Jump to content

V_laiou1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by V_laiou1

  1. Καλησπερα..εχω ενα λαπτοπ turbo x και εχω ενα προβλημα..οταν βαζω καποιο dvd να δω δεν μπορω να το δω και δεν ξερω γιατι..χρειαζομαι καποιο προγραμμα?οταν το βαζω πηγαινω στον υπολογιστη μου,παταω πανω σε αυτο που μου εμφανιζει δηλαδη στο dvd μου και μου βγαζει να το ανοιξω με καποιο προγραμμα οπως το bsb player,το windows media player και πολλα αλλα αλλα οποιο και να πατησω δεν μου το ανοιγει για να μπορεσω να δω το dvd..ειμαι και λιγο ασχετη...οποιος μπορει ας με βοηθησει..ευχαριστω πολυ!!!
  2. Καλησπέρα!θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το iPhone 4S..θα ήθελα να ρωτήσω αν οταν το κινητο ειναι κλειστό ή εχει πέσει απο μπαταρία μετα που το ανοιγετε σας εμφανίζει τις αναπάντητες κλησεις;γιατι εμένα εμφανίζει μονο τα μηνυματα..αποθηκεύονται κάπου αλλου η απλα δεν τις εμφανίζει ποτε;;ευχαριστω!
  3. V_laiou1

    iPhone 4S

    Καλησπέρα!θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το iPhone 4S..θα ήθελα να ρωτήσω αν οταν το κινητο ειναι κλειστό ή εχει πέσει απο μπαταρία μετα που το ανοιγετε σας εμφανίζει τις αναπάντητες κλησεις;γιατι εμένα εμφανίζει μονο τα μηνυματα..αποθηκεύονται κάπου αλλου η απλα δεν τις εμφανίζει ποτε;;ευχαριστω!
  4. V_laiou1

    iPhone 4S

    Ναι θα το παω να το κοιτάξουν αλλα μου κανει εντύπωση!σε ευχαριστω πολυ πάντως!
  5. V_laiou1

    iPhone 4S

    Καλησπέρα,εχω το iPhone 4S εδω και περίπου ενάμιση χρονο,τον τελευταίο καιρο μου βγάζει μη εγκυρη sim,το εχω αγοράσει απο την Ελλάδα,το δίκτυο ειναι cosmote και δεν εχω κανει jb.Δεν ξερω τι συμβαίνει,αν μπορειτε βοηθειστε με.
×
×
  • Create New...