Jump to content

gagarin1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gagarin1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

gagarin1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε και εγώ από Merimobiles το παρήγγειλα. Θυμάσαι πόσο καιρό έκανε να έρθει? έχει καμιά 24 μέρες που το παρήγγειλα 18 εργάσιμες μέρες μέσω singapure post. Μπαίνω στο site της singapure post για να το εντοπίσω και μου βγάζει statuw description : Despatched to overseas (Country code: GR). Άρα είναι Ελλάδα?
  2. Γεια χαρά.Μετά από κάψιμο όλο το βράδυ κατέληξα σε αυτή τη συσκευή.Θέλω μια τελευταία ενθάρυνση γιατί είναι το πρώτο smartphone της προκοπής που παίρνω. Ήθελα ένα κινητό κυρίως για σερφάρισμα (κυρίως να απαντώ σε email ) να έχει gps που να την παλεύει ,να βλέπω καμιά ταινία σε κανένα ταξίδι ,να μην είναι πολύ παντόφλα και να κάνει το πάρα πολύ 200 .Απ'ότι βλέπω τα καλύπτει αυτό το κινητό.Επίσης τι άλλο extra θα πρέπει να παραγγείλω μαζί με το κιν π.χ ακουστικά ?κάποια θήκη ίσως ? Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση από το Minideal http://www.minideal.net/xi...dreno-320.html ? Τέλος πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο στην παραγγελία επειδή είμαι αρχάριος ? Sorry για το μέγεθος της δημοσίευσης αλλά ήθελα κάπου να τα πω
  3. Γεια χαρά.Μετά από κάψιμο όλο το βράδυ κατέληξα σε αυτή τη συσκευή.Θέλω μια τελευταία ενθάρυνση γιατί είναι το πρώτο smartphone της προκοπής που παίρνω. Ήθελα ένα κινητό κυρίως για σερφάρισμα (κυρίως να απαντώ σε email ) να έχει gps που να την παλεύει ,να βλέπω καμιά ταινία σε κανένα ταξίδι ,να μην είναι πολύ παντόφλα και να κάνει το πάρα πολύ 200 .Απ'ότι βλέπω τα καλύπτει αυτό το κινητό.Επίσης τι άλλο extra θα πρέπει να παραγγείλω μαζί με το κιν π.χ ακουστικά ?κάποια θήκη ίσως ? Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση από το Minideal http://www.minideal.net/xiaomi-m2a-mi2a-16gb-1gb-ram-dual-core-snapdragon-1-7ghz-4-5-inch-adreno-320.html ? Τέλος πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο στην παραγγελία επειδή είμαι αρχάριος ? Sorry για το μέγεθος της δημοσίευσης αλλά ήθελα κάπου να τα πω.
  4. Μπορώ να ξεχωρίσω κάπως αν κάποιο κινητό με mediatek ενδείκνυται για gps ?
  5. Αυτό που λες με τον mediatek είναι σημαντικό.Μέχρι τώρα είχα κινητό με android και η μετάβαση σε άλλο λογισμικό με προβληματίζει λίγο.Ευχαριστώ.
  6. Γεια σας .Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να αγοράσω κινητό γύρω στα 150 μέχρι 200 ευρώ. Η οθόνη θα ήθελα να είναι το πολύ μέχρι 4.2 inch και λειτουργεί καλά σαν gps.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...