Jump to content

giantdi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About giantdi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

giantdi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε όλα τα κινητά που είχα, έβαζα ξυπνητήρι, έκλεινα το κινητό και χτυπούσε κανονικά. Δοκιμασμένο σε Huawei P9-Lite με Kirin και Android 7 και σε Χiaomi Hongmi με Mediatek και Android 4.4 Θεωρώ πως δεν έχει να κάνει ούτε με τον επεξεργαστή αλλά ούτε με την έκδοση του Android. Γίνεται να ενεργοποιείται το ξυπνητήρι με κλειστή τη συσκευή ή πρέπει αναγκαστικά να συμβιβαστώ με την "παραξενιά" της συσκευής; Αναγκάζομαι τώρα να κοιμάμαι με κινητό ανοιχτό δίπλα μου για να έχω ξυπνητήρι.
  2. Ότι δοκιμές κι αν έκανα δεν κατάφερα κάτι. Με κλειστό το κινητό το ξυπνητήρι δεν ενεργοποιείται. Βρήκε κανείς λύση;
  3. Το ξυπνητήρι του δε λειτουργεί όταν το κινητό είναι κλειστό; Δοκίμασα να βάλω αφύπνιση, έκλεισα το κινητό και δεν χτύπησε ποτέ. Σε όλα τα άλλα κινητό Xiaomi που είχα λειτουργούσε κανονικά και με κλειστό κινητό. Καμιά ιδέα;
  4. giantdi

    Redmi 3S

    Καλησπέρα στην ομάδα :-) Παρέλαβα από vickmall, πριν 2 μέρες ένα καινούργιο Xiaomi Redmi 3S με εγκατεστημένη την (custom ίσως) MIUI V7 7.5.1 Stable η οποία διέθετε Εληνικά πλήρως. Όμως για κακή μου τύχη, είπα να πάρω το ρίσκο και να κάνω OTA Update στην τελευταία ​MIUI V7 7.5.9 Stable​ που μου εμφάνιζε διαθέσιμη online!! Από τότε δυστηχώς, έχασε παντελώς την ελληνική γλώσσα, μιάς και η τελευταία official global miui rom for Xiaomi Redmi 3S ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ως προεπιλογή, ...μα είναι δυνατόν εν έτη 2016??? ​ Οπότε, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω ξανά κάποια εξελληνισμένη rom σε μορφή fastboot, έτσι ώστε να αποφύγω την όλη διαδικασία τους ξεκλειδώματος bootloader, η οποία είναι εξαιρετικά χρονοβόρα μέχρι να έρθει η έγκριση..!?? ​ Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! ;)
  5. Don't you worry a bit about it dear Sarah, you are more than welcome among us! :wink:

     

    May you have a great day ahead of you, keep up the good work & also be patient enough with us ''Greeks''! :p

     

    Kind Regards,

     

    John.

  6. Σε ευχαριστώ πολύ nickpap1, για την απάντηση αυτή & τον χρόνο σου!! :D:bow: Πιθανώς να δουλέυει με την αλλαγή του preloader, αλλά δυστηχώς έστειλα πριν 2 βδομάδες το Mlais M9 μου, πίσω στον Gearbest για επισκευή & πιθανή αντικατάσταση μιάς και ήμουν εντός εγγύησης. Οπότε δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω με αυτή τη rom.:( Ελπίζω κάποια μέρα να καταφέρω να πάρω πίσω από τον Gearbest ένα λειτουργικό Mlais M9, πρωτού βγούμε από την κρίση σαν χώρα..! :cry::X:lol:
  7. Ρε παιδιά, καλησπέρα και συγγνώμη αν σας πρίζω με το θέμα μου, αλλά εδω και μία εβδομάδα έχω δοκιμάσει σχεδόν το πάντα (από drivers, roms, sp flashtools, windows x86 or x64) και το αποτέλεσμα είναι αυτό το ERROR ( BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) [EMI] Enable DRAM fail )!!!:mad: Έψαξα σε σχεδόν όλα τα forum σχετικά με το Mlais M9 για κάποια λύση στο πρόβλημά μου, ξένα & εγχώρια αλλά μάταια!!:( Για όλους τους παραπάνω λόγους φίλτατοι συνφορουμίτες, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να με βοηθήσετε!:cry::drool::help::respect: Αν μπορείτε να μου στείλετε κάποιο μήνυμα που θα με βοηθούσε, ή να δοκιμάζατε να μου δώσετε λύση μέσω teamviewer, ή ακόμη και να βρισκόμασταν από κοντά αν δεν σας είναι ιδιαίτερος κόπος (με το αζημίωτο):thanks: Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο & την υπομονή σας, και ανυπομονω να έχω σύντομα νεότερα!:D Μήνυμα σφάλματος στο SP Flashtool https://imageshack.com/i/ey7LsUvLj Χρήσιμο Φόρουμ γεμάτο Roms & Utilities για το MLAIS M9!!! (Δυστυχώς είναι στα Ρώσικα) http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=661783&st=100
  8. Καλησπέρα στην κοινότητα! :D Εδώ και 1,5 μήνα είμαι κάτοχος του Mlais M9 & σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ειδικά και με την χαμηλή τιμή που το αγόρασα (gearbest $62). Δυστηχώς όμως πριν 3 μέρες κατάφερα να το κάνω hard bricked, στην προσπάθειά μου να αυξήσω τον εσωτερικό αποθηκευτικό του χώρο για εφαρμογές, από τα 2gb στα 6gb! :( Παρόλο που είχα ξαναδοκιμάσει επιτυχώς την ίδια διαδικασία και με άλλο κινέζικο κινητό στο παρελθόν (ΗΤΜ Η9500+), αυτή τη φορά όμως κατάφερα να το μπρικάρω, με αποτέλεσμα το κινητό να μην φορτίζει καν, ούτε να μπαίνει σε recovery mode, παρά μόνο το αναγνωρίζει το flashtool όταν το συνδέω μέσω usb θύρας στον υπολογιστή :mad: Προσπαθησα πολλές φορές να του φλασάρω ξανά ολόκληρη την stock rom, αλλά μάταια!! Δοκίμασα με διάφορες εκδόσεις του flashtool, με σχεδόν όλους τους συμβατούς drivers, αλλά δυστηχώς δεν είχα κανένα αποτέλεσμα! :confused: Όλες μου οι προσπάθεις στο flashtool, έβγαζαν αυτό ακριβώς το μήνυμα σφάλματος: BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) [EMI] Enable DRAM fail - See more at: https://forum.hovatek.com/thread-439.html#sthash.j8VuwnVD.dpuf Γνωρίζει μήπως κάποιος από εσάς να μου προτείνει κάποια λύση, ή να μου στείλετε εάν έχετε κρατήσει κάποιο full rom image backup με το πρόγραμμα MTK droid Tools, ακολουθώντας την σχετική μέθοδο ( http://pinoyscreencast.net/how-to/get-full-rom-dump-stock-rom-mt6572-mediatek-smartphones-using-spft-mtk-droid-root-tools/ ) ??? Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας & ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε με το πρόβλημά μου, να είστε όλοι καλά! :)
  9. Έχεις απόλυτο δίκιο arisg90, λάθος μου, δεν το πρόσεξα καν!! :X:O:X
  10. Μήπως έχεις να δώσεις και κάποιο link, πού ξετρύπωσες βρε θηρίο site που να πουλάειι ακόμη το Coolpad 7320 & μάλιστα φθηνότερα από 75$ ???
  11. Για λίγες μονάχα ώρες ακόμη (μεχρι τις 5 το πρωί αύριο 26/8/15 ώρα Ελλάδος), το καταπληκτικό value for money Mlais MX Base από τα 140$ στα μόλις 90$ με το κουπόνι MXEDM :shock::hypno::wink: Όσοι πιστοί προλάβετε, υπάρχει διαθέσιμο στοκ των 50 τεμαχίων και στα 3 χρώματα που βγαίνει (μαύρο, άσπρο & γαλάζιο) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_182273.html Επίσης δίνει μαζί και δωράκια: power bank 2600mAh, touch pen, 3,5mm dust plug, earphone cable winder) ;-)
  12. Παιδιά, μια γρήγορη ερώτηση επειδή είναι πολλές σελίδες το νήμα... Ποιά Rom προτείνετε να βάλω ως πιο καλή και σταθερή χωρίς προβλήματα? Αν μπορείτε στείλτε το link για το κατέβασμα! Ευχαριστώ!
  13. Δεν γίνεται, είναι στρατόπεδο! Μόνο πρίζα Ethernet έχω στην διάθεσή μου! Καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...