Jump to content

Panagiotis_99

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panagiotis_99

  1. Αλλάζοντας όμως από GSM σε Unicode ή αυτόματο, από 160 χαρακτήρες που μπορείς να γράψεις σε ένα μήνυμα (με το GSM), θα έχεις μόνο 70.
  2. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Όποιος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την σύνδεση σε router της HOL ή κάποιο άλλο ας δοκιμάσει να κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Κατατύχη το έκανα και όταν επέλεξα δίκτυο στην αρχή για να κάνω σύνδεση στο Gmail, συνδέθηκε.
  3. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Όποιος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την σύνδεση σε router της HOL ή κάποιο άλλο ας δοκιμάσει να κάνει μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Κατατύχη το έκανα και όταν επέλεξα δίκτυο στην αρχή για να κάνω σύνδεση στο Gmail, συνδέθηκε. :D
  4. Έχω το Core Duos εδώ κ έναν μήνα. Όταν έχω τα δεδομένα ανοιχτά λειτουργεί κανονικά και η δεύτερη Sim και δέχεται και κλήσεις
  5. Λειτουργούν και οι δυο κάρτες ταυτόχρονα. Αν έχεις μπει στο Internet από την sim1 πχ θα μπορείς να δέχεσαι κλήσεις και από την sim2. Για να πάρεις εσύ τηλέφωνο διαλέγεις με ποια από τις δυο sim θα κάνεις την κλήση. Όταν γράψεις ένα sms, επιλέγεις εσύ από ποια sim θα το στείλεις.
×
×
  • Create New...