Jump to content

nikolasm2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikolasm2

  1. nikolasm2

    Sony Xperia P

    Μήπως κανένας έχει καμια ιδέα;
  2. nikolasm2

    Sony Xperia P

    Γειά σας παιδιά!Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό.Προσπάθησα να κάνω relock το bootloader μέσω flashtool και τώρα δεν ανοίγει καν.Προσπάθησα να περάσω ξανά kernel από το flashtool και μου βγάζει σφάλμα ότι πρέπει να εγκαταστήσω τους drivers,παρόλο που το έχω κάνει ήδη.Επίσης όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή, αποσυνδέεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα.Σώζεται η κατάσταση; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. nikolasm2

    Sony Xperia P

    ροοτ έκανα,τώρα για το custom rom δεν ξέρω.Θέλω να φύγουν όλες αυτές οι εφαρμογές που βάζουν μέσα οι εταιρίες κινητής. Ευχαριστώ πολύ!
  4. nikolasm2

    Sony Xperia P

    Μήπως μπορεί να με βοηθήσει και εμένα κάποιος;
  5. nikolasm2

    Sony Xperia P

    Καλησπέρα παιδιά!Είμαι νέος στο φόρουμ.Θα ήθελα την βοήθεια σας. Θέλω να εγκαταστήσω κάποια custom rom και root στο κινητό αλλά δεν ξέρω ποιά από όλες όσες κυκλοφορούν καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνω.Έχω έκδοση 4.1.2 jelly bean 6.2.A.1.100 Είναι τόσες οι roms που κυκλοφορούν που δεν μπορώ να βγάλω άκρη...Έχετε να μου προτείνετε κάποια συγκεκριμένη;Με ποιό τρόπο θα την εγκαταστήσω;Διαβάζω στο xda αλλά είμαι λίγο άσχετος από αυτά. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...