Jump to content

typakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by typakos

  1. Καλησπέρα αντιμετωπίζει κανένας θέμα με το gps? γτ σε εμένα χάνετε συνέχεια. και με βγάζει όπου νανε, και πολύ δύσκολα βρίσκεις σήμα. Δεν μου το έκανε το προηγούμενο κινητό.
  2. Kαλήμερα παιδιά εχω ενα θέμα με τα update, επειδή έχω να κάνω κανα 2 χρονιa τώρα δεν κατεβαίνουνε στην ενημέρωση . Πρέπει να κάνω reset ?
  3. καλησπέρα, όταν μου ήρθε η ενημέρωση και πέρασα την pie η φροντίδα συσκευής δούλευε κανονικά. μετά που το έκανα factory reset.. γτ σαν να είχε κάποια μικρά lagakia. η φροντίδα συσκευής κάνει κανα λεπτό για να κάνει Βελτιστοποίηση, γυρνάει καμια 20 30 φορες ... το κανει και σε άλλους ?? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα περίπου 15 20 % χειροτέρεψε.
  4. Καλησπέρα μια βοήθεια ήθελα .. οταν ειναι κλειδωμένο το κινητό κατεβαίνει η μπάρα, που πάω για να το απενεργοποιήσω
  5. Κομπλέ, ευχαριστώ παιδιά :)
  6. Στο oreo τα έβγαζε κανονικά δεν υπήρχε κάποιο θεμα. το εχουνε κ αλλη αυτο το πρόβλημα? και μετα την αναβαθμίσει πολύ πιο αργό μου φαίνεται το κινητο και 15 20 % χειρότερη μπαταρια
  7. Εχω πρόβλημα όταν τραβάω βίντεο. δεν υπάρχει η επιλογή 4Κ. πουθενά στης ρυθμίσεις
  8. Το δοκίμασα και αυτό, αλλά και πάλι δεν αλλαζει η αναλυσει σε 4κ. δεν την εχει καθόλου την επιλογή
  9. Αυτο εξηγώ δεν υπάρχει QHD γράφει μέχρι fhd, και να κατεβάσω την αναλυσει
  10. Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα στα βίντεο, δεν μου βγάζει 4Κ αναλυσει μόνο fhd .. αυτο έγινε απο τότε που έβαλα android 9 Pie. καμιά βοήθεια?
  11. Απο που μπορώ να κατεβάσω την Gcam στο s9 plus
  12. Το έχω ελενξει μόνο στο σπίτι, απλός δεν είναι ότι σέρνεται, γράφει οτι δεν έχετε ιντερνετ, οι άλλες συσκευές δουλεύουν κανονικά, και με MB δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
  13. Έχω κάνει και επαναφορά εργ.ρυθμίσεων, και πάλι δεν έχει διορθωθεί.
  14. Καλησμέρα εχω πρόβλημα με το wifi. Οταν σuνδεομαι μπαίνει κανονικα π.χ στο youtube και δεν μπαινει στο google η σε καποια εφαρμογη που χρειαζεται internet. Αυτο δεν συμβαινει παντα, αλλα τωρα τελευταια το κανει συνεχεια. Δεν το εχω κανει root μαμα rom, τι φταιει?
  15. καλησπέρα ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω στο google play, paysafecard???
  16. Εκανα και εγώ την νέα αναβαθμίσει και παρατήρησα οτι το κινητό ζεσταίνετε περισσότερο. και οταν μιλάς στο τηλέφωνο το μεγάφωνο ακούγετε πιο σιγά.. παρατήρησε κανένας τα ίδια?
  17. Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε αναβάθμιση... είναι γερμανικό.. συμφέρει να την κάνω? δεν το έχω κάνει ροοτ...
  18. καλησπέρα όταν εισε στην αρχική οθόνη έβγαζε κάτι στα πλάγια μια συντομευσει να μπαίνεις στης εφαργογες.. εμένα τώρα δεν το βγάζει, μπορείτε να με βοηθήσετε? οποιος δεν κατάλαβε δειτε στο βίντεο. παντε στο 13:11
  19. και εγώ έχω αυτήν την απορία...
  20. Σε πολύ χαμηλό φωτισμό.. http://www.imagebam.com/image/28d4cd321575899
  21. Καλησπέρα μόλις πήρα και εγω το νοτε 3 από καιζερ ... και δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο μπορεί να με βοηθήσει κανεις, μήπως μπορώ να κατεβάσω καμιά εφαρμογή?
  22. καλησπέρα παρέλαβα σήμερα το νεο απο το το2c ολλα μια χαρά.. αλλα ακουστικα δεν μου στειλανε... εσας ειχε το πακετο σας??????
×
×
  • Create New...