Jump to content

CHRIS19781

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by CHRIS19781

  1. Καλημέρα, Aν αγοράσω ενα PC απο USA και το στείλω με κούριερ στην Αγγλια σε φυσικό πρόσωπο που κατοικεί εκεί γνωρίζετε αν θα επιβαρυνθεί με έξοδα εκτελωνισμού;
  2. Σ' ευχαριστώ ακολούθησα όλες τις οδηγίες σου και λειτουργεί άψογα. Να σαι καλά.
  3. Eυχαριστώ για τις απαντήσεις στον ιστότοπο έχει μόνο ένα διαγνώστικο πρόγράμμα. Το γνωρίζω οτι πρέπει να αλλάξω το APN αλλα δεν ξέρω πώς το παλεύω με mobile partner. Δοκίμασα να βάλω απλά την κάρτα μέσα όλο αποτυχία σύνδεσης βγάζει .:)
  4. Καλησπέρα. Εχώ ένα mobile broadband to Huawei e3131 το οποίο ήταν αγορασμένο με wind. Tώρα θέλω να βάλω cosmote internet on the go.Tι αλλάγες πρέπει να κάνω ? Δοκίμασα με το DC-Unlocker και είναι ανοίκτο.Στον ιστότοπο τις cosmote δέν υπάρχει το μοντέλο με τους αντίστιχους drivers. Eυχαριστώ.
  5. Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το mitsubishi στή θέρμανση έχει λιγότερη μέση ωριάια κατανάλωση 0,527 kw !!! Τα Hitachi δε τα ξανα αγγίζω είχα στο παρελθόν ένα θέμα με την ελληνική αντιπροσωπεία..... Σε πρόσφατο ταξίδι στην βουλγαρία έπεσα πάνω στο daikin έχει τιμή εκει 800 e αλλά απ ότι φαίνεται έιναι αρκετά ποιο ενεργοβόρο.Μέ 400 + e πάιρνεις το mitsubishi και κάνεις απόσβεση μέσω της χρήσης του. Να σαι καλά.
  6. Καλησπέρα το DAIKIN RX 60G3V1B σε συνδυασμό με την FTX 60GV1B εσωτερική μονάδα αξίζει τα λεφτά του ? Απ οτι βλέπω έχει μέση ωριάια κατανάλωση για ψύξη 1,98 kw και για θέρμανση 2,32 kw.Υπολογίζω σωστα ? o χώρος είναι 30 τμ ενιαίος και με 20472/23884 btu ψύξη/θέρμανση πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή. (Σκόπιμα επιλέγω ένα 12% περίπου παραπάνω ισχύ στήν ψύξη για να μη ζορίζεται το μηχάνημα):).
×
×
  • Create New...