Jump to content

thandim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thandim

  1. thandim

    Lenovo P70t

    Σημερα το κινητο εφαγε τα μουτρα του... Ραγισε η οθονη touch αλλα κατα ταλλα δουλευει καλα. Η αντιπροσωπεια θελει 145+ΦΠΑ!!!!! Μαλλον παιρνουν ναρκωτικα.... Που μπορω να απευθυνθω στην Αθηνα γιατι εχω ερθει για μερικες μερες και δεν ξερω τιποτα απο την πρωτευουσα;;;
  2. thandim

    Lenovo P70t

    Καλησπέρα........ Νεο τηλεφωνάκι και μετά από 5 μέρες χρήση μπορώ να πω πως ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχω μια απορία όμως.... θέλω κάποιες επαφές να καλούν απο συγκεκριμένη sim. Δυστυχώς δεν εχω καταφέρει να βρω απο που μπορώ να το κάνω. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του;
  3. Ενδιαφέρομαι για αυτα τα δυο δικαρτα..... απο την μια βλέπω θετικά την αξιοπιστια της samsung και απο την άλλη το lenovo με ελκύει με την μπαταρία, τον επεξεργαστή (τουλάχιστον σε απόλυτα νούμερα) και την εξτρα υποδοχη καρτας μνημης που διαθέτει http://www.devicespecifications.com/en/comparison/a3444bdee οι πιο έμπειροι τι έχετε να προτείνετε; Η διαφορά στην τιμη υπέρ του lenovo οφείλεται μόνο στο brand της samsung; Η διαφορά στους πυρήνες και ταχύτητα των επεξεργαστών είναι αντικειμενική όπως και οι αριθμοί τους ή στην πράξη παίζει κάτι άλλο; Ευχαριστώ!
  4. thandim

    Lenovo P70t

    Στο site της lenovo λεει αλλα... τελικα τι ισχυει;;;;; http:// http://shop.lenovo.com/gr/el/smartphones/p-series/p70/
  5. Εχει αγορασει κανεις την εκδοση dual sim με RAM 1,5GB, δηλαδη το μοντελο FU?? Ψαχνω αλλα δε το βρισω... στο skroutz, οποιο καταστημα το εχει με αυτη την περιγραφη εχουν τελικα το μοντελο F !!!
  6. thandim

    ZTE Blade S6

    Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Για το Vodafone εχω ενδιασμους μονο για το μεγεθος... 5,5 ιντσες ειναι πολυ μεγαλο για τα γουστα μου!
  7. thandim

    ZTE Blade S6

    Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Παντα ο δυσαρεστημενος πελατης φωναζει - και ακουγεται - περισσοτερο απο τον ευχαριστημενο! ;) Εκτος απο την τιμη, που στην Ελλαδα παιζει στα 250 ευρω πανω κατω, υπαρχει καποια διαφορα αν θα το αγορασω απο εξωτερικο; Κατι με τις 2 καρτες και την λειτουργια τους; Επειδη δεν ειμαι γνωστης οπως προειπα, το πιο ευκολο για μενα θα ηταν να παρω κατι "plug and play"!
  8. thandim

    ZTE Blade S6

    [/color]Καλησπερα σε ολους.... σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο απο Ελλαδα. Γενικα δεν θα του βαλω χερι με roots κτλ γιατι δεν ειμαι γνωστης και επειδη δε προκειται να το φτασω και στα ορια του με την χρηση που θα του κανω. Δε βλεπω πολυ κουβεντα για αυτο το κινητο και αναρωτιεμαι... δεν εχει θεματα αξια συζητησης ή απλα δεν κινειται πολυ σαν συσκευη οποτε οι χρηστες ειναι ελαχιστοι;; Σε γενικες γραμμες ειναι αξιοπιστο κινητο; Η καμερα του ειναι αξιοπρεπεις; Υπαρχρει καποιο αλλο κινητο παρομοιων χαρακτηριστικων που το ανταγωνιζεται; Ευχαριστω!
  9. Καλησπέρα σε όλους....... πριν λίγες μέρες μου έσπασε το γυαλί της οθονης από το κινητό μου! Η Acer στην Ελλάδα δεν υποστηρίζει κινητά οπότε πρέπει να ψαξω άλλη λύση! Βρ'ηκα πολλά ανταλλακτικά στο ebay από Χονγκ Κονγκ αλλά δε ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους ή θα έχω πρόβλημα αργότερα. Εχει κάποιος άποψη για το θέμα; Ευχαριστώ
  10. Μιας και χρειάζομαι μια dual-sim συσκευή και μου αρέσει το κινητό αυτό, θέλω να κάνω μια -δυο- πέντε ερωτήσεις για το πως ακριβώς λειτουργει..... :) είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στα χωράφια ενος dual-sim κινητού και εχω πελαγωσει! :cry: Βαζω σαν ενεργή κάρτα την Νο1 και τη Νο2 την έχω "πίσω".... 1. Αν θέλω να πάρω τηλέφωνο από τη Νο2 μπορώ να το κάνω με επιλογή ενός πλήκτρου ή πρέπει να βάλω την Νο2 σαν ενεργή; Το ίδιο ισχύει και για τα sms; 2. Μπορώ να δεχτώ και κλήσεις και sms από τις 2 κάρτες; Ή μόνο σε αυτη που είναι ενεργή; 3. Αν μιλάω στη Νο1 και με καλέσουν στη Νο2 θα δω την κλήση ενω μιλάω; Οταν κλέισω θα μου έρθει μήνυμα; 4. Με το ίντερνετ τι γίνεται; Μια από τις 2 κάρτες θα την χρησιμοποιώ και για 3G. Εχει σημασία αν αυτη θα είναι η ενεργή ή η άλλη; 5. Διαβάζω για προώθηση κλήσεων με χρέωση. Πότε γίνεται αυτο;; Σε κάθε εισερχόμενη κλήση της Νο2 ή μόνο όταν μιλάω στην Νο1 και κάποιος καλεί στη Νο2; Μπορεί να φαίνονται παιδικές οι ερωτήσεις, αλλά δεν έχω εμπειρία από αυτα τα τηλέφωνα και έχω μπερδευτεί με τις ορολογίες active, standby κτλ. Στα διάφορα καταστήματα οι πωλητες μου λένε τα δικά τους ίσα για να πουλήσουν κινητό ακόμα και αν δεν καλύπτουν τις προδιαγραφες που τους ζητάω! Αν μπορεί κάποιος που το χρησιμοποιεί να μου απαντήσει ή να μου υποδείξει που μπορώ να βρω ακριβείς πληροφορίες για την χρήση των dual-sim κινητών κατα την κλήση! Ευχαριστω προκαταβολικά!!
  11. και εκεί που διαβάζοντας κάποιες από τις 102 σελίδες του θέματος κατέληξα πως το κινητό αυτό είναι Dual active (το οποίο είναι το σημαντικότερο θέμα για μένα!!) πέφτω πάνω στο παρακάτω βιντεάκι και με μπερδεύει πάλι με το "smart dual sim" και φερνει παράδειγμα το S Duos!!!! (στο 1:45¨) Τελικά αυτο κινητό ποια λειτουργία κάνει;;; Κάνει προώθηση, με χρέωση, από την μια SIM στην άλλη ή όχι;;; Μπορώ να έχω την μια SIM για κλήσεις και ίντερνετ και την άλλη για κλήσεις μόνο, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ χωρίς παίζω με τις 2 SIM;;; Για πειτε βρε παιδιά όσοι το έχετε......... εχω μπερδευτεί γμτ την τεχνολογία μου, τώρα στα γεράματα!!!! :) :) :)
×
×
  • Create New...