Jump to content

gkronos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gkronos

  • Ημ. Γέννησης 12/11/1962

gkronos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 05/10/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 05/09/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 20/08/07 Κατάθεση Αίτησης Είμαι Γέρακα, Κέντρο Παλλήνης. παίρνουνε το πάσο τους ??
  2. Έχει μήπως κανείς δοκιμάσει να έχει το 9100 με WiFi σύνδεση και με το notebook που δεν έχει σύνδεση στο δίκτυο αλλά είναι ενωμένο μέσω USB με το 9100 να μπορεί να βγαίνει στο δίκτυο ??? Το αντίθετο γίνεται βεβαίως, με το notebook στο δίκτυο και το 9100 μέσω USB να βγαίνει στο δίκτυο. :happy:
  3. Γρήγορο WiFi, δοκιμασμένο Σίγουρα πιάνει σε όλη την πλατεία, αλλά απέναντι το έχει δοκιμάσει κανείς αν πιάνει στο Everest και McDonald ????
  4. gkronos

    Destinator 6

    Στο προηγούμενο version του Destinator PN είχε για επιλογή την αποφυγή δακτυλίου, τώρα στο PN-6 δεν έχω κάτι αντίστιχο (Το χρησιμοποιώ με τους Q3-2006 Χάρτες) Μήπως μπορείτε να βοηθήσεται ??? Ευχαριστώ P.S. Ναι και έχω το "forlinks" directory μέσα στο "UserData", μήπως είναι corrupted ???
  5. Please tell me which is the last ROM for the 9100 and if you have noticed any problems with it ?? Also how much free memory is there available after a soft reset with this latest ROM ?? ( sorry for the English but I am writing from my QTEK and it doesn't support Greek since I purchased it from Expansys)
  6. Παιδιά μήπως ξέρετε για city-wide hotspots ?? Δηλαδή free access σε όλη την πόλη, όπως: Κάπου διάβασα για a) τον δήμο Τρικάλων b) για Πάτμο c)και κάπου που έβαλε το χεράκι του ο Negroponte του OHE δ) και σε άλλα νησιά του Αιγαίου..... Πως τα βρίσκουμε αυτά ??
  7. Μήπως ξέρεις αν αυτό δουλέψει επειδή εγώ έχω qtek και όχι imate. Έχω ακούσει ότι χρειάζεται να κάνω lokiwiz?? δηλαδή κάποιου είδους unlock για να δουλεύουν οι διαφορετικοί τύποι μαζί τους ???
  8. Αγαπητοί φίλοι αγόρασα το 9100 από EXPANSYS και δεν μπορώ να πάρω το πιο καινούργιο ROM γιατί δεν δέχεται κανένα site το imei του κινητού μου . Μήπως κανείς από εσάς έχει κατεβάσει το καινούργιο ROM για να μπορέσω να το κάνω FTP η κάπως να το πάρω αφού είναι πάνω από 50MB? η ακόμα αν μου δανείσεται το δικό σας USER NAME/pasword και μετά το αλλάζεται πάλι στο δικό σας? Ψάχνω για το ENGLISH ROM. Ευχαριστώ
  9. Ναι ρε παιδιά πως γίνεται να αντιγράψουμε phone contacts to SIM contacts με WM5. Το Sim_Manager δεν έχει επιλογή. Μήπως υπάρχει κανένα άλλο προγραματάκι ??? :blink:
  10. Γεια σας, παιδιά αν έχεται την πιο καινούργια έκδοση του Αγγλικού firmware (ROM) για το QTEK-9100. Η δικιά μου έκδοση είναι ROM: 1.1.7.5 - 9/22/05. Ευχαριστώ
  11. Φίλε IVIetaCreatoR συγνώμη για το ερώτημα που μπορεί να φανεί κουραστικό αλλά για μένα λέει το παρακάτω : " Είδος σύνδεσης: PSTN Αριθμός τηλεφώνου: 2106616*** Υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL στην περιοχή σας. Παρακαλούμε συνεχίστε την παραγγελία. " Εννοείς ότι αν δεν υπήρχαν πόρτες θα έλεγε: " Στη περιοχή σας, υπάρχει εγκατεστημένη τεχνολογία ADSL αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσβάσεις (πόρτες ADSL). Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημα σας online και να είστε σε σειρά προτεραιότητας ώστε το αίτημα σας να ικανοποιηθεί όταν υπάρξει διαθεσιμότητα προσβάσεων. "
  12. Εντάξει το ξέρω αυτό, το οποίο μας λέει ότι υπάρχει η δυνατότητα ADSL, αλλά όχι αν υπάρχουν ελεύθερες θύρες στα DSLAM. Επειδή αν όχι και πρέπει να προσθέσουν DSLAM θα υπάρχει περίμενε.
  13. Αγαπητοί Forum φίλοι μπορείτε να μου πείται αν τα DSLAM της περιοχής μου έχουν ελεύθερες PSTN πόρτες ? 6616 είναι τα πρώτα νούμερα της σύνδεσης. Το site adslgr.com δεν μου φορτώνει για καποιο λόγο μήπως το έβρισκα εκεί. Έχω κάνει αίτηση με Forthnet ADSL inaBoxPlus αφού πρώτα έκοψα το το κύκλωμα μέσω ΟΤΕ που είχα. Ελπίζω να μην ατύχησα. Ευχαριστώ
  14. Ακριβώς όπως με bluetooth class II (40m) που δοκίμασα. Δηλαδή άχρηστο είναι χωρίς repeaters όπως αυτό της DEVOLO (Γερμανικό) που χρησιμοποιεί τις φάσεις του ρεύματος και πουλάνε και στην Ελλάδα.
  15. Φίλε σε παρακαλώ πες μου από την εμπειρία σου αν πιάνει έναν όροφο τουλάχιστον. Δηλαδή επειδή και εγώ σε τριών επιπέδων μεζονέτα είμαι, στον ένα απο πάνω η από κάτω όροφο πιάνει στην δικιά σου περίπτωση και ειναι ότι στο άλλο επιπλέον επίπεδο που έχει πρόβλημα ? Και εξωτερικά στον ίδιο όροφο μπρός και πίσω έχεις σήμα ?? Ευχαριστώ :worry:
×
×
  • Create New...