Jump to content

pentium_vi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

pentium_vi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ναι δουλεύει κανονικά από την μέρα που έκανα τις ρυθμίσεις που μου είπαν.
  2. Τελικά επικοινώνησαν μαζί μου από την Vodafone και επειδή ήταν κάτι καινούριο για αυτούς σαν πρόβλημα το ψάξανε και μου είπαν την λύση. Αυτό ισχύει για όσους έχουν τον router που δίνει ο OTE ΖΤΕ ΖΧDSL 931VII (Δυστυχώς για άλλα router δεν γνωρίζω πως να σας κατευθείνω στα μενού τους). Αφού μπείτε στο router πηγαίνετε στην καρτέλα Security->ALG και ενεργοποιείτε το IPSEC ALG. Επίσης μου είπαν ότι πρέπει να κλείσει το firewall του router. Για όσους θέλουν να το αφήσουν ανοιχτό πρέπει να κάνουν port forwarding στις εξής θύρες UDP 4500, UDP 500, UDP 320, UDP 33003, UDP 50. Ελπίζω να σας βοηθήσουν αυτά που μου είπαν.
  3. Η αρχική αιτιολόγηση ήταν ότι το VAG δουλεύει μόνο με modulation της ADSL και όχι της VDSL βέβαια επειδή τεχνικά δεν έχω ψάξει το πως ακριβώς δουλεύει δεν μπορώ και να το επιβεβαιώσω. Για το αν θα παίξει στο μέλλον δεν μου είπε τίποτα και μου άφησε μία υπόνοια ότι θα πρέπει να πληρώσω καινούριο μηχάνημα. Τώρα αν επειδή είναι πολύ καινούρια η τεχνολογία και ίσως να είμαι από τους λίγους που τους έχουν κάνει παράπονα για το θέμα το συγκεκριμένο, ίσως να μην το έχουν σαν πρώτο πρόβλημα προς επίλυση ή και να το αφήσουν ως έχει. Δεν ξέρω αν το VAG της Cosmote που είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο παίζει. Αν όντως παίζει θα δω τι γίνεται με Vodafone μεριά.
  4. Επιβεβαιώνω ότι δεν δουλεύει με VDSL. Έχω την συσκευή και σήμερα ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της γραμμής σε VDSL και το Full Σήμα δεν μπορεί να συνδεθεί με την Vodafone. Μίλησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι δεν δουλεύει με VDSL αλλά μόνο με ADSL.
  5. Ωραίος Διαγωνισμός και ωραίο Δώρο. Ωραία και η αλλαγή της σελίδας
  6. Vodafone και Wind δεν μπορούν να πάρουν σε Cosmote αν το τηλέφωνο αυτού που είναι στην Cosmote είναι 2G ή δεν έχουν σήμα 3G
×
×
  • Create New...