Jump to content

nick_souvlaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nick_souvlaki

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

nick_souvlaki's Achievements

  1. Καλημέρα παιδία. Αν και μάλλον έχουν απαντηθεί αρκετές φορές, έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αλλάγη CSC. Αυτή τη στιγμή έχω LUX/LUX, LUX/EEX/LUX και θέλω να αλλάξω σε EUR κυρίως για να μπορώ να έχω το "Caller ID and Spam Protection". 1) Από ότι έχω δει είναι σχετικά εύκολο και με μικρό ρίσκο λόγω ότι η LUX είναι MultiCSC. Ισχύει; Υπάρχει κάποιο ρίσκο από την αλλάγή αυτή; (brick, να μην παίρνω αναβαθμίσεις, να έχω θέμα με το service κ.α.) 2) Βλέπω ότι μια καλή μέθοδος είναι με το SamFW. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό; 3) Θα χρειαστεί factory reset; Θα πρέπει να ξανα-σετάρω κάποια πράγματα όπως το Google Wallet; Ευχαριστώ πολύ.
  2. Το G935FXXU1DQL4 και ασφάλεια εχει 1 Δεκεμβρίου. Εμένα άνοιξε. Απο τα λίγα που κατάλαβα ειναι κάποια custom lockscreen οθόνη. Μάλλον εφαρμογη cosmote, κάποια χορηγία ή κατι τέτοιο. Υπάρχει δυνατότητα κατάργησης.
  3. Και εμένα μου ήρθε. Κάναν αλλαγές, αλλά δύο εμένα με χάλασαν. 1) Ενημέρωσαν το widget του καιρού σε αυτό που έχει και το s8. (Καλό. Δεν άλλαξε όμως και στην οθόνη κλειδώματος.) 2) Για κάποιο λόγο γύρισε στην αρχική έκδοση της εφαρμογής του ρολογιού με το παλιό εικονίδιο και δεν αναβαθμίζει πια από το store. (Μου άρεσε το εικονίδιο από το s8) 3) Στην αρχική του TouchWiz εμφανίστηκε ένα κενό ενός δαχτύλου ανάμεσα στο statusbar και στο πρώτο εικονίδιο/widget. (Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό, από την στιγμή που το ίδιο κάνει εάν βάλω μόνος μου την έκδοση του s8. Μόνο που δεν δώσανε την έκδοση αυτή, απλά εμφανίστε το κενό.)
  4. Κάνεις εγκατάσταση (ή ενεργοποίηση, δεν θυμάμαι τι λέει) από το play store ή το galaxy store. Από ότι κατάλαβα η samsung για κάποιο λόγο έχει βάλει κάποια αρχεία της μέσα στη συσκευή αλλά ουσιαστικά πρέπει να την κατεβάσεις από το store.
  5. Έχεις κάποιος μεμβράνη μαζί με την θήκη spigen rugged armor; Σκεφτόμουν την screenknight αλλα διαβάζω πιο πίσω οτι εχει θεμα με θήκες. Με ενδιαφέρουν οι γνώμες σας. Ευχαριστώ.
  6. Μάλλον ή το Facebook ή το messenger έχουν σχέση γιατί έκλεισα την ανανέωση στο υπόβαθρο από χθες και δεν ξαναεμφανίστηκε. Παρόλα αυτά έχω έναν φίλο που έχει iPhone 5 και iPad mini 2 (χωρίς jailbreak) με ανοιχτά αυτά και δεν έχει το ίδιο jetsam στα διαγνωστικά. Για αυτό λέω μήπως ξέρει κανένας εάν μπορεί να έχει σχέση με το jailbreak;
  7. Γεια σας παιδιά. Πριν 2 εβδομάδες αγόρασα ένα iPad Air 2, το έκανα jailbreak, και λειτουργεί πολύ καλά. Το θέμα μου είναι ότι στα διαγνωστικά εμφανίζονται κάθε μέρα JetsamEvents και μάλιστα σε ώρες που εγώ δεν κάνω χρήση του iPad. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταιει και εάν είναι σημαντικό; Ευχαριστώ. *Το ίδιο μου συμβαίνει και στο iPad 2 αλλά εκεί νόμιζα ότι ήταν θέμα λόγο μικρής RAM.
  8. Το link για S5 : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2677686 Το roll back και εμένα, στην αρχή, μου φαινόταν παράξενο, αλλά εάν δεις το 6.1.4 που είναι εργοστασιακή έκδοση στο 4.4.2 θα καταλάβεις. Είναι ακριβώς σαν τα screenshot στο play store. *Δεν ξέρω μήπως παίζει κάτι ανάλογα με την χώρα της ROM.....
  9. Και εγώ αυτή είχα πριν κάνω "επαναφορά εργοστασιακής έκδοσης", αλλά άμα δεις είναι χειρότερη από την 6.1.4...... δεν έχει ούτε τις εκπομπές και λείπουν και πολλές συσκευές.... Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με τις εκδόσεις, αλλά πιστεύω ότι με την 4.4.2. η Samsung έβαλα μαζί με το Update και κάποια βελτιωμένη έκδοση του WatchOn αλλάζοντας ταυτόχρονα την αρίθμησή της για το Galaxy 4. *Άσχετο, δοκίμασα το WatchOn που έγινε leak για το Galaxy S5, και όχι μόνο έχει κάποιες συσκευές που ήθελα αλλά δεν υπήρχαν, αλλά έβαλε και επιλογή για DIGEA.
  10. Μπορείς να δεις στο play store στο ¨ολα¨ τι σου λέει για το WatchOn?
  11. Μπορεί κάποιος να δει και να μου πει ποια έκδοση WatchOn έχει στο κινητό του, γιατί εγώ έχω την 6.1.4 και στο play store(6.1.6) μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με το κινητό μου. Ευχαριστώ.
  12. Αν βάλεις το δάκτυλο σου στην μπάρα με την ΑΒ δεξιά και πας κάτω-κάτω στο Ζ αυτόματα η μπάρα ανανεώνει και γίνεται στα αγγλικά. Ανάποδα, αν έχεις αγγλικά και θες να πας σε ελληνικά πας στην μπάρα πάνω-πάνω που έχει δυο Α.
  13. Μπορείς να δεις εδώ: http://www.sammobile.com/2013/10/17/samsung-galaxy-s4-lte-gt-i9505-receives-official-android-4-3-update/ Εγώ με την samsung pro δεν είδα τεράστια καθυστέρηση στη χρήση, αλλά αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό. (δεν το έχω root, μιλάω για τον stock τροπο μεταφοράς, που δεν μεταφέρει και πολλά...)
  14. Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει. Και στο Antutu(το κανονικό) το ίδιο συμβαίνει. Το κινητό μου βγάζει 29620 ενώ για το S4 λέει 27435.
×
×
  • Create New...