Jump to content

Paraskevas92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Paraskevas92

  • Ημ. Γέννησης 31/05/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Paraskevas92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια ενταξει οι ανθρωποι δεν ειναι καλα και τα δυο κινητα μου ειναι σε υπεραριστη κατασταση και τα εχω μολις δυο μηνες. Πηρα τηλ. στ Public για την ανταλλαγη και μου λενε το Xperia Z 160 ευρω ΜΕΓΙΣΤΟ!!! και το Νokia Lumia 625 30 Ευρω. χαχαχα Πως κρατηθηκα και δεν πεθανα στο γελιο πραγματικα απορω.
  2. Εχεις δικιο παλικαρι απλα ειμαι αισιοδοξος γιατι τα κινητα ειναι καινουργια 2013 και τα δυο και το Ζ1 ειναι 2013 απλα με προβληματισε που ακουσα υποτιμητικα λογια για το trade and save. Θα παω αν και νομιζω θα ακουσω πολυ κουφα πραγματα
  3. Καλησπερα παιδια Εχω το Sony Xperia Z και το Nokia Lumia 625 και θα ηθελα να ρωτησω αν παω στην Public και τους πω να ανταλλαξω αυτα τα δυο κινητα με το Sony Xperia Z1 πιστευετε οτι εχω καμια ελπιδα να το δεχτουν γιατι δεν εχω ακουσει καλα λογια για το trade and save και τα δυο κινητα ειναι σε υπεραριστη κατασταση μεχρι και τις ζελατινες των κινητων εχω. Συγνωμη που διακοπτω το θεμα αλλα δεν ηξερα που ακριβως να γραψω το ερωτημα μου.
  4. Οχι οχι δεν λεω με το πρωτο προβλημα να μου το αντικαταστησουν. Εγω λεω εστω να το διορθωσουν, αμα δεν μπορει να το κανει αυτος που το κατασκευασε τοτε ποιος θα το κανει. Αυτο απλα το θεωρω κοροιδια να μου το επιστρεφουν ετσι ακριβως οπως το εδωσα και να μου λενε οτι οκ λυθηκε το προβλημα. Απο κει και περα τοτε λεω οτι δεν υπαρχει λογος για δευτερη φορα παμε κατετυθειαν στην αντικατασταση
  5. Αφου δεν το εκαναν την πρωτη φορα σιγα να μην το κανουν την δευτερη λιγο καπως μου φαινεται. Ευχαριστω παντος
  6. Παιδια καλησπερα. Αγορασα απο τα Public το Xperia Z και μου εβγαλε στον 7 μηνα προβλημα. Κανει συνεχως επανεκκινησεις μου λεει οτι το συστημα δεν ανταποκρινεται παγωνει η οθονη και ξανα απο την αρχη επανεκκινηση απο μονο του. Στη μπαταρια που μου δειχνει το διαγραμμα οταν κανει αυτο το κολλημα εκει μου δειχνει ενα κενο και μετα συνεχιζει κανονικα. Το πηγα στ Public για σερβις το εστειλαν στην αντιπροσωπια και οταν μου το επεστρεψαν και καλα μια χαρα ολα οκ ηταν μια αναβαθμιση λογισμικου μετα απο καμια ωρα μου εκανε παλι τα ιδια και την επομενη μερα τους το εδωσα παλι. Θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε σε περιπτωση που συνεχισει το προβλημα πως μπορω να κινηθω?? γιατι ο υπευθυνος πωλησεων οταν τον ειπα για αντικατασταση μου το επαιξε ιστορια. Πειτε μου τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?
  7. Παιδια καλησπερα. Αγορασα το Sony Xperia Z και μεσα σε 7-8 μου εβγαλε προβλημα στο λογισμικο ετσι υπεθεσα γιατι εκανε επανεκκινηση συνεχεια απο μονο του. Το πηγα στο καταστημα απ'οπου το αγορασα για να το επισκευασουν και μου ειπαν οτι ειχε προβλημα το λογισμικο και το εκαναν αναβαθμιση απο την αντιπροσωπια. Σημερα το πηρα απο το Service και μαντεψτε...το ιδιο ακριβως προβλημα μου βγαζει παλι και τους εστειλα μηνυμα και τους τα εχωσα και οτι θελω αντικατασταση του κινητου και περιμενω απαντηση. Εχω εγγυηση 2 χρονια και θα ηθελα να μου ειπε αν εχω το δικαιωμα να τους πω να μου το αντικαταστησουν και αν ναι ποιος? το καταστημα απο το οποιο το αγορασα ή η αντιπροσωπια εχει την υποχρεωση γιατι διαβασα ενα αρθρο σχετικα με την εγγυηση προιοντων. Περιμενω ενημερωση σας. Ευχαριστω.
  8. Καλησπερα παιδια Εχω το Nokia lumia 625 και θελω να βαλω MP3 για ηχο κλησης και μου βγαζει μονο ringtones. Τωρα τι μπορω να κανω πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη??
  9. 1: Switch the phone off. Hold power & vol up for about ten secs until it vibrates three times. 2: Charge it up if it isn't already. 3: Start Sony PC Companion (γινεται εγκατασταση αμεσως μολις γινει η συνδεση κινητου με υπολογιστη) 4: Go to support zone -> update phone and then klick on "repair phone" (αμα ξανακανει το ιδιο προβλημα εφαρμοζουμε τα ιδια βηματα απο την αρχη θα το λεει και στο προγραμμα σαν ειδοποιηση) 5: Connect the phone and follow instructions further. NOTE: Continuing from here will DELETE ALL DATA on the phone! Εδω ειναι και το σχετικο βιντεο ακριβως το ιδιο προβλημα -->
  10. Παλικαρια υστερα απο πολυ ψαξιμο εφτιαξα το κινητο και δουλευει ρολοι τελικα ειμαι πολυ τυχερος. Ευχαριστω παντος για την βοηθεια :D
  11. Τι να πω ρε παιδια μετα σου λενε ''καλα κινητα'' ολα τα ιδια ειναι τελικα απλα το περιτυλιγμα αλλαζει...
  12. Μπα οχι το κινητο ειναι αθικτο ουτε νερο ουτε εχει πεσει κατω το προσεχω πολυ.
  13. Στα καλα καθουμενα ομως ρε παλικαρι αυτο το προβλημα?? δεν μπορω να το χονεφω Υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει διαγνωση προβληματος??
×
×
  • Create New...