Jump to content

pmike26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pmike26

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

pmike26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νταξει μαγκες το εφτιαξα.. κομπλε.. δουλευουν τα βηματα.. :lol: απο εδω βρηκα τις kdz http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2FGermany%2F ΑΛΛΑ μετα απο 2 χρονια και 20 μερες, απο την αγορα του και με την τελευταιο ****-update στο 5.0.2 εκανα και donwroot και stock και οτι αλλα θες απο γερμανια μερια.. και πηρα το κινητο στην μασχαλη..:ninja: πλακετα λεει η μανταμ απο το σερβις :mad: και δεν υπαρχει κιολας.. :cry: οποτε.. Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ... :!: περαστικα σας... ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΒΕΡ.. (ΑΙ Γ@ΜΗΣ@Υ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΟΥ)... :X
  2. παω να διαλεξω πχ. την 315.. και μου βγαζει αυτο.. http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW372695432109876543213/D80220D_00.kdz ειμαι μονο απο υπολογιστης και δεν εχω ιδεα.. απο αυτα ο λογος ειναι αυτος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6918072#post6918072 τι κανω λαθος..
  3. σπερα αδερφια.. μολις 18 ωρες χωρις την δυνατοτητα να συνδεθω στο wifi του σπιτιου μου(με 20 μερες ληγμενη την εγγυηση :mad:) εκανε καποιο update γτ ειδα οτι εχει την 5.0.2 ενω μεχρι "προχτες" εβλεπα την 5.0.1 και ολα καλα.. εκδοση λογισμικου ΛΕΕΙ V30D-EUR-XX ενω βρηκα οτι το ιμει ειναι 358635058114ΧΧΧ δεν εχω ιδεα απο root κλπ.. και τι πρεπει να κανω.. ακολουθησα κατι οδηγους αλλα δεν μπορεσα να κανω donwload απο 2 διαφορετικους browser, σιγουρα κατι λαθος κανω.. :(:(:( ολα μαμα στο κινητο μου.. και δεν εχω και πολυ χρηση δεδομενων (πλεον) διαθεσιμη.. :!: καμια ιδεα??
  4. Του ρουφάω το μεδούλι και πολύ το χαίρομαι, φουλ παιχνίδια, φουλ ίντερνετ και φατσοτεύτερο, και συγχρονισμός για τα ι-μέλια και γενικά, ο κακός χαμός! Κάθε μέρα φόρτιση και εκφόρτιση... Αλλά το χαίρομαι, πολύ τούμπανο και σκυλί, ενώ με το s4 ούτε καν... το χει η κοπέλα μου.. που την χάνω που την βρίσκω... δίπλα στην πρίζα είναι! Αυτά περιμένω να πάει 2% αλλά δεν λέει να πέσει... χαχαχαχαχαχαχα νταξει πηγε... bye.....
  5. Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση.. αλλα επειδη ζηταει χρηματα για την ενεργοποιηση του, ελεγα για κατι τζαμπα... :p το εβαλα δουλευει μονο με αγορα κ το εβγαλα... ευχαριστω πολυ!!! παντως το SAMSUNG S4(της κοπελας μου) συνδεθηκε αμεσα με τον ιδιο εκτυπωτη κ χωρις χρηση playstore.. μονο λογω του οτι ηταν στο ιδιο ασυρματο δικτυο... υπαρχει κατι αλλο να βαλω??:blink::!:
  6. Καλησπερα... μια ερωτηση... ειμαι κ εγω κατοχος του G2, πολυ ευχαριστημενος.. αλλα εχω μια απορια στις ρυθμισεις του κινητου στην κατηγορια γενικες,λεει καπου στο τελος πανω απο τα αξεσουαρ.. εκτυπωτης... αλλα δεν μπορω ουτε να προσθεσω,ουτε να το ρυθμισω με τον ασυρματο μου εκτυπωτη... καμια ιδεα?
  7. Καλησπερα παιδες... ειμαι συν-κατοχος :p αυτου του υπερκινητου... και πολυ ικανοποιημενος... !!! Ωστοσο εχει 2 ωρες οπου η περιστροφη της οθονης δουλευει μονο στη συλλογη και στο ιντερνετ .. επιφανεια εργασια, γρηγορο μενου κλπ δν γυρναει ξερουμε γτ?
×
×
  • Create New...