Jump to content

alixaxa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alixaxa

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

alixaxa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. alixaxa

    Lenovo A830

    Επειδή κ εγώ απο minideal πήρα τη συγκεκριμένη συσκευη μπορώ να σου πω ότι έρχεται με google play, root και εγκατεστημένες πολλές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά. Όταν πάρεις το κινητό το μενού θα είναι στα αγγλικά και το αλλάζεις απο τις ρυθμίσεις. Κάποιοι ζητανε root, playstore και ελληνικά για μεγαλύτερη σιγουρια, αλλά εγω που δε ζητησα μου ήρθε κομπλέ! Το λέει άλλωστε και στην σελίδα τους.
  2. alixaxa

    Lenovo A820

    Καλημέρα! Οι συναλλαγές με paypal είναι σαφώς ασφαλέστερες οπότε καλό θα ήταν να ανοιξεις ενα λογαριασμό(θα σου χρησιμεύσει γενικά για τις συναλλαγες σου στο ίντερνετ). Το minideal θα στο στείλει rooted, multilanguage και με playstore και χωρίς να το ζητήσεις. Εγώ στην παραγγελία δεν το ζήτησα και ήρθε κομπλε, κάποιοι το ζητάνε για μεγαλύτερη σιγουρια. Αν θες να το ζητήσεις πάντως είτε το γράφεις στο paypal στα σχόλια της παραγγελίας, είτε τους στέλνεις mail με τον κωδικό παραγγελίας σου και το επισημαίνεις. Η αποστολή με singapore post απ'ό,τι λέγεται είναι καλύτερη και εχεις την ελάχιστη πιθανότητα να περάσει τελωνείο και να χρειαστεί να πληρώσεις επιπλέον τέλη. Μεταφορικές όπως dhl κτλ είναι πολύ επιφοβες να περάσουν τελωνείο οπότε δε θα στο συνιστουσα (άσε που πληρώνεις επιπλέον και για την μεταφορική). Με singapore post το δέμα θα σου έρθει σε 15 μερες περίπου. Ελπίζω να σε βοήθησα και να ήμουν κατανοητή! Καλες αγορες!
  3. alixaxa

    Lenovo A820

    Οχι, ουτε σε μενα λειτουργει αυτο. Όπως και το childmode και το guestmode. Ειχα δει και το προηγουμενο post σου που το ανεφερες κ το κοιταξα. Κατεβασα και την εφαρμογη που σου στειλαν τα παιδια, αλλα δεν την εχω περασει ακομα για να σου πω. Εσυ τη δοκίμασες; Κι εμενα ατα email μια χαρα γυρναει το πληκτρολογιο, γι'αυτό νομιζα ότι στα μνμτ είχε καποιο προβλημα και ήθελα να δω. Είχα κατεβασει και το rotation control και μου το γυρνουσε μια χαρα, αλλά εφαγε ενα κόλλημα η όθόνη σε καποια φάση και το διεγραψα. Τωρα θα δοκιμασω και το gosms που πρότεινε ο romanos. Κρίμα με τετοια οθόναρα να στριμώχνομαι στα μνμτ!
  4. alixaxa

    Lenovo A820

    Ειχα βαλει το rotation control κ όλα ηταν μια χαρα, αλλα αρχισε να κολλαει κ το εβγαλα. Θα δοκιμασω κ αυτο που ειπες τωρα... Ελεγα μηπως γενικά την ειχε τη δυνατότητα η συσκευη και απλά στη δική μου δε γίνεται. Σ'ευχαριστω πάντως!
  5. alixaxa

    Lenovo A820

    jopilot, επειδή απ'ότι καταλαβα πήραμε το ίδιο κινητο απο το ίδιο καταστημα την ίδια περίοδο μπορείς να μου πεις αν στο δικό σου γυρναει το πλκτρολογιο σε landscape όταν πας να γραψεις μνμ; Σε όλα τα υπολοιπα η περιστροφή οθόνης λειτουργεί, στα μνμτ καθόλου! Γενικά σου εχει δημιουργήσει κανενα προβλημα; Δεν είχα ποτε παρόμοιο κινητό και δεν ξερω αν τα κολλήματα που τρωει κατα διαστήματα είναι φυσιολογικά!!! (πχ, μου εξαφάνισε τις γρηγορες ρυθμίσεις απο το notification bar και σε μια μερα τις επανεφερε μόνο του, κλπ)
  6. alixaxa

    Lenovo A820

    Βασικά όταν γραφεις μνμτ ήθελα να περιστρέφεται το πληκτρολόγιο. Εχω επιλέξει την περιστροφη πληκτρολογίου και γενικά είναι οκ, αλλά δεν περιστρέφει το πληκτρολόγιο! Αν και απ'ό,τι καταλαβα δε γίνεται! Τωρα που σκαλίζω το κινητό εχω αρχίσει να γίνομαι πιο σχετική, αν και εχω ακόμα πολλά να μάθω!! Αυτό με τη δόνηση το βρήκα! Ηταν η μοναδική ρυθμιση που είχα ξεχασει να σκαλίσω! Σας ευχαριστώ για τη βοηθεια πάντως! :cry: Το κινητό δεν εχει σταματήσει να σβήνει απο μόνο του, οπότε μάλλον βγήκε ελαττωματικό και θα πάει πίσω!
  7. alixaxa

    Lenovo A820

    Δυστυχώς δεν φταίει αυτό! Υποψιαζομαι κατι ακόμα στις ρυθμίσεις του android, αλλά νομίζω ότι είναι απλά η ελπίδα .... Εστειλα ενα μειλ στο minideal και περιμενω απάντηση απο αυριο! Μηπως ξερεις πως γίνεται η αυτόματη περιστροφή του πληκτρολογίου στα μνμτ; Εχω σκάσει!!!
  8. alixaxa

    Lenovo A820

    το κινητό που μόλις παρελαβα σβήνει καθε 2 με 3 ωρες απο μόνο του! Υπαρχει περίπτωση να φταίει καποια ρύθμιση ή είναι ελαττωματικό και πρεπει να το γυρίσω;
  9. alixaxa

    Lenovo A820

    Καλησπέρα! Μόλις παρέλαβα κ εγώ το lenovo a830 και τα είδα όλα γτ γενικά είμαι ψιλοάσχετη!!! Μπορεί κανείς να μου πει πως να ενεργοποιήσω την περιστροφή πληκτρολογίου στα μηνύματα; Εχω φαει τον τόπο αλλά δεν βρίσκω κάτι!!! Εγκατεστησα και αλλά πληκτολόγια, αλλά και πάλι δεν γίνεται τπτ! Επίσης, υπάρχει δυνατότητα στις κλήσεις να εχει και ήχο και δόνηση; (ναι, μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαι τόσο άσχετη) Οποιαδήποτε παραπάνω μικρή (αλλά για μενα θαυματουργή) πληροφορία θα ήταν σωτήρια!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  10. alixaxa

    Lenovo A820

    Γεια σας και απο μένα! Εχω διαβάσει όλα τα σχόλια και όλα μια χαρα. Κι εγώ στο lenovo a820 κλίνω. Στο minideal τι παίζει με την εγγυηση; Γτ είναι μόνο 6 μήνες ενω στα αλλα 1 χρόνο; Ποιο καταστημα προτείνεται γενικα;
×
×
  • Create New...