Jump to content

kmal84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kmal84

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

kmal84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kmal84

    Lenovo A820

    Καλησπέρα, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις μιας και γιορτινές μέρες, κατάφερα να μήν μπορώ να ανοίξω το λενόβο Α820 που έχω; Προσπαθώ να περάσω νέα ρόμ, έχω κάνει όλα τα βήματα καλά ως το 3ο, αλλά σε όποια ρόμ κατέβασα (π.χ. http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-20/ ) δεν υπάρχει αρχείο MT6589_Android_scatter_emmc για να τρέξω στο flashtool. Ποιο αρχείο να βάλω στο scatter loading; Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά.
  2. kmal84

    Lenovo A820

    Καλησπέρα, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις μιας και γιορτινές μέρες, κατάφερα να μην μπορώ να ανοίξω το λενόβο Α820 που έχω; (Συμβουλή: ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ CCLEANER) Προσπαθώ να περάσω νέα ρόμ, έχω κάνει όλα τα βήματα καλά ως το 3ο, αλλά σε όποια ρόμ κατέβασα (π.χ. http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-20/ ) δεν υπάρχει αρχείο MT6589_Android_scatter_emmc για να τρέξω στο flashtool. Ποιο αρχείο να βάλω στο scatter loading; Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά.
  3. Καλησπέρα , αν και καθήμενος (υποθέτω) ορθά μίλησες. Δέν έχω και πολλές γνώσεις στα κιν ούτε έχω ξαναστείλει σε φόρουμ οπότε δεν ξέρω τι πληροφορίες πρέπει να γράψω. Το κίν είναι Κινεζάκι Bedove Nexus X12 ( http://www.chinaphonereview.com/bedove-nexus-x12?lang=el ) και έχει ROM 4GB. Απο την αρχή δέν έπαιζε το αλλά σιγά σιγά ανακάλυψα το ίδιο για τις περισσότερες εφαρμογές της (Εκτός απο το και το που παίζουν κανονικά). Μίλησα με τον πωλητή του που υποστηρίζει οτι δέχεται και κου είπε να κάνω Factory reset,έκανα αλλά και πάλι τα ίδια ... Τωρα... φλασάρει; gapps??? Nexus S κατι θες να πείς εσύ αλλά ... τί; :-) Καλησπέρα , αν και καθήμενος (υποθέτω) ορθά μίλησες. Δέν έχω και πολλές γνώσεις στα κιν ούτε έχω ξαναστείλει σε φόρουμ οπότε δεν ξέρω τι πληροφορίες πρέπει να γράψω. Το κίν είναι Κινεζάκι Bedove Nexus X12 ( http://www.chinaphonerevie...us-x12?lang=el ) και έχει ROM 4GB. Απο την αρχή δέν έπαιζε το αλλά σιγά σιγά ανακάλυψα το ίδιο για τις περισσότερες εφαρμογές της (Εκτός απο το και το που παίζουν κανονικά). Μίλησα με τον πωλητή του που υποστηρίζει οτι δέχεται και κου είπε να κάνω Factory reset,έκανα αλλά και πάλι τα ίδια ... Τωρα Nexus S... φλασάρει; gapps??? Κάτι θες να πείς εσύ αλλά ... τί; :-). Y.Γ. Πάντως Thanks για τις απαντήσεις παιδιά. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά λίγα κατάλαβα...Που θα βρώ το googleloginservice.apk, τι σημαίνει να rootarw? Και που θα βρώ τα gapps? Ξέρω φωτεινός παντογνώστης είμαι σε θέματα κινητής αλλά τί να κάνω; :-) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά λίγα κατάλαβα...Που θα βρώ το googleloginservice.apk, τι σημαίνει να rootarw? Και που θα βρώ τα gapps? Ξέρω φωτεινός παντογνώστης είμαι σε θέματα κινητής αλλά τί να κάνω; :-) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  4. Καλησπέρα, έχω πρόβλημα στο κινητό μου με το οτι δεν παίζει τα apps της google και μόνο αυτά (δλδ Gmail, play store, chrome ktl ) πιό συγκεκριμένα τα κατεβάζει τα κάνει install αλλά τα ανοίγει για μισό δευτερόλεπτο και κλείνουν. Κάποιος? Κάτι?
×
×
  • Create New...