Jump to content

ArtOfMoz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ArtOfMoz

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

ArtOfMoz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εν μέρει λύθηκε το θέμα μόλις έβγαλα το usb που είχα κουμπώσει για να δουλεύει το ασύρματο ποντίκι πληκτρολόγιο. Πλέον από τα 3 mb μέγιστο που είχα τώρα παίζει από 3 έως 15 Mb που είναι η ταχύτητα που έχω στον υπολογιστή. Εχτές βράδυ ας πούμε είχε 2 ώρες στα 14 mb σήμερα πρωί στα 6. Ξέρει κάποιος τη να φταίει και υπάρχει τόσο εύρος στην ταχύτητα που πιάνει το box? Στο κινητό όταν μετράω ταχύτητα έχω πάντα 15 Mb. Μήπως επηρεάζεται από κάνα δίκτυο από διπλανό διαμέρισμα? Εάν αλλάξω κανάλι στο router θα διορθωθεί? Ευχαριστώ πολύ
  2. Πιστεύω δεν είναι θέμα ακρίβειας με 15 mb που πιάνει το κινητό με wifi έπρεπε τουλάχιστον βίντεο 2Κ να το παίζει το xiaomi mi box εάν και αυτό έπιανε ανάλογη ταχύτητα. Παίζει ρόλο να μην έχει χώρο για buffer και να μην πιάνει μεγαλύτερη ταχύτητα ? 6-7 εφαρμογές έχω κατεβάσει.
  3. Από το Speedtest αλλά βασικά το είδα από το youtube που έβαλα βίντεο και πάτησα τα στατιστικά για σπασίκλες και εκεί έχει μια παράμετρο connected speed που έλεγε 3 mb περίπου. Ενώ στο ίδιο βίντεο με το κινητό μου βγάζει 15 mb όσο είναι και η σύνδεσή μου στον υπολογιστή. Έχω παραγγείλει το ugreen από usb σε ethernet και 3 θύρες usb να το συνδέσω ενσύρματα να δω. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως τη φταίει και από το modem η απόσταση είναι περίπου 3 μέτρα.
  4. Θέλω να ρωτήσω γιατί το xiaomi mi box πιάνει με wifi 3 mb ταχύτητα ίντερνετ ενώ το κινητό xiaomi mi max πιάνει στην ίδια θέση 13 mb. Εάν το συνδέσω ενσύρματα θα πιάσει ταχύτητα 13?
  5. Άλλα έχουν 2 και άλλα 1 SIM πάντα όμως καταναλώνουν μπαταρία περίπου κατά μέσο όρο 40% στην επικοινωνία με τις κυψέλες.
  6. Γεια σας φίλοι Έχω διαπιστώσει κάτι και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μήπως έχετε κάποια απάντηση να μου δώσετε. Έχω προσέξει στις ιδιότητες μπαταρίας ότι η επικοινωνία με τις κυψέλες κοινώς Cell Standby στα original Ευρωπαϊκά μοντέλα Samsung, LG, Motorola, HTC, καταναλώνουν μπαταρία περίπου κατά μέσο όρο 15% ενώ στα Κινέζικα μοντέλα είτε Clones (Samsung Galaxy Note III) είτε original china κινητά όπως ΖΤΕ, Lenovo κ.τ.λ. καταναλώνουν μπαταρία περίπου κατά μέσο όρο 40% Γιατί αυτή η διαφορά, αν μπορεί κάπιος ας βοηθήσει. Σημείωση: Έχει ελεγχθεί στα κινητά ότι έχουν καλή επικοινωνία με τις κυψέλες.
  7. Έχω τη ROM του BRUNO http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874 το πήρα από AliExpress έτοιμο με περασμένη τη ROM του BRUNO. Back up με το titanium back up παίρνω στην SD ή στον υπολογιστή?
  8. Θέλω να ρωτήσω το johnickz1 από που πήρε το κινητο με το πρόβλημα με τις φότο? Θέλω να το πάρω από AliExpress απο Chinatronic θα έχει την ίδια ROM με το πρόβλημα στις φότο? Ευχαριστώ
  9. Έπειτα από κάποια επανεκκίνηση (αφού είχα αλλάξει SIM και είχα βάλει Twin SIM, και ίσως να είχα κάποια λεπτά χωρίς μπαταρία το κινητό) μου έβγαλε μια αρχική οθόνη με μπλε σκούρο χρώμα και με επιλογή να ορίσω την Χώρα (είχε Ελλάδα εξ ορισμού) και μια επιλογή εκκίνηση. Βάζοντας Ελλάδα και συνεχίζοντας 3-4 βλήματα μου έλεγε δεν ρυθμίστηκε το google mail και άλλα που δεν θυμάμαι. Διαπίστωσα ότι πολλές εφαρμογές χάθηκαν (πιθανώς αυτές που είχα στην SD) και αλάλαξαν οι ρυθμίσεις σε άλλες (όπως Opera Mini και Dolphin). Γνωρίζει κάποιος γιατί μου έβγαλε αυτή την αρχική οθόνη, και εάν ναι, πως έγινε? Μήπως πάτησα κατά λάθος κάποιο συνδυασμό πλήκτρων? και τη ρυθμίζεις με αυτό το συνδυασμό. Ευχαριστώ
  10. Καλορίζικο φίλε. Θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με την ROM. Εσύ τη ROM που σκέφτεσαι να βάλεις λύνει τα προβλήματα με την θολούρα στις φωτογραφίες? Μήπως ξέρεις εν η Multilanguage ROM που βάζουν οι κινέζοι και συγκεκριμένα από το πωλητή Chinatronic στο Alliexpress (που θέλω να αγοράσω το κινητό) έχει πρόβλημα με την θολούρα στις φωτογραφίες? Σε ρωτάω επειδή ρώτησα τον πωλητή για αυτό το θέμα και δεν μου έδωσε απάντηση, απλά μου είπε βάζει Multilanguage ROM και το English CWM.
  11. Φίλε όχι μέχρι στιγμής δεν μου το έχει κάνει ούτε στις κλήσεις ούτε σε ένα δοκιμαστικό που έκανα σήμερα στο sound recorder. Έχεις δοκιμάσει εσύ να παίξεις το βίντεο από PC να δεις εάν με την αύξηση της έντασης στο κομπιούτερ διορθώνεται? Το έχω 15 ήμερες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος πέρα από το ότι ζεσταίνεται ελαφριά με κλήσεις 3G ή 2G και η μπαταρία αντέχει περίπου 1,5 ημέρες με σκάλισμα, παιχνίδια και ιντερνέτ. Θα ήθελα να μου πεις και εσύ για το δικό σου πόσο καιρό το έχεις και εάν είσαι ικανοποιημένος.
  12. Έχω το εξής πρόβλημα. Κάνω εγγραφή βίντεο με το κινητό και όταν πάω να το κάνω αναπαραγωγή η ένταση του είναι αρκετά χαμηλή (και με τέρμα ανοιχτή την ένταση). Έχω το κινητό ZTE V987 X GRAND. Υπάρχει κάποια λύση γιατί είναι κρίμα τραβάει πολύ καλό βίντεο.
  13. Παιδιά έχει κανείς το LENOVO IDEATAB YOGA B6000 59-387732 8''? Τι λέτε αξίζει στα 180 ευρώ που το βρίσκω?
×
×
  • Create New...