Jump to content

Wintersun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Wintersun

  1. Εχω τα Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers με τα οποια ημουν απολυτα ευχαριστημενος, οταν τα εβαλα στο Mi A2 η ενταση στο τερμα ακομα δε με ικανοποιει. Υπαρχει περιπτωση να ειναι μαπα το ανταπτορακι απο type c σε audio που εχει μεσα? Μπορει να υπαρχει κατι καλυτερο για να δοκιμασω? Η καποια αλλη λυσει αν μπορει να προτινει κανεις.
  2. Φοβαμαι οτι δε θα με βολεψει ουτε στο χερι, ουτε στις τσεπες κατα κυριο λογο. Με αυτη την εννοια ελεγα να παρω κατι στις 5 με 5.5 ιντσες.
  3. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 250 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. μεχρι 5,5 ιντσες 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Θα προτιμουσα απο Ελλαδα (εκτος αν αξιζει τοσο πολυ τον κοπο να το παρω απο εξω) 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι χωρις να ειναι τεραστια προτεραιοτητα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Κανενα δεν ειναι απολυτα απαραιτητο, ισως το dual να χρειαστει 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ναι 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα, μας ενδιαφερει πολυ. Και υποδοχη για ακουστικα επισης. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχυτητα (να μην υπαρχουν κολληματα στις εφαρμογες και να ανοιγουν ολα γρηγορα), Αυτονομια, Καμερα. Το gaming δεν με ενδιαφερει σχεδον καθολου. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung s4 mini Αν θελετε καποια αλλη διευκρινιση για να σας βοηθησει στην προταση ρωτηστε με!
  4. Προφανώς δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, μια αξιοπρεπής κάμερα και μπαταρία. Για γενική χρήση δηλαδή. Ενδιαφέρομαι για αγορά μόνο από Ελλάδα.
  5. Επειδη εχω χαλασει 2 sennheiser (mx 365 και mx 375) ειδικα το δευτερο μεσα σε 3-4 μηνες, αρχισα να σκεφτομαι για ασυρματες ψειρες. Το μπατζετ ειναι χαμηλο (το πολυ 25 ευρω) μπορει καποιος να προτεινει κατι καλο? Ο ηχος που ειχαν τα sennheiser μου αρεσε παρα πολυ. Σε samsung smartphone τα χρησιμοποιω. Αν ειναι απιθανο να βρεθει κατι καλο σε αυτα τα χρηματα για ασυρματα, προτεινετε και με καλωδιο. Edit: Αυτα υπαρχει περιπτωση να τα δοκιμασε κανεις? https://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Headphones-SoundPEATS-Wireless-Earphones/dp/B00STP86G8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1477384384&sr=8-1&keywords=soundpeats+qy7
  6. Ναι απο Ελλαδα ειχα σκοπο να παρω ετσι και αλλιως. Alex_90 θα κοιταξω αυτα που προτεινεις.
  7. Προτασεις για κατι αξιοπρεπες σε αυτη την τιμη? Προφανως δεν υπαρχουν μεγαλες απαιτησεις, για android και μεγεθος το πολυ μεχρι 4,5 ιντσες ψαχνω. Ευχαριστω εκ των προτερων!
  8. Εχει επιχειρησει κανεις να αλλαξει την μπαταρια? Να το ρισκαρω ή θα το χαλασω εντελως? Υπαρχει καποιος καλος οδηγος για την αλλαγη? Εχω βρει αυτο εδω αλλα μου φαινεται καπως δυσκολη η δουλεια...
  9. Παιδια μια βοηθεια επειδη δεν βρισκω ακρη... Οταν με καλει καποιος, τα πρωτα 2-3 δευτερολεπτα ο ηχος κλησης ακουγεται πολυ χαμηλα και μετα ανεβαινει στο κανονικο. Υπαρχει ρυθμιση σε αυτο? Να ακουγεται δηλαδη εξαρχης στην κανονικη ενταση?
  10. Σημερα μου καταβασε και μενα πακετο ενημερωσης λογισμικου, επειδη δεν εχω ξανακανει, να το κανω? Απλα διστασα γιατι κατι γραφει για επαναφορα ρυθμισεων κτλ... Να την κανω την αναβαθμιση? Και αν θελω να κανω αντιγραφο ασφαλειας που λεει πως το κανω?
  11. Παιδια μια βοηθεια,χτες αρχισα να το δουλευω και εγω. Στην κεντρικη οθονη εχει πανω ενα widget με την ωρα και τον καιρο,καποια στιγμη νομιζω εβγαλε ενα μηνυμα οτι ενδεχεται να υπαρξει χρεωση για την υπηρεσια,και ξαφνικα μπαινω στο F2GO και βλεπω οτι εχει αδειασει την καρτα μου και σημερα το πρωι ηρθε sms απο τη Wind οτι χτες "χρεωθηκα 1 mobile internet daily αξιας 1 ευρω για χρηση στο κινητο εως 20mb". Tι γινεται?Πρεπει να πειραξω καποια ρυθμιση για να μη χρεωνομαι? Η μονη συνδεση που εκανα ηταν απο το δικτυο του σπιτιου μου.
  12. Καποια απο αυτες για παραδειγμα ειμαι οκ? http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&filter-1537=1&filter-5441=1&filter-1543=1&filter-1544=1
  13. Σκεφτομαι να το παρω συντομα και λεω να παρω και μια μνημη μαζι. Θελω να ρωτησω οι Micro SD High Capacity (Micro SDHC) υποστηριζονται κανονικα απο τη συσκευη ή πρεπει να βρω σκετο Micro SD?
×
×
  • Create New...