Jump to content

jimmisk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimmisk

  • Ημ. Γέννησης 25/01/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jimmisk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να κάνω κ εγώ με την σειρά μου ακόμα μία ερώτηση. Γιατί δεν μπορώ να δω σειρές ή οτιδήποτε απο το web-tv των ελληνικών καναλιών? Λέει plugin missing ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Πρέπει να κατεβάσω καμία συγκεκριμένη εφαρμογή για να μπορούν να δω? Ευχαριστώ.
  2. Όχι δεν έχω. Μπορείς να με βοηθήσεις?
  3. Να κανω μια ερωτηση, καθοτι ψιλοασχετος!μπορουμε να συνδεσουμε στο tablet usb stick? Κ αν ναι, μπορειτε να προτεινετε κατι? Ακομα καλυτερα κ κανενα link. Ευχαριστω.
  4. Καλησπέρα σας και απο εμένα, νέο κάτοχο του note 8. Το πήρα με την προσφορά του πλαισίου στο late night offer. Ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες για τις αρχικές φορτίσεις. Πόσες ώρες είναι καλό να γίνει η πρώτη φόρτιση? σε τι ποσοστό οταν πέφτει η μπαταρία είναι καλά να μπαίνει για φόρτιση?κ οποιες λοιπές πληροφορίες σχετικά με τις φορτίσεις είναι δεκτές. Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα σε όλους, μετά από αρκετό διάβασμα στο νήμα κατέληξα οτι θα αγοράσω τελικά το NOTE 8. Καθώτι δεν είμαι κ πολύ γνώστης του αντικειμένου, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους κατόχους του NOTE 8. Πώς μπορώ να το συνδέσω στην τηλεόρασή μου για να βλέπω ταινίες? Όσοι μπουν στον κόπο να απαντήσουν θα ήθελα να βάλουν και κανένα link με αυτό που προτείνουν (καθώτι αρχάριος) . Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...