Jump to content

NikosZ750

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NikosZ750

  • Ημ. Γέννησης 18/10/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

NikosZ750's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όποτε θέλεις. :)
  2. Κοίτα το στέκι μου είναι το blaze cafe στον κορυδαλλό!!! Έλα και δες το δεν το κρύβω ;)
  3. Εγώ δεν το έψαξα πολύ. Απλά το είδα έτσι phablet και λέω 130 ευρο ....σιγά. Αν δεν το έβρισκα φτηνό δεν θα κοιτούσα καν κινέζικο ( προκατάλυψη) . Και τελικά πλύν 2-3 μικρών λεπτομεριών βγήκε success story :P Δεν το περίμενα να βγει τόσο καλό. βέβαια μιλάμε για lenovo.... Όπου κατασκευάζεται με προδιαγραφές IBM..... Τον τελευταίο λόγο τον έχεις εσύ. :)
  4. Yeap. Αυτά δουλεύουν σωστά. Σαν τηλέφωνο είναι πολύ καλό. Απλά λόγο μνήμης δεν κάνει για gaming. Δηλαδή αν θες να έχεις 10 heavy games μέσα....δύσκολο. Αλλά δεν θα σε στεναχωρίσει σε θέμα απόδοσης. :)
  5. Ναί αλλά 2 έχει για πάρτη σου.... :( και το apps2sd δεν δουλεύει. Τουλάχιστον όχι σε stock RoM.
  6. Λοιπόν φίλοι μου έχω και εγώ το ίδιο θέμα με τις επαφές. 1ον : πήγανε και κλείσε το location στο contact manager. Αυτό σταματάει τα κινέζικα ιερογλυφικά :Ρ Όσο αφορά το ρημάδι το update το βγάζει και σε μένα κάθε φορά που ανοίγω το wifi. Δεν ξέρω πως βγαίνει. Παρόλα αυτά το μηχανάκι το εχω 5 μέρες χωρίς κανένα παράπονο. Αν εξαιρέσεις ότι το guest/child mode δεν δουλεύει.... Who cares.... Καθώς επίσης το energy smart που δεν ξέρω καν πως κλίνει...... Είναι πολύ smooth πολύ γρήγορο η οθόνη καλή και απο games δοκίμασα το riptide racing και έτρεξε πολύ σωστά.... Με 3d καταστάσεις όπως να πέφτει νερό στην οθόνη κτλπ. Το μονο μείον ειναι η σχετικά μικρή μνήμη... Αλλά για μένα προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί έχω το nexus 7. Αν μάθει κανείς για το update παρακαλώ πολύ να το μοιραστεί μαζί μας. Ο Κινέζος στο minideal είπε να μην το κάνω γιατί το κινητό θα βγάλει κινέζικα.... Ομολογώ πως το πάτησα.... Αλλά δεν έκανε τίποτα. Απλά σκάλωσε για λιγο. :)
×
×
  • Create New...