Jump to content

tzirid13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tzirid13

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 23

tzirid13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδιά έχω πρόβλημα με το Bluetooth. Συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια με το αντίστοιχο στο yaris μου. Αυτό πέπει να ξεκίνησε μετά από κάποιο update του κινητού. Έχω το δεκαπύρηνο, με έκδοση android 6.0 ΜRA58K και MIUI GLODAL 9.2 σταθερή 9.2.2.0 (MBFMIEK). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  2. Καλημέρα. Παλιό μέλος, νέα συσκευή το NOTE 4. Πρώτη φορά στην xiaomi. Μετά από τόσες δοκιμές τι θα προτείνατε για tempered glass? Διάβασα πολλά για την σωστή εφαρμογή στις άκρες. Υπάρχει κάτι που να ταιριάζει απόλυτα? Επίσης τις προτάσεις σας για θήκη σιλικόνης όσοι τις έχετε χρησιμοποιήσει όσον αφορά εφαρμογή και προστασία. Τη συσκευή την πήρα χθές το βράδυ, την έχω τελείως γυμνή και βιάζομαι γιατί είμαι ατσούμπαλος! Εν τω μεταξύ ξεκίνησα και το διάβασμα του νήματος. Ευχαριστώ.
  3. Θα το δοκιμάσω από δευτέρα. Είμαι στην πορτα για Χαλκιδική. Προς το παρόν κατέβασα αυτό που μου έστειλες αλλά δυσκολεύομαι να διαγράψω το αρχείο. Θα ξαναδοκιμάσω Δευτέρα. Ευχαριστώ πολύ, θα ήθελα να το τελειώσω αλλα η οικογένεια περιμένει στην πόρτα.
  4. μου έβγαλε updater process ended with error 7 error installing zip file sdcard/ update ziπ. Τί κάνω? Λίγο πιο πάνω γράφει" checking for MD5 file... skipping md5 check. no md5 file found. this package is for "x1_na"devices. This is an "x1"
  5. δεν χρειάζεται να την αποσυμπιέσω?
  6. Επιτέλους τα κατάφερα. Είχα θέματα με την αναγνώριση της συσκευής από το pc και τη σύνδεσή της. Ευχαριστώ torra33. Φαντάζομαι ότι τώρα επέστρεψα στη ρομ του minideal με τα trojans. Διάβασα ότι προτείνεις για καθημερινή χρήση στο us μοντέλο (που είναι το δικό μου) την official us rom. Κοίταξα στην πρώτη σελίδα αλλά φαίνεται ότι μπερδεύτηκα. Δεν τη βρήκα για να την κατεβάσω. Πού μπορώ να την βρω? Διάβασα και τον οδηγό για εγκατάσταση μιας custom ρομ. Για να βάλουμε την official us rom θεωρούμε οτι είναι φλασάρισμα ίδιας ρομ σε σχέση με αυτή που φοράει από minideal ?
  7. Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, ήμουν εκτός διαδικτύου. Έκανα τα παραπάνω χωρίς αποτέλεσμα. Βγάζει συνέχεια eui μεχρι να τελειώσει η μπαταρία. Κάποια άλλη πρόταση? Παίζει ρόλο που δεν έχω κάρτα sim μέσα?
  8. Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας. Δοκίμασα να πατήσω παρατεταμένα το vol+ και το on/off μαζί, μου έβγαλε εικόνα Le Eco , από κάτω recovery και αμέσως μετά το emui, από κάτω update system, από κάτω το κείμενο γράφει "place vupdate .zip on the sd card or in the root directory of the usb to update. Aπό κάτω "clear data". από κάτω "System settings and application data will be cleared. Please make a backup if necessary". Μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω τίκ στο ένα Ή και στα στα δύο παραπάνω σαν δυνατότητες. Και από κάτω μπορώ να επιλέξω είτε "restart" είτε "start". Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?
  9. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Πήρα ένα letv le 1 pro από tinydeal. Στην εβδομάδα, μόλις άνοιγα το wifi κατέβαζε μόνο του εφαρμογές. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έκανε επανεκκίνηση. Μόλις μετά από λίγο μου ζήτησε γλώσσα και πάτησα τα ελληνικά, έβγαλε το emui από το οποίο δεν ξεκόλλησε. Πατώντας παρατεταμένα το on/off το έκλεισα μετά από 15 λεπτά, αλλά όταν το ξανάνοιξα, αφού έβγαλε τα αρχικά ξανακόλλησε στο emui. Το άφησα να τελειώσει η μπαταρία του και το ξανάνοιξα. Ξανά τα ίδια, κόλλησε στο emui. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  10. tzirid13

    Jiayu G2F

    Παιδιά, έκανα roort με Framaroot 1.9.0 Tο ανοίγουμε και πατάμε στη λέξη Barahir. Επιβεβαίωσα και με root checker basic. Τελικά της ανιψιάς μου πρέπει να είχε ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου γι αυτό και δεν βλέπω τον εσωτερικό χώρο, τον κρατάει για εγκατάσταση apps.
  11. tzirid13

    Jiayu G2F

    Μόλις παρέλαβα και εγώ για την ανιψιά μου. Όλα καλά εκτός από ένα. Δεν έχω πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη. Πάω να βγάλω φωτό και μου ζητάει κάρτα sd για να την αποθηκεύσει. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν μου δίνει επιλογή αποθήκευσης, το ίδιο και στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Με sd δουλεύει κανονικά αποθηκεύοντας απευθείας εκεί. Δοκίμασα άλλη εφαρμογή camera (lenovo snapit) που ξέρω ότι έχει την επιλογή αποθήκευσης αλλά σαυτό το κινητό δεν μου την εμφανίζει. Τέλος εγκατέστησα το es manager για να δώ τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης αλλά δεν μπόρεσα να αντιγράψω κάτι σαυτόν. Μου έβγαλε access is denied. Το τηλέφωνο δεν είναι ρουταρισμένο. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να σημειώσω επίσης σαν συνέχεια του πάνω μηνύματος ότι μου εμφανίζει κανονικά τις επιλογές εγκατάστασης νέων εφαρμογών σε εσωτερική μνήμη ή sd.
  12. Παιδιά, ποια εφαρμογή του sygic περάσατε για το gps? Εγώ βλέπω μια δοκιμαστική 7 ημερών μόνο. Μπορεί κάποιος να βάλει το link? ευχαριστώ.
  13. Παιδιά, έχω τη δεύτερη παρτίδα και πέρασα την v1.0.3, έκανα root και θέλω να αυξήσω τον εσωτερικό χώρο για apps. Διάβασα τον οδηγό στην αρχή του νήματος αλλά όταν μπαίνω στο recovery δεν βλέπω το ίδιο menu που περιγράφεται εκεί. Για την ακρίβεια βλέπω apply update from sd card και όταν το επιλέξω, βλέπω το αρχείο zip στην sd (εάν υπάρχει) ή στο τηλέφωνο (χωρίς sd εγκατεστημένη). ¨Όταν πατάω install μου βγάζει error. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει?
  14. Το έβαλα και για ιούς. Εσύ για ιούς τί θα πρότεινες?
  15. Κορυφαίο το κινητό σαν πρώτη εντύπωση για τα λεφτά του. Πέρασα και το avast για προσρασία. Ξέρει κανείς player που να παίζει mkv αρχεία και υποτίτλους srt ταυτόχρονα? Πολλές οι ώρες αναμονής βλέπετε!
×
×
  • Create New...