Jump to content

Fantomas777

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Fantomas777

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Fantomas777's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Fantomas777

    OnePlus 3T

    Παιδια βοηθεια. Εχω το 3Τ πεντε μηνες. Ολα καλα και ωραια. Ξαφνικα σημερα εχει χασει ολο το σημα δικτυου και δεν επανερχεται. Το εχω επανεκκινηση τρεις φορες αλλα τπτ. Καμια ιδεα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικα προβλημα με το δικτυο της cyta ειναι. Εχει μπλοκαρει παγκυπρια.
  2. Fantomas777

    OnePlus 3T

    Το τηλεφωνο με ενα μηνα βαρετης χρησης καθημερινα ειναι αψογο. Η μπαταρία μετα την αναβαθμιση βγαζει περιπου 7 ωρες με ανοικτη οθονη. Μου κανει εντυπωση που μπορει να παιζω πολλη ωρα ενα παιχνιδι και δεν ζεσταινεται σχεδον καθολου σε αντιθεση με το μεχρι προτινος τηλεφωνο μου note 4 sam που επαιρνε φωτια κυριολεκτικα. Το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι στην ανοικτη ακροαση αυτος που με καλει δεν ακουει καλα ουτε καθαρα. Δεν ξερω αν επηρεαζει η θηκη η οριτζιναλ που του εχω. Αντιμετωπιζει αλλος το ιδιο προβλημα?
  3. Fantomas777

    OnePlus 3T

    Τα δικα μου χθες. Εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τη μπαταρία Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Fantomas777

    OnePlus 3T

    Vag 74. Επειδη διαβασα πολλα οτι βελτιωθηκε εντυπωσιακα η μπαταρια και αλλα πολλα, μπορεις να μου εξηγησεις και εμενα του ασχετου πως μπορεις να κατεβασεις αυτη την ενημερωση? Με vpn κατεβαινει? Θα αλλαξει κατι συη λεξτουργια του τηλ? Θα χαθουν οι εφαρμογες? Ευχαριστω φιλε και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι ψιλοασχετος με αυτά.
  5. Fantomas777

    OnePlus 3T

    Παιδια αντιμετωπιζει κανενας πριβλημα με αρκετο θορυβο οταν συνδεει τα ακουστικα στο op3t? Μονο τα οριτζιναλ ακουστικα παιζουν καθαρα. Συνδεω τα παλια αλλα αχρησιμοιποιητα ακουατικα του S note 4 και υπαρχει πολλης θορυβος. Βοηθεστε αν γνωριζη καποιος. Ευχαριστω
  6. Fantomas777

    OnePlus 3T

    Παραλαβα και εγω σημερα πρωι απιστευτα γρηγορα. Παραγγελια σαββατο νυχτα τεταρτη πρωι το ειχα στα χερια μου χωρις επιπλεον πληρωμης. Πηρα το 128ρι και προς το παρον το τηλεφωνο πεταει. Καποια μικροπροβληματα και τις εντυπωσεις μου θα τις αναφερω οταν τα επιβεβαιωσω σε αλλο post.
  7. Παραγγειλα το op3t τελικά το 128ρι. Όντως υπειρχαν και άλλες επιλογές και ίσως καλυτερες αλλά λιγότερο αξιόπιστες και δοκιμασμένες από το op η οποία όπως διάβασα έχει και φοβερό σέρβις και after sales. Ελπίζω να μην μετανοιωσω γιατί πρώτη φορά πάω σε κινέζικο. Ευχαριστώ για το χρονο σας
  8. Fantomas777

    OnePlus 3T

    Τελικα το έχω παραγγείλει σήμερα από το επίσημο σάιτ. Αναμένεται 16/3. Πήρα το 128ρι μαζί με μία flip cover θήκη μας ήρθε 498 στο σύνολο. Να ρωτήσω κάτι για να μην πιαστώ βλάκας. Δεν υπάρχουν επιπλέον φόροι έτσι? Η αποστολή από Ευρώπη γίνεται?
  9. Fantomas777

    OnePlus 3T

    Ευχαριστώ φίλε. Και κάτι τελευταίο επειδή είμαι ψιλοασχετος από αυτά αν το παραγγείλω από το ελληνικο κανάλι της one plus θα ρθει με την ελληνική γλώσσα ενσωματωμένη ή θα πρέπει να την κατεβάσω από κάπου?
  10. Fantomas777

    OnePlus 3T

    Παιδιά το 1+3τ διαθετει υπέρυθρες για να λειτουργεί και ως τηλεκοντρόλ?
  11. Ευχαριστώ φίλε για το χρονο. Με όλα όσα διάβασα εκει καταλήγω και εγώ.
  12. Αυτό που λες ειναι επιπλέον της διετούς εγγύησης που προσφέρουν. Πληρώνεις όπως και σε άλλες εταιρείες για να σε καλύψει από σπάσιμο οθόνης υγρασία κτλπ που δεν καλύπτει η διετής εγγύηση
  13. Χαιρετώ.... Είμαι στην αναζήτηση καινούργιου κντ μετα που τα έπαιξε η motherboard του s note 4 και η αντιπροσωπεία ενώ είναι στην εγγύηση θέλει 400 για επιδιορθωση . Έχω μέχρι 500 διαθέσιμα και αποφάσισα να πάρω κινέζο. Εκτός από το one plus t3 τι άλλο υπάρχει με τα συγκεκριμένα λεφτά τόσο ποιοτικό ή καλύτερο στην αγορά? Γενικά ζοριζω τα τηλ με πολλά παιχνίδια...Ευχαριστώ..
  14. Την ίδια απορία έχω και εγώ. Μεταξύ το των δύο εγώ ειμαι πιο κοντά στο opt3 αν και εχει σχεδόν διπλάσια τιμή λόγω καλύτερης εξυπηρέτησης από όλα όσα έχω διαβάσει.
  15. Παιδια χαιρετω ειμαι ιδιοκτητης galaxy s4 i9505 εδω και τρεις μηνες και επεσα θυμα των ελαττωματικων μπαταριων η οποια φουσκωσε με αποτελεσμα να σβηνει συνεχως το κντ. Το ιδιο προβλημα εχουν ακομα δυο φιλοι με s4. Καπου ακουσα οτι η κορεατικες μπαταριες δεν παρουσιαζουν το προβλημα και θελω τη βοηθειας σας που μπορω να βρω μπαταρια made in korea για να αγορασω αφου στη κυπρο οσες βρηκα ειναι κινεζικες? Υς. Η μπαταρια τοσο η πρωτη οσο και αυτη που μου αλλαξαν δωρεαν οταν το πηγα για επιδιορθωση ηταν made in china. Οσους σβηνει το s4 χωρις λογο και μετα πρεπει να μπει στο φορτιστη για να ξανα αναψει να κανουν ενα ελεγχο στη μπαταρια τους αν ειναι φουσκωμενη ή εχει καμπυλωση για να προλαβουν την εγγυηση. Το προβλημα ειναι περαν του 30% που εχει ανακοινωσει η εταιρεια αφου σχεδον ολα τα s4 με κινεζικη μπαταρια θα παρουσιασουν το προβλημα μετα απο 3 με 6 μηνες λειτουργειας αναλογα με ποσο το ζοριζη καποιος μου εχει πει φιλος που εργαζεται σε service εταιρειας κινητων.
×
×
  • Create New...