Jump to content

Giorgakiss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giorgakiss

  • Ημ. Γέννησης 25/06/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Giorgakiss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Κι εγω με τη σειρα μου να πω ενα μεγαλο ευχαριστω γαι τη προσφορα και να ευχηθω καλη Ανασταση σε ολους!!
  2. Ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου καλη τυχη σε ολες και ολους.!!
  3. Σημερα τηλεφωνησα για να δω τι γινεται (Το ειχα παει για Service απο την πεμπτη 12/03/2015) και μου ειπαν οτι πρεπει να παει στα κεντρικα για ελεγχο. Σημερα θα το εστελνε. Το μεγιστο 15 Εργασιμες ... Τι γινεται ρε παιδια ειμαστε στο κεντρο της Αθηνας τι Πικρα ειναι αυτη?
  4. Καλήμερα σε όλους. Δυστυχώς το δικό μου κράτησε ακριβώς έξι (6) μέρες από την αγορά του. Εχθές το μεσημέρι πήγα να πατήσω το power για να ανοίξω την Οθόνη και αυτό ήταν, δεν άνοιξε ποτέ. Το γνωστό πρόβλημα της Οθόνης + ότι το multitouch του είναι για κλάματα. Τώρα βρίσκεται στο NOKIA CARE. Σε γενικές γραμμές ποτέ δεν είχα πρόβλημα με προϊόντα της Microsoft, ήταν πάντα ένα κλικ πιο πάνω από τα άλλα, αλλά βρε παιδιά αυτό το χάλι πρώτη φορά. Το συζητούσαμε με τον άνθρωπο από το Service και απορούσε κι αυτός πως το έκανε αυτό το πράγμα η Microsoft. Άντε να δούμε πόσες μέρες θα μείνω χωρίς τηλέφωνο. Δεν πρόλαβα να το χαρώ γμ.
  5. Δυστυχως μια απο τα ιδια κι εγω. κι εχω παρει δυο! Ας ελπισουμε οτι η Microsoft καποια στιγμη (πριν ληξει η εγγυηση) θα δωσει οριστικη λυση στο προβλημα με την Οθονη.
  6. Δε βλέπω official rom για το v818 στο needrom, και πουθενα αλλού. Βρες έναν χρήστη του κινητού και ζήτα του να πάρει backup το stock recovery ωστε να το φλασάρεις Σε ευχαριστω για την απαντηση. Στο need τι λεει official πως καταλαβαινεις την διαφορα?
  7. Καλησπερα κι απο εμενα. Εχω το ZTE V818 προσπαθησα να βαλω μεσω DROID mtk tools cwm recovery για να παρω backup τη Rom και ενω εδειξε οτι ολα πηγαν καλα τωρα ειναι σε μονιμο boot loop (μαλλον δεν πηγαν ολα καλα) Εχω κατεβασει την official Rom απο needroom.com αλλα δεν υπαρχει μεσα το scatter file. Οποιαδηποτε βοηθεια θα ειναι πολυτιμη για μενα!! (μιας και το κινητο ειναι της συζυγου) Βοηθεια μου.
  8. Καλησπέρα κι από εμένα να σας ρωτήσω κάτι μήπως και ξέρετε...... Μήπως ξέρετε αν η συγκεκριμένη εταιρία έχει site με τις Rom από τα μοντέλα της κτλ. (Όπως η ZTE)? Ευχαριστώ. Edit: Την Βρηκα! ''www.inewphone.com''
  9. Giorgakiss

    ZTE V818

    Καλησπέρα κι από εμένα πριν λίγες μέρες παρέλαβα κι εγώ από minideal αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το πιάνει τρέλα και κολλάει και δεν ανοίγει η οθόνη ενώ σε καλούν κανονικά δεν ανάβει η οθόνη και εάν πατήσεις το power στιγμιαία ανάβουν τα soft button αλλά τίποτα άλλο για να συνέλθει πρέπει να του βγάλεις τη μπαταρία και να το ξαναξεκινησεις έχει συμβεί σε κανέναν αυτό το πρόβλημα?
×
×
  • Create New...