Jump to content

Stonecity3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Stonecity3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Stonecity3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρώτα τον Θεό για οποιαδήποτε απορία έχεις! Σίγουρα εκείνος με τη σοφία Του θα σε βοηθήσει! Απλά πληκτρολόγησε την ερώτηση που θες να κάνεις, και στη συνέχεια πάτησε στην εικόνα Tου. Τώρα, έχεις όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου στην οθόνη σου! Όλα τα μυστήρια του σύμπαντος είναι στα χέρια σου! * Η εφαρμογή είναι για την διασκέδαση σας και δεν θέλει με κανέναν τρόπο να βλάψει ή να κατηγορήσει οποιαδήποτε θρησκευτική αντίληψη. Link:https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_szoumpoulias.AskGod&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFwcGludmVudG9yLmFpX3N6b3VtcG91bGlhcy5Bc2tHb2QiXQ..
  2. Παρακαλώ πρόσθεσε και αυτές τις δύο στη λίστα σου: Ask God https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_szoumpoulias.AskGod#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiYXBwaW52ZW50b3IuYWlfc3pvdW1wb3VsaWFzLkFza0dvZCJd Monuments of Athens (Ξενόγλωσση) https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_szoumpoulias.Athens_BC&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwyLDEwMiwiYXBwaW52ZW50b3IuYWlfc3pvdW1wb3VsaWFzLkF0aGVuc19CQyJd Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό με κάποιους φίλους έχουμε δημιουργήσει την West Developers Team, μια ελληνική ομάδα με android developers. Μέχρι στιγμής έχουμε εκδόσει δύο εφαρμογές: Το link στο playstore: https://play.google.com/store/apps/developer?id=West+Developers+Team Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...