Jump to content

subarakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About subarakis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

subarakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. η rom που βρηκες ειναι για το 4πυρηνο? Δουλεύουν με αυτή και οι δύο sim?
  2. το δικό μου κινητό έχει το εξής προβλημα: βαζω καρτα cosmote στη sim1 και wind στη sim2. Εχω κανονικά σημα και κανω κλησεις απο την 1, ιντερνετ κλπ, αλλά δεν βλεπει καν την 2 Αν βαλω την wind στην 1 και cosmo στην 2, δεν εχω σημα σε καμμία. Οι κάρτες δουλευουν κανονικά αν τις βαλω σε άλλο 2καρτο. Αν βάλω μόνο την cosmo δουλεύει. Αν βάλω μονο την wind (θεση 1) δεν δουλευει καθόλου. Πριν το πετάξω στον τοίχο, καμια ιδέα????:mad::mad::mad:
  3. Φθηνότερο δεν ειναι το tinydeal (125.20) αλλά το geekbuying (114.16) και το minideal που αν και ειναι λιγο ακριβοτερο δινει μαζί και θηκη σιλικονης (αλλά καπου στο φορουμ διαβαζα οτι δινει εγγυηση 6 μηνες και οχι 1 χρονο). To merimobiles εχει φθηνη αρχική τιμή αλλά χρεωνει εξτρα το ρουτάρισμα. Ψωνισε απο εκει που πηραν και οι υπολοιποι για να μην ψάχνεσαι μετα.
  4. geekbuing.com Πηρα 2 A820 και έκαναν 16ημερες (απο την ημερα παραγγελιας) να ερθουν με απλο ταχυδρομιο , χωρις επιβαρυνση τελωνειου ,με tracking number και ασφαλεια αποστολής (+1.5 ευρω)
  5. Πως επιλεγουμε απο ποια καρτα θα σταλει ενα SMS (ποια θα χρεωθει δλδ)? Εχω το Handsend SMS ως εφαρμογη. :O
  6. επειδή παρήγγειλα κι εγω απο το GeekBuing ενα Α820, ξέρετε αν το κατάστημα αυτό στέλνει φορτιστή με αντάπτορα ρεύματος για ευρώπη, ή πρεπει να το ζητήσω εξτρά?
  7. ποσο καιρο εκανε να σας στειλουν το Α820 απο το geekbuing (με S.P αποστολή)? εχει παρει κανεις και θηκη (σιλικονης η τυπου πορτοφολι) για να πει κατα ποσο γινεται πιο ''γκουμουτσα'' το κινητό (και ποια)? Η μεμβρανη για την οθόνη έχει νόημα ή χαλάει την απόδοσή της?
  8. παιδια επειδή την ψάχνω για το Α820, ποιο ειναι αξιόπιστο site για να το παραγγείλω? Το στέλνουν ρουταρισμένο και με ελληνικά?
×
×
  • Create New...