Jump to content

olgaki93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by olgaki93

  1. olgaki93

    Honor 6

    Έχω την Β317 η οποία είναι η 4.4.2. Το τηλέφωνο είναι χωρίς root full μαμά. Μπορώ να πάρω την lollipop χωρίς ιδιαίτερα βάσανα? (root, 3 κουμπιά κλπ) ευχαριστώωωω!!! Στην πρώτη σελίδα έχει κάτι για lollipop αλλά δεν καταλαβαίνω...
  2. olgaki93

    Honor 6

    Ακριβώς αυτό έχω και εγώ,το θέμα είναι να μην προχωρήσουν και πολλαπλασιαστούν τα σημάδια.Τελικά τι ακριβώς πρόβλημα είναι αυτό,έχεις καταλάβει?
  3. olgaki93

    Honor 6

    Γειά σας παιδιά!! Εδώ και αρκετό καιρό εμφανίστηκε ένα μπλέ σημάδι στην οθόνη το οποίο φαίνεται μόνο όταν η επιφάνεια του κινητού είναι μαύρη . Τι να κάνω?
  4. olgaki93

    Honor 6

    Καλημέρα παιδιά. Εδω και λίγο καιρό δεν έχω καλή επαφή με το κινητό μου, το touch δεν ανταποκρίνεται καλά. Στην αρχή στα παιχνίδια και τώρα που το παρατηρώ έχω πρόβλημα παντού και στο Facebook, παντού. Όταν scrolαρω προς τα πάνω να δω το Facebook δε σταματάει το scroling με το αγγιγμα του δάχτυλου. Ή σταματάει όταν αποφασίσει αυτό, λίγο αργότερα. Παρατηρώ όταν το έχω σταματήσει το scroling με το δάχτυλο μου και το κρατάω στην οθόνη το δάχτυλο, η οθόνη δεν είναι ακίνητη. Τρέμει. Κατα το scroling ανοίγει σελίδες, πατιούνται τα link, το οποίο πρόβλημα υπάρχει παντού απλά στη συγκεκριμένη αφαρμογή σας εξηγώ πως είναι τα πράγματα. Τα παιχνίδια δε μπορείς να τα παίξεις γιατί η ακρίβεια στην απόκριση χάλασε. Το πήρα από Vickmall τον Σεπτέμβριο και δε το έχω πειράξει καθόλου. Έχετε κάτι κατά νου? :(
  5. Τέλειοοο... Καλή επιτυχία και πιο πολύ σε μένα... :)
  6. olgaki93

    Honor 6

    Γεία σας παιδιά!!! Το κινητό έκανε μόνο του επανεκκίνηση και έχει κολλήσει στην φάση που λέει ''honor''. Πατάω παρατεταμένα το κουμπί για να κάνει αναγκαστική επανεκκίνηση αλλά τίποτα... τι να κάνω??
  7. olgaki93

    Honor 6

    ΟΤΑ είναι οι επίσημες αναβαθμίσεις. Έτσι δεν είναι? Freezάρω? Δηλαδή να τα κάνω απενεργοποίηση στις πληροφορίες εφαρμογής?
  8. olgaki93

    Honor 6

    ΝΑΙΙΙΙ????? Δηλαδή αν κάτσω να κάνω όλα αυτά για να ξηλώσω αυτές τις εφαρμογές, με το πρώτο update θα μου τις φορτώσουν ξανά? :mad: Χαζοί είναι? Για ποιο λόγο? Εγώ θα τις βγάζω, αυτοι θα τις βάζουν? Για τον bootloader (να τον κλειδώσω) εννοώ να το επαναφέρω πλήρως μετά το ξήλωμα αυτών των εφαρμογών
  9. olgaki93

    Honor 6

    Μια τελευταία ερώτηση... Σκέφτομαι να κάνω root το κινητό για να βγάλω κάποιες εφαρμογές που με εκνευρίζουν και μετά να το ξανακλειδώσω. 1) Αν πάρω επίσημο update θα ξανασχοληθώ με αυτές? 2) Με την εγγύηση τι παίζει? τη χάνω? Δύο ήταν οι ερωτήσεις τελικά... :D
  10. olgaki93

    Honor 6

    Έχω την EMUI 2.3 Θέλω να δοκιμάσω την 3.0. Δε κατάλαβα το "Γρανάζι στο κάτω μέρος" Που είναι αυτό? Δε το βρήκα. Και κάτι ακόμη... Αν κάνω root το κινητό, μπορώ μετά να κλειδώσω τον bootloader και να έχω το root? θα παίρνω κανονικά τα επίσημα updates?
  11. olgaki93

    Honor 6

    1) Ενοώ τα Κινέζικα που πετάγονται στα pop up παραθυράκια, στην οθόνη κλειδώματος και γενικά υπάρχει αρκετή Κινεζίλα 2)Αυτές θέλω και εγώ γιατί μου άρεσε πολύ 3)Για root και για πέρασμα ROM
  12. olgaki93

    Honor 6

    Γειά σας παιδιααά!!! Μου ήρθε το κινητό (σε 25 μέρες)και είναι απίστευτο!!! Έχει το emui 2.3 που μου αρέσει πάρα πολύ αλλά πώς θα βγάλω αυτά τα Κινέζικα? Μου προτείνετε να βάλω κάποια άλλη ROM? Μπορείτε να μου δώσετε έναν οδηγό?
  13. olgaki93

    Honor 6

    Το site αυτό δεν μου βγάζει πληροφορίες, μου λέει :The itemno. is wrong.! Υπάρχει καμία άλλη σελίδα να βρω πού είναι το δέμα μου? Τον κωδικό να τον πληκτρολογώ σκέτο?
  14. olgaki93

    Honor 6

    Ευχαριστώ dimathess για την βοήθεια σου. Έχω και μια άλλη απορία που είναι εκτός θέματος αλλά δε ξέρω που να τη συζητήσω. Το τηλέφωνο το αγόρασα 280.38 ευρώ και στο PayPal γίνεται αυτός ο χαμός από εδώ κάτω Original Authorization Date Type Status Details Amount Sep 23, 2014 Authorization To wang feng Completed ... -$369.99 USD Related Transactions Date Type Status Details Amount Sep 23, 2014 Temporary Hold Placed Details -€1.50 EUR Sep 24, 2014 Temporary Hold Removed Details €1.50 EUR Sep 24, 2014 Charge From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete. Details €298.55 EUR Sep 24, 2014 Currency Conversion Completed Details -€300.05 EUR Sep 24, 2014 Currency Conversion Completed Details $369.99 USD Sep 24, 2014 Express Checkout Payment Sent Completed Details -$369.99 USD Original Authorization: Total Payment: -$369.99 USD -$369.99 USD 280 το αγόρασα, 369.99 δολάρια πληρώθηκε ο κινέζος δλδ 291.5 ευρώ και τελικά μου αφαιρέθηκαν απο τη κάρτα 298.55 ευρώ? Είναι λογικό αυτό? Να μην ανησυχώ? Είναι η πρώτη μου αγορά με αυτόν τον τρόπο.
  15. olgaki93

    Honor 6

    Γεια σας παιδιά! Το παρήγγειλα από το vicmall. Πώς μπορώ να δω το status της παραγγελίας μου? Ευχαριστώ
  16. olgaki93

    Honor 6

    Ευχαριστώ πολύ! Ξεκινάω την αγορά :)
  17. olgaki93

    Honor 6

    Γειά σας και πάλι!! Συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος. Θέλω να πάρω αυτή τη θήκη. Έχω μια mastercard prepaid την οποία την έχω συνδέσει με την paypal. Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς όμως δεν μου δίνει την επιλογή για αγορά μέσω paypal, τη συναλλαγή δεν την βλέπει η paypal. Να προχωρήσω σε αγορά μόνο ως mastercard? Είναι αξιόπιστο site?
  18. olgaki93

    Honor 6

    Παιδιά το παρήγγειλα από το vickmall. Μου είπε ότι θα βάλει τιμή έξω από το κουτί 15 έως 25 ευρώ. Είναι επικίνδυνο να περάσω κανένα τελωνείο? Μόλις έρθει θέλω να με βοηθήσετε να βάλω το play store και να το κάνω root Ελπίζω να είναι εύκολο.
  19. olgaki93

    Honor 6

    Καλησπέρα... Θέλω να παραγγείλω το κινητό. Ποιά έκδοση να παραγγείλω? H60-L02 κάπου διάβασα ότι αυτή είναι η έκδοση για την Ελλάδα. Ισχύει αυτό ή όχι? Θα έρθει ρουταρισμένο η όχι? Λέω να το παραγγείλω από το To2c.com. Είναι αξιόπιστο? Από φωτογραφική πώς πάει? Γιατί είναι ένα συμείο που με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ!
  20. Γειά σας παιδιά. Αποφάσισα να πάρω το mi3 και θέλω να με βοηθήσετε να επιλέξω μαγαζί για να το αγοράσω. Δε με ενδιαφέρει ο χρόνος παράδοσης. Μπορώ να περιμένω. Δε ξέρω να περνάω Rom και γενικά αν χρειάζεται κάποια αλλαγή μόνο με απλά βήματα. Οπότε το θέλω όσο πιο έτοιμο γίνεται. Πιο μαγαζί να επιλέξω και τι κινήσεις να κάνω; (αξιόπιστο μαγαζί με χαμηλή τιμή). Ευχαριστώ.
  21. Πείτε μου τη γνώμη σας και για το xiaomi mi4 των 5 ιντσών. Κοντά στα 330 βγαίνει. Σε σύγκριση με το LG g2. Το βλέπω πανέμορφο.. Μου θυμίζει Apple style. Και τι να προσέξω κατά την παραγγελία. Ευχαριστώ.
  22. Γειά σας παιδιά!! Μόλις ανακάλυψα και το one plus one στα 287€ στο minideal. Τι γνώμη έχετε για αυτό το κινητό σε σχέση με τα άλλα δύο. Με τα Κινέζικα που θα αναγκαστώ να τα πάρω από έξω τι γίνεται με την εγγύηση?
  23. Γειά στην παρέα Μου γυαλίζει το LG G2.Αυτή τη στιγμή τα σκρουτζομάγαζα το έχουν 285 ευρώ. Έχετε κατι καλύτερο να μου προτείνετε σε αυτα τα χρήματα που είναι και το ταβάνι μου? Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι η κάμερα και μετα η μπαταρία. Ευχαριστώ
  24. Με αυτό το Link ξεκλείδωσα το Bootloader επιτυχώς αλλά δε μπόρεσα να το κάνω Root. Δε ξέρω για ποιο λόγο. Έτρεξα το προγραμματάκι μερικές φορές αλλά δε πέτυχε. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι?
×
×
  • Create New...