Jump to content

georgezig

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgezig

  1. Καλημέρα παιδιά. Από τι ειδα το κινητό έρχεται δικαρτο και εδώ νόμιζα οτι δεν ερχόταν. Η lenovo ανακοίνωσε την αναβάθμιση σε lolipop. Ερώτηση δεν μπορω να βρω πουθενά την Ευρωπαϊκή εκδοση μιας που ήρθε και Ελλάδα το δικαρτο?
  2. Παραθέτω και φωτογραφίες να μου πεις αν μπαίνω σωστά https://www.dropbox.com/sh/hox4gi4vcsw9o0c/AADIFeP93PHqs_sYAJvZUAbna?dl=0
  3. Φιλε μου μηπως γνωριζεις αυτο που ρωτησα λιγο παραπανω?
  4. Καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση. Αυτα πρεπει να τα κανω στο security? Το antispam το εχω απενεργοποιημενο αλλα παλι τιποτα. Πρεπει να κλειδωσω τις εφαρμογες για να ερχονται ειδοποιησεις.
  5. Καλησπέρα σε όλους διάβασα όσα περισσότερα μηνύματα αλλά δεν βλέπω να έχει κάποιος το θέμα που έχω εγώ.. πρώτα απόλα με το κινητό είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά με αυτό το security έχω ένα θεματάκι.. όταν πατάω εκκαθάριση δηλαδή να κλείσει όλες τις εφαρμογές μετά δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. πχ σε fb messenger , whatsapp κλπ κλπ.. ξέρετε τι πρέπει να αλλάξω? η αν μπορώ να βγάλω αυτο το security? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
  6. Καλησπέρα σε όλους..αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.. Ενώ το κινητό μου (samsung galaxy gt 5830) είναι αφόρτιστο και το συνδέσω στο φορτιστή μετα απο ένα λεπτό μου λέει πλήρως φορτισμένο.. του αγόρασα καινούργια μπαταρία μπας και ήταν εκεί το πρόβλημα αλλά πάλι τα ίδια..μήπως είχε κανένας το ίδιο πρόβλημα?
×
×
  • Create New...