειχνει 0%. Και δεν το κανει παντα αυτο. Ειμαι με την 1.04 απο μαμα.
  9. Καλησπερα. Πριν λιγο καιρο καποιος ειχε αναφερει τα παρακατω ακουστικα τα οποια κανονικα εχουν 30 ευρω και περιμενα να βγουν σε προσφορα. http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009664 Ειχε γινει και μια συζητηση για το αν και σε ποια κινητα δουλευουν γιατι δεν ειναι συμβατα με ολα.Καποιοι ειχαν πει οτι δουλευει στο V3 και καποιοι αλλοι οχι. Απλα το δημοσιευω γιατι ειναι μεχρι αυριο σε προσφορα για οποιον τα θελει και επισης αν ξερει καποιος κατι παραπανω σχετικα με τη λειτουργια τους ας το γραψει.
  10. Καλησπερα. Αργησα να στειλω γιατι δεν εβρισκα πως στελνουν pm. Χαχα. Αν ο "νεος" ειμαι εγω που ανεφερες με τιμαει!

     

    Το freedom τα σπαει. Αν θελεις σου στελνω και σκρινσοτ. Το βρηκα τυχαια ψαχνοντας γενικως για hack στο deer hunter.

     

    Μεχρι τωρα μου δουλεψε στο 70% των παιχνιδιων και οχι μονο. Ξεκλειδωσα απο περιεργεια και κατι emoticons απο το viber πχ που κοστιζαν 2 ευρω παλι με εικονικο purchase.

     

    Το μονο που φοβαμαι επειδη ειμαι και newbie ειναι μη σκασει κανα τσεκ σε κανα σπιτι γιατ συνολικα ολα αυτα που πηρα κανουν κανα 500αρι ευρω και γενικως μας εχουν και φακελωμενους στα παντα. Χεχε... σ αυτο θα ηθελα τη διη σου βοηθεια και αν εχεις ακουσει κατι.

     

    Υ.Γ. Μετα το install του feedom βαζεις και ωρα Μοσχας. Ετσι ελεγαν οι οδηγιες του Ρωσου.

  11. Τοσο απλο κι ομως αντε να το σκεφτεις.... Να σαι καλα φιλε. Ολα οπως πριν. :rolleyes:
  12. Καλημερα. Να πω προκαταβολικα οτι ειμαι νεος σε ολο αυτο το "πακετο" οποτε ζητω την επιεικεια σας. Πρωτο smartphone, πρωτο android, πρωτη συνναλαγη με Κινα. Σκαλιζοντας λοιπον το V3 και γω επεσα σε ενα apk το Freedom το οποιο κανει εικονικα Purchase σε παιχνιδια που πρηζουν γενικως ζητωντας αληθινα χρηματα. Και οχι μονο σε παιχνιδια. Η εφαρμογη μαλλον Ρωσικη, και στις οδηγιες ελεγε να βαλω ωρα Μοσχας πριν την τρεξω και οτι οσο την εχω δε θα λειτουργει το play store. Ελα ομως που μετα το uninstall το play store συνεχιζει να ειναι νεκρο... και πλεον δεν κανει sync το λογαριασμο μου στο google. Επανεφερα και ωρες και ολα αλλα τπτ. Μπορει να βοηθησει καποιος? Αν επαναφερω εργοστασιακες ρυθμισεις τι θα χασω ακριβως και ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να διορθωθει? Αυτο που βγαζει οταν παω να κανω log in ειναι : Can't establish a reliable connection to the server. This could be a temporary problem or your Αndroid device may not be provisioned for data services.If it continues, call Customer Care.
  13. Παίδες με despatch No 4022 ξεπροβαλλε το δικο μου σημερα ξημερωματα! :clap: http://prntscr.com/2t9kia Για ψαχτειτε....
  14. Καλησπερα σε ολους. Νεος στο φορουμ, νεος στα smartphones γενικοτερα μιας και ειχα ενα sony ericsson 7 ( ! ) χρονια, νεος και στην Κινεζικη αγορα. Με τη μια στα βαθεια λοιπον οποτε παρακαλω για την κατανοηση σας μιας και οι αποριες θα ειναι αρκετες... Θα προσπαθησω οσο μπορω να δω οδηγους στο thread να μην κουραζω τους παλιους με παλιες ερωτησεις. Ηδη παρακολουθω το νημα μιας και παρηγγειλα και γω το V3. Aυτο που θελω να ρωτησω για την ωρα παρολο που ειπα οτι δε θα αγχωθω αλλα βλεπω οτι παρααργει η παραλαβη ειναι το εξης. Παρηγγειλα 14/01 απο minideal. Πηρα tracking number μετα απο 3-4 μερες. Μετα αυτο 22/01 απο τα ΕΛΤΑ 22.01.2014 17:18 Ips Left postal office και 24/01 despatched to overseas. Ειναι φυσιολογικο μεχρι σημερα να μην εχει εμφανιστει? Υπαρχει κανεις αλλος που περιμενει τοσες μερες?
×
×
  • Create New...