Jump to content

Brainmorf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    582
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Brainmorf

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Συσκευή

  • Συσκευή
    Oppo Reno 12 F

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Brainmorf's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

18

Φήμη

  1. Nova έχω στο Reno 12 F 5G. Βγάζει την επιλογή κάτω από το πεδίο περιαγωγή δεδομένων και εμφανίζει το αντίστοιχο εικονίδιο.
  2. Το έχουν ενεργοποιήσει από την Cosmote;
  3. Ρυθμίσεις - δίκτυο κινητής τηλεφωνίας - πατάς στο εικονίδιο που είναι η κάρτα sim - πληροφορίες και ρυθμίσεις sim - κλήσεις VoLTE.
  4. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής , το πράσινο έχω την έκδοση με τα 8GB ram. Επιπλέον έχει άμεσες ενημερώσεις - υποστήριξη από την Oppo.
  5. Ενημέρωση συστήματος:
  6. Ήρθε και το Android 15 :
  7. Όπως είπαμε η εταιρεία βγάζει κάθε μήνα ενημερώσεις ασφαλείας - λογισμικού :
  8. Από ενημερώσεις φαίνεται να έχει συχνά , από κει πέρα όντως ο συγκεκριμένος Mediatek δεν είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Το πουλάει ως AI smartphone ας πούμε, έχει επίσης το halo light που είναι χρήσιμο για μερικούς όμως δεν ξέρω εάν φτάνουν και αυτά για να κοστίζει γύρω στα 232 ευρώ. Θα αναφέρω εντυπώσεις και με το Android 15 όταν γίνει η αναβάθμιση.
  9. Καλησπέρα , σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημενός αν και θα είχε μια λογική η μείωση τιμής αφού το Reno 11F κοστίζει περίπου στα ίδια χρήματα και όπως βλέπω έχει καλύτερα specs. Σημαντικό ότι δεν έχει διαφημίσεις και η εταιρεία σε αφήνει να διαγράψεις όποια εφαρμογή δεν χρησιμοποιείς όμως δεν είναι το ταχύτερο ούτε το καλύτερο σε διαχείριση μπαταριάς σε αυτό το κόστος. Επίσης βλέπω ότι γίνονται οι ενημερώσεις ασφαλείας άμεσα και περιμένω μέσα στους επόμενους μήνες να δω το Android 15.
  10. Ενημέρωση συστήματος Google Play Οκτωβρίου 2024 ( 81 MB ).
  11. Ενημέρωση συστήματος Google Play Σεπτεμβρίου 2024 ( 71MB ) και ενημέρωση λογισμικού ( 789MB ).
  12. Για του λόγου του αληθές όσο αναφορά το 5G : Λειτουργούν κανονικά οι υπηρεσίες VoLTE και WiFi Calling. Η συσκευή είναι εξαιρετική ( στο 11 F βέβαια τα specs είναι καλύτερα ) όμως το κόστος θα μπορούσε να ήταν χαμηλότερο, πουλάει πλέον το AI.
  13. Καλησπέρα, έχει κανείς άλλος θέμα με φορητότητα προς Cosmote ( συμβόλαιο ); Από τις 13 Σεπτεμβρίου έχει γίνει αίτηση και μου λένε ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα χωρίς να γνωρίζουν πότε θα αποκατασταθεί. Φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα με λάθος στοιχεία ή οφειλές που ίσως καθυστερούσαν την διαδικασία. Το My Cosmote δεν βρίσκει φυσικά τον αριθμό αφού το σήμα συνεχίζει να υπάρχει από τον άλλο πάροχο.
  14. Καλημέρα , το Cosmote 5G δουλεύει κανονικά. Δεν έχω ακουστικά με USB-C όμως από ότι βλέπω μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ήχο. Ενημέρωση συστήματος Google Play ( 81 MB ) Αυγούστου 2024 και ενημέρωση ασφαλείας τον ίδιο μήνα μέχρι τώρα.
  15. Υποστήριξη μηδέν μέχρι στιγμής, ένα email έχουν και τους έχω στείλει εδώ και κάτι μέρες για την πολιτική της εταιρείας στο θέμα των ενημερώσεων ασφαλείας...
×
×
  • Create New...