Jump to content

choi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About choi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

choi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. choi

    Lenovo A850

    παιδια αλλη μια ερωτηση. Εχω προβλημα στην εμφανιση των αριθμων οταν δεχομαι ενα μηνυμα. Πχ στις επαφες που εχω αποθηκευμενες στη συσκευη οταν δεχομαι μια κληση μου εμφανιζεται κανονικα το ονομα της επαφης. Οταν ομως μου στελνει μηνυμα η ιδια επαφη επειδη βγαζει το προθεμα της χωρας δεν αναγνωριζει το ονομα και βγαζει μονο τον αριθμο. Δοκιμασα να βαλω στην επαφη και το προθεμα της χωρας μπροστα και γινεται το αντιθετο.δηλαδη εμφανιζεται το ονομα οταν δεχομαι μηνυμα ενω οταν με περνει τηλεφωνο βγαινει μονο αριθμος. Κανεις καμια προταση πως φτιαχνεται?
  2. choi

    Lenovo A850

    Σε ευχαριστω πολυ αδερφε να σαι καλα
  3. choi

    Lenovo A850

    Καλησπερα, μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια? Πως μεταφερω applications απο το κινητο στην sd card?ευχαριστω
  4. choi

    Lenovo A830

    Παιδες καλησπερα. Μολις ηρθα απο εξωτερικο και δεν εχω καθολου σημα στην ελληνικη sim.Εχει κανεις αλλο προβλημα με την κεραια του? Γενικοτερα εχω παρατηρησει οτι η κεραια του δεν ειναι τοσο δυνατη. εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω? ευχαριστω πολυ
  5. choi

    Lenovo A830

    α οκ να σαι καλα αδελφε για τη βοηθεια
  6. choi

    Lenovo A830

    παιδια καλησπερα. εγκατεστησα την εφαρμογη για αποθηκευση των app. απο τη μνημη του κινητου σε καρτα sd αλλα καποιες εφαρμογες τις βαζει στη rom χωρις δυνατοτητα μετακινησης. Μπορει να βοηθεισει καποιος? ευχαριστω.
×
×
  • Create New...