Jump to content

devilakos_xda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About devilakos_xda

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

devilakos_xda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αντε καλη τυχη...Ας το παρει οποιος το χρειαζεται πιο πολυ...(Βεβαια θαταν καλη λυτρωση για να ξεπερασω τους βαθμους της εξεταστικης :D :D )
  2. αντε να δουμε μπας και παρω κανα κινητο της προκοπης γιατι αυτο που εχω θελω να το πεταξω απο ουρανοξυστη
  3. μακαρι να το κερδισει αυτος που το χρειαζεται περισσοτερο.....(μακαρι να ειμαι αυτος που το χρειαζεται περισσοτερο :lol: )
  4. χαιρομαι που σου δουλεψε :)
  5. Καλησπερα....Πριν λιγο καιρο ειχα βρει μια λυση για το ταμπλετ αυτο, εγκαθιστωντας το παλιο μαρκετ(το οποιο ειχε λιγα προβληματα με τα downloads) ...προσφατα ομως πηρα χαμπαρι οτι το spice iv εχει ροοτ απο την μανα του, αρα αυτο μας επιτρεπει να εγκαταστισουμε το πιο καινουριο play store μαζι με ολα τα καλα του :D λοιπον ας αρχισουμε: Τι θα χρειαστουμε: -Turbo x spice iv(εννοειται) -root explorer(ψαξτε στο google root explorer apk :ninja: μιας και δεν μπορειτε να το κατεβασετε απο μαρκετ,αλλα αγοραστε το μετα,ειναι χρησιμο...) -gmail apk http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2308612 -google play apk http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41433836 (πηγεντε στο "attached files" και κατεβαστε το com.blah blah.vending..-4.1.6) Σωστε τα παραπανω σε εναν ευκολα προσβασιμο φακελο market στο ταμπλετ Ξεκινααμε: 0)Διαλεγουμε απ τις ρυθμισεις να γινεται εγκατασταση εφαρμογων απο αγνωστες πηγες 1)Εγκαθιστουμε το root explorer και οταν στο μελλον μας ζητησει αιτηματα superuser παταμε "ΕΠΕΤΡΕΨΕ":!: 2)εγκαθιστουμε το gmail.apk (δεν το ανοιγουμε!) 3)σταματαμε...παιρνουμε ανασα(optional : ανοιγουμε μια μπυρα) και θυμηθειτε να πατησετε επετρεψε στα αιτηματα superuser 4)ανοιγουμε το root explorer και πηγαινουμε στον φακελο μαρκετ οπου παταμε παρατεταμενα το blah-blah vending και παταμε copy 5)μενοντας στο root explorer παμε στο αρχικο αρχικο directory (root) (σαν το c:\ στα windows),παταμε τον φακελο "system" (/system) παταμε το κουμπι mount r/w και παταμε "copy here" 6)μετονομαζουμε το αρχειο(παταμε παρατεταμενα κτλ) com.android.vending-4.1.6.apk ΣΕ Phonesky.apk 7)παταμε παρατεταμενα το Phonesky.apk και παταμε permissions οπου εμφανιζεται ενα τετραγονακι με συνολο 9 κουτακια... εμεις θελουμε την πρωτη και την δευτερη ΚΑΘΕΤΗ στηλη τικαρισμενες και απ την τριτη καθετη στηλη το πρωτο κουτακι τικαρισμενο.. και παταμε οκ 8)παταμε παρατεταμενα το Phonesky.apk και παταμε move 9)παμε μεσα στον φακελο app (/system/app) και παταμε move here 10)Mολις γινει αυτο φευγουμε απ το root explorer ,ανοιγουμε το εγκατεστιμενο gmail, συνδεομαστε στον google λογαριασμο μας και φευγουμε.. 11)Ανοιγουμε το play store και ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ την εμπειρια google στο ταμπλετ μας(optional:Ανοιγουμε 2η μπυρα) Υ.Γ. Πειτε μου για οποιοδηποτε προβλημα που θα αντιμετοπισετε(δεν νομιζω να εχετε κανενα,σας εγραψα και την παραμικρη λεπτομερια...)
×
×
  • Create New...