Jump to content

Joe09

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Joe09

  • Ημ. Γέννησης 04/11/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Joe09's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το 64gb chinese version, από ότι διάβασα οι μόνες διαφορές που έχουν μεταξύ τους είναι το color OS το οποίο στο αλλάζουν από κίνα, και στην εγγύηση, σωστά; Επίσης οι κάτοχοι του chinese version θα μπορούν να κάνουν τα αντίστοιχα updates του Cyanogen; Ευχαριστώ!
  2. Γειά σου φιλε μου, εγώ παρήγγειλα στις 2/9 και μεχρι τις 7/9 ηταν στο Information received μπλα μπλα.. μετα 7/9 απογευματάκι έγραψε despatched to overseas, και περιμένω! οπότε περίμενε :)
  3. Joe09

    Jiayu G3S

    Γειά σας παιδιά παρήγγειλα το G3S και εγώ στις 2/9, στις 4/9 στο tracking του SGPOST μου βγάζει αυτό το status (Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) έχει κανείς ιδέα;
  4. τέλεια τότε θα το κάνω με ταχυδρομείο και τα λεφτά που θα έδινα για να μου το φέρουν με EMS θα τα δώσω για accessories και τέτοια, ευχαριστώ! http://www.minideal.net/zopo-zp910-android-4-1-smart-phone-mtk6589-quad-core-5-3-inch-ips-hd-screen.html για το συγκεκριμένο τι λέτε; έχω μπερδευτεί με αυτες τις τιμές και τις μάρκες.. αυτό ή το JIAYUN G3S; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.
  5. και πόσες μέρες θέλει με το ταχυδρομείο ; 20 πάνω κάτω ;
  6. πάλυ καλά που με πρόλαβες! με EMS τελωνείο και με αυτήν την εταιρεία;
  7. Παιδιά έχει κανείς στην κατοχή του κουπόνι έκπτωσης για το JIAYUN G3S γιατί θέλω να το παραγγήλω με DHL για να μου έρθει φέτος, αν κάποιος μπορεί να με διευκολίνει θα ήμουν ευγνώμον! Ευχαριστώ
  8. Ευχαριστώ, και κάτι τελευταίο, να πάρω case και screen protection απο το site ή υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα που εισάγει accessories?
  9. Δύο φανταστηκά κινιτά! Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!
  10. Μετά απο σκέψη αποφάσησα να αγοράσω το Jiayu g3s από το minideal.net και ήθελα να ρωτήσω αν πρεπει να πληρωσω για root ή είναι rooted απο την μαμά του ;
  11. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, επίσης είδα το cubot one, είναι καλό σε σύγκριση με το JIAYU G3S ;
  12. Γειά σας! Είμαι καινούργιος στο site αυτό αλλά αφού το έψαξα λίγο σκέφτικα να ρωτίσω εδώ μιας και βλέπω ότι ξέρετε τι σας γίνεται πάνω στα κινιτά που σκέφτομαι να αγοράσω. Σκέφτομαι να πάρω ή το JIAYU G3S ή το Tronsmart TS7 Έχω μερικές αποριές οσο αναφορά την λειτουργεία τους μεσα στην Ελλάδα, δηλαδή σήμα κτλ θα λειτουργούν καλά; Έχει αγοράσει κάποιος άνα απο τα δυο ώστε να μου πει τις σκέψεις του πάνω στα συγκεκριμένα κινιτά; και τέλος μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιο αξιοπιστο site για να παραγγήλω ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...