Jump to content

geog7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geog7

  • Ημ. Γέννησης 17/09/1999

geog7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. εμένα προσωπικά το 1,75 σαρ είναι το μόνο που με προβληματίζει..έχουμε καμία άποψη πάνω σε αυτό?ως προς την σημασία,είναι αποδεκτό το νούμερο(είναι γνωστό ότι το όριο είναι 2 αλλά...) ή θα πήξουμε στην ακτινοβολία?
  2. ρε μαγκες με τον δεικτη σαρ τι γίνεται?είναι όντως 1,7 head?γιατί σε σαιτ είδα ότι έχει τα ίδια με το 5Χ :X .
  3. καλησπέρα παιδιά,ειμαι καινούργιος γενικά στην αγορά κινητών ηλεκτρονικά και επειδή μου είπαν ότι τώρα τελευταία το τελωνείο βαράει όταν στέλνονται από τις αποθήκες στην κίνα και σκάει έξτρα θέλω να ρωτήσω και εδώ.έχετε καμία πρόταση από κάποιο σάιτ έτσι ώστε να μην μας βγει η ψυχή με τα μεταφορικά?μια πλήρης τιμή. ευχαριστώ
  4. επειδη εχω καποιο προβλημα με την οθονη του κινητου.υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα που να επισκευαζει κινεζικα κινητα?
  5. καλησπέρα!θελω μια χάρη παιδια.οποιος το παρέλαβε θελω να μου δώσει μια γενική εικόνα!επειδη διαβαζα γρήγορα θελω να ξέρω το κόστος με τα μεταφορικά,τις ημέρες που εκανε να ερθει,το σαιτ απο το οποίο το παρηγγειλε και αμα πιστευει οτι εκανε μια καλή αγορα. Ευχαριστω Πολύ :)
  6. geog7

    Moto G

    Καλησπέρα!Ενδιαφερομαι για την αγορά του Motorola moto G στα 16gb και έλεγα να περιμένω να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αλλα επειδη δεν βλέπω φως στο τουνελ αποφάσισα να το παραγγείλω επειδή όμως δεν εχω εμπειρία απο online παραγγελίες θα ηθελα να μου πεί καποιος από που να το παραγγείλω και ποιά θα είναι η τιμή του μαζί με τα μεταφορικά.Ευχαριστώ πολύ!:)
×
×
  • Create New...