Jump to content

Topografos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Topografos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Topografos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Την παραγγελεια την εκανα στις 27/1 και στις 12/2 χθες δηλαδη ειδα στο tracking number "Arrived at overseas (Country code: GR)" Απο εδω και μετα αναμενουμε τα αγαπημενα μας ΕΛΤΑ. Σε ποσες μερες να τους ενοχλησω ? Τι πιστευετε?
  2. Εγώ έχω μείνει ικανοποιημένος... βέβαια γούστα είναι αυτά μη σε πάρω στο λαιμό μου.

    Για μένα το κινητό αξίζει, αρκεί να έχεις ROW ROM, GoSMS για μηνύματα και κάποιο dialer πχ PixelPhone

  3. Καλησπέρα φίλε μου Raven. Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις μείνει ικανοποιημένος απο το S820. Θέλω να το αγοράσω και εγώ αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου. Για αυτό θέλω με λίγα λόγια να μου πεις θετικά, αρνητικά και σου άρεσε η ποιότητά του μέχρι στιγμής και γενικότερα αν θα το συνιστούσες σε κάποιον άλλο. Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα φίλε μου. Θέλω να αγοράσω το S820 και είπα να σε ρωτήσω γενικότερα πως τα πάει το κινητό. Μπορείς να μου πεις τα θετικά και τα αρνητικά του με απλά λόγια? Μετά από τόσους μήνες είσαι ευχαριστημένος με την απόδοση του κινητού? Επίσης ήθελα να ρωτήσω από θέμα αξιοπιστίας είσαι ικανοποιημένος? Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα φίλε μου. Ήθελα να σε ρωτήσω για το S820. Έχω μπει στον πειρασμό να το πάρω, αλλά θέλω να ακούσω την γνώμη όσων το έχουν αγοράσει. Για αυτό λοιπόν μετά από τόσους μήνες πως τα πάει το κινητό? Είσαι ικανοποιημένος, θετικά, αρνητικά, εφαρμογές, κολλήματα, αξιοπιστία? Θα περιμένω απάντησή σου.
  6. Φίλε μου καλησπέρα, όταν μπορέσεις στείλε μου ένα π.μ. και πες μου μερικά πράγματα για το κινητό. Τι σου αρέσει τι όχι, και πως την παλεύεις μέχρι στιγμής με τις ρομ. Ευχαριστώ!

    Προφανώς μιλάω για το S820

  7. Πρήξιμο ξέρω αλλά θέλω να μου πεις την γνώμη σου για το S820 μέχρι στιγμής. Τα καλά και τα κακά. Κάνε ένα π.μ. όταν μπορέσεις! Σε ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα σε όλα τα "παιδιά" του φόρουμ. Είπα να αγοράσω και εγώ κινεζιά αλλά όπως όλοι μας στην αρχή υπάρχουν αμφιβολίες. Το budget μου μπορεί να φτάσει τα 200 ευρώ. Είδα αρκετά κινητά αλλά τελικά κατέληξα στο Lenovo S820, για αρκετούς λόγους που ήδη έχουν αναφερθεί παραπάνω. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν μιας και διάβασα όλα τα πόστ σας την άποψη σας για την μέχρι τώρα χρήση του κινητού. Πως σας φαίνεται, αν είστε ικανοποιημένοι απο την ποιότητα του και γενικά αν αντιμετωπίζετε προβλήματα τα οποία δεν έχετε βρει λύση ακόμη. Θα είναι το πρώτο μου smartphone οπότε για αυτό και το ψάχνω λιγάκι παραπάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απόψεις και τα σχόλια!
×
×
  • Create New...