Jump to content

badolewn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About badolewn

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 23

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

badolewn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όλη αυτή η μαγκιά που ξεχειλίζει από τα μπατζακια κάποιων "αντρών" έχει αρχίσει να μου την δίνει. Λυπάμαι πολύ για μερικούς ανθρώπους...ειλικρινά λυπάμαι!
  2. Αρχικά μετά από 5 αποτυχημένες προσπάθειες, πρέπει να περιμένεις 25 δευτερόλεπτα για να ξαναπροσπαθήσεις. Αφού περιμένεις τα 25 δευτερόλεπτα, θα δεις κάτω δεξιά ότι υπάρχει ένα κουμπί “Ξεχάσατε το Μοτίβο”. Το πατάς και σου ζητάει να βάλεις το email σου και τον κωδικό πρόσβασης. Τα βάζεις και το τηλέφωνο ξεκλειδώνει. Για τη διαδικασία αυτή δεν χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ. Απλά κάνει εξακρίβωση των στοιχείων που είχες αρχικά τοποθετήσει στο τηλέφωνο. Κάθε Android τηλέφωνο, όταν το ενεργοποιείς, σου ζητάει έναν λογαριασμό email. Αυτός χρειάζεται για να έχεις πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου αλλά και στο Android Market. Αυτός ο λογαριασμός email είναι ο βασικός σου και δεν αλλάζει, ούτε σβήνεται ενώ χρειάζεται και για το ξεκλείδωμα της συσκευής. Σ'ευχαριστώ πολύ. Το λύσαμε!!!! :)
  3. Πας ρυθμίσεις,αντίγραφα ασφαλείας,επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Έτσι κάνεις reset και επανέρχεται το κινητό σε εργοστασιακή κατάσταση. Δυστυχώς, έχουμε βάλει μοτίβο το οποίο ξεχάσαμε. Μήπως υπάρχει κάποια λύση γι αυτό?
  4. καλησπέρα. να ρωτήσω κάτι. Στο συγκεκριμένο κινητό πώς κάνουμε reset???
  5. Καλησπέρα και από μένα. Εδώ και δύο μήνες περίπου ψάχνω ένα τραγούδι και κοντεύω να σκάσω. Το τραγούδι έπαιζε στην εκπομπή γυρίσματα. Σε εκείνη την εκπομπή έιχε καλεσμένη την Πετρουλάκη. Ο τραγουδιστής, είχε ίδια φωνή με τον τραγουδιστή των R.E.M και στην αρχή του τραγουδιού ακούγεται κάτι σαν σειρήνα από αυτές που έχουνε στα clubs. Κάποια στιγμή λέει " going under under under my.....".....πφφφ...δε δίνω και πολλά στοιχεία, αλλα κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!
×
×
  • Create New...