Jump to content

gehageh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gehageh

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

gehageh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Υπαρχει και η νεα σειρα της DAIKIN FTXB20C στα 7000BTU γυρω στα 420€.
  2. Ο Κωτσοβολος εχει σε προσφορά 399€ το Panasonic UE90KE (συμπεριλαμβάνει δωρεαν εγκατασταση). Θελω να το βαλω σε παιδικό υπνοδωματιο. Εχει καποιος φίλος άποψη για το μηχανημα?
  3. καλη επιτυχια για ενα καταπληκτοκο κινητό!
  4. δυο MITSUBISHI SF 25& 45 δεν τριζουν καθολου μετα από 10 μηνες λειτουργίας.
  5. @felix εχω την ιδια εντυπωση από το SF 25 και SF 42. πολυ οικονομικά και αθορυβα. επειδή σκεπτομαι για 2 ακομη 25αρια μπορεις να μου πεις το καταστημα αγορας αμόμη και με μηνυμα? ευχαριστώ
  6. Στο σπίτι έχω 2 κλιματιστικά. Το μετρητή ισχύος που πρέπει να τον τοποθετήσω?
  7. το MITSUBISHI SF25VE πωλειται στα 589€ στο skroutz. εχω βαλει περυσι και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
  8. Η Panasonic έχει καλό όνομα στα κλιματιστικά. Πέρα από αυτό το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει χαμηλότερο εσωτερικό θόρυβο και μεγαλύτερη εγγύηση από τα άλλα δύο. Είδες για Mitsubishi?
  9. νΟΜΊΖΩ ΌΤΙ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΛΎΣΗ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΊς ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΊΑ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΘΕΜΑ ΠΉΡΑ ΤΗΝ ΤΕΝΟΡΑ , ΉΡΘΑΝ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΌΡΘΩΣΑΝ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
  10. από το κατάστημα "φιορεντίνος" αγόρασα πρόσφατα 2 Mitsubishi. Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Η εγκατάσταση έγινε από 'αλλο τεχνικό που χρησιμοποίησε όλα όσα αναφέρονται σε αντλία κενού, μήκος σωλήνων, χωριστή μόνωση, ανοξείδωτες βάσεις και άλλα. Αν θέλει κάποιος στοιχεία ας στείλει προσωπικό μήνυμα.
×
×
  • Create New...